728 x 90

ستم و خروش‌های ضدستم مردم

اعتراض صیادان در چابهار
اعتراض صیادان در چابهار

حماسهٔ امام حسین (ع) برانگیزندهٔ همه ملتهای دنیا به آزاد کردن خود و سرنگون کردن دیکتاتورهاست. ملت ما و فرزندان آزادیخواه و دلیر و مجاهدش هم به پیروی از حسین همواره علیه ظلم یزیدان دورانهای خود و رژیمهای دیکتاتوری و استبداد ولایت فقیه جنگیده‌اند. قیامهای مردم ما علیه شاه و شیخ بسیار بوده، به‌خصوص در ایام محرم و روزهای عاشورا. شعار مردم هم در قیامها شعار هیهات حسینی بوده.

بنابراین تا ستم هست اعتراض و جوشش جامعه علیه سرکوب و غارت هست. نگاهی کنیم به نمونه‌های ستم آخوندها و ستم ستیزی مردم‌مان در این روزها.

 

اعتراض صیادان چابهار

صبح دوشنبه ۱۸شهریور جمعی از صیادان و مردمی که آنها را همراهی می‌کردند، در اسکله صیادی رمین در چابهار تجمع کردند. آنها به ممانعت یک‌ماهه مأموران رژیم از ورود سوخت توسط قایقها به اسکله اعتراض کردند.

 

اعتراض کارکنان در پیرانشهر

نگرفتن حقوق و بی‌حقوق ماندن زحمتکشان در حکومت آخوندی ظلم آشکاری است که حتی در هیچ دیکتاتوری دیگری هم دیده نمی‌شود. این‌که کارگران و کارکنان یک کارخانه یا شرکت ۴ماه کار بکنند اما دستمزدی به آنها ندهند، سؤالی برای هر کسی پیش می‌آورد که اینان واقعاً چگونه باید زندگیشان را تأمین کنند؟ یک نمونه‌اش در پیرانشهر است که کارکنان سد کانی‌سیب در اعتراض به پرداخت نشدن ۴ماه حقوق اعتصاب کردند.

 

اعتراض اهالی یئکانات

محیط‌زیست، حیات ماست! قالا‌داغی را ویران نکنید! این شعار مردم یئکانات در اجتماعشان علیه احداث معدن مس بود.

روز دوشنبه ۱۸شهریور اهالی یئکانات در مخالفت با معدن مس یئکن علیا تجمع و اعتراض کردند. آنها می‌گفتند: قالا‌داغی قلب ماست، قلب ما را ویران نکنید.

 

سحر خدایاری ستم را تحمل نکرد

ستم رژیم آخوندی هر روز از مردم ما قربانی می‌گیرد. اما فرزندان ایران هم این ستم را تحمل نمی‌کنند حتی اگر جانشان را در این راه از دست بدهند. یک نمونهٔ تحمل نکردن ستم ارتجاع آخوندی اقدام به خودسوزی سحر خدایاری است. سحر در اسفندماه سال ۹۷ به‌هنگام ورود به ورزشگاه بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شده بود. او دوشنبه هفته گذشته برای پیگیری پرونده‌اش به دادسرا مراجعه کرده و متوجه شده بود که قاضی دستگاه قضاوت آخوندی او را به جرم ورود به ورزشگاه به ۶ماه حبس محکوم کرده. سحر در اعتراض به این حکم در مقابل دادسرا خودسوزی کرد.

و متأسفانه نیمه‌شب دوشنبه ۱۸شهریور در بیمارستان جان باخت.

درگذشت سحر خدایاری موجی از انزجار را در میان مردم و در شبکه‌های اجتماعی علیه آخوندهای جنایت‌پیشه راه انداخته است آن‌چنان‌که وزارت اطلاعات آخوندها در بخشنامه‌ای به کلیه روزنامه‌ها و دیگر رسانه‌ها دستور داده که از استمرار پخش خبر و پیامدهای این واقعه خودداری کنند.

 

ستم بی‌نظیر در جهان

احکام ظالمانه‌ای در رژیم آخوندی صادر می‌شود که در هیچ کشوری نمونه ندارد. عفو بین‌الملل اعلام کرد: «زندان و حکم شلاق برای ۷خبرنگار و مدافع کارگران، یک”بی‌عدالتی شرم‌آور” است». فیلیپ لوتر، مدیر تحقیق خاورمیانه و شمال آفریقای عفو بین‌الملل، درباره احکام سنگین برای ۴خبرنگار و ۳مدافع حقوق کارگران به‌مدت ۶ الی ۱۸سال زندان گفت: «این احکام ظالمانه تازه‌ترین مواردی است که فقط توسط سیستم ظالمانه رژیم ایران قابل اجرا است و بی‌اعتنایی کامل مقامات به روزنامه‌نگاران و حقوق کارگران را افشا می‌کند. ما از مقامهای رژیم ایران می‌خواهیم این احکام ناعادلانه و ظالمانه را لغو کنند و هر ۷نفر را فوراً و بدون قید و شرط آزاد کنند».

 

تشنگی روستاهای گیلان

بی‌آبی در روستاهای «دشتک» و «زراکی» اشکور گیلان بیداد می‌کند.

دشتک و زراکی نام دو روستایی در شرق گیلان واقع در بخش رحیم‌آباد شهرستان رودسر است که با داشتن حدود ۷۰خانوار هنوز از نعمت آب‌ شرب بی‌بهره‌ مانده‌اند؛ به‌همین دلیل بسیاری از اهالی این دو روستا برای ادامه زندگی تن به خروج از روستا و مهاجرت به‌سمت شهرهای مجاور داده‌اند.

 

شعار علیه اشرافیت آخوندی

«اشرافیت، آفت این نظام است. ای خائنین این آخرین پیام است. ظلم حرام است. سکوت حرام است». این کلام که مردم دلاور کازرون در مراسم‌شان در محرم سردادند در حقیقت پیام همهٔ مردم ایران است خطاب به حکومت آخوندی. و یک خطاب هم به همهٔ مردم دارد که می‌گوید سکوت حرام است.

 

غارت جنگلهای گیلان

بنا‌ به یک اعتراف در خبرگزاری فارس یک کارشناس رژیم آخوندی به‌نام درویش گفت: «تقریباً بیش از ۲۵هزار هکتار از جنگل‌های ما در طول همین چهار، پنج ماه سوخته است و تنها واکنشی که ما دیدیم، واکنش عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست، بود که اعلام کرد اصولاً آتش‌سوزی را خیلی بزرگ نکنید».

جنبه دیگر خسارات جنگلها قطع درختان است که بر اساس گفته‌ٔ یک کارشناس رژیم در سایت حکومتی شعار سال بر اساس آخرین آمار‌ها ۳۰درصد از جنگل‌های شمال کشور امروز کاهش یافته و در حال حاضر ۳.۵میلیون هکتار جنگل شمال به کمتر از ۲میلیون هکتار رسیده است.

 

د. نجمی

 

مسئولیت محتوای مطالب وارده برعهده نویسنده است

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d4148bae-f21d-4777-8d19-9fc8d4baf4c1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات