728 x 90

سیل و تشدید فزاینده بحران درونی

سیل در اهواز
سیل در اهواز

در بستری از تضادهای لاینحل گریبانگیر رژیم آخوندی، بحران فزاینده درونی هم سراپای حاکمیت را دربرگرفته است.

باندهای مختلف که هر فرصتی را برای از میدان بدر کردن باند مقابل از دست نمی‌دهند، این‌بار سیل ویرانگر اخیر را محمل جنگ باندی کرده‌اند. سیل ویرانگری که محصول ۴۰سال حاکمیت آخوندها بر این میهن بوده است.

 

شانه خالی کردن روحانی از زیر بار مسئولیت

آخوند حسن روحانی که به‌عنوان اولین غائب صحنه در موضوع جاری شدن سیل در بسیاری از استانهای کشور، مورد حملات مستمر باند مقابل قرار دارد با تأخیری تأمل برانگیز پس از سفر به استان گلستان، در اهواز نیز هر گونه مسئولیتی را جهت جلوگیری از جاری شدن سیل نپذیرفته و می‌گوید: «این‌که ما فکر کنیم ما قادر هستیم یک کاری بکنیم که هیچ وقت سیل نیاید یا اگر سیل آمد هیچ‌گونه خسارتی نزند این تقریباً می‌شود گفت که عملاً امکانپذیر نیست».(تلویزیون شبکه خبر ۹فروردین ۹۸)

 

مسئولان و مدیران فرصت‌طلب

آخوند علم‌الهدی در نمایش جمعه ۹فروردین ۹۸ در مشهد در نقطه مقابل حسن روحانی و با طعنه به او گفت: ”سیل نه خشم طبیعت بود و نه خشم خدا، کشور مدیریت‌ مسئولیت‌مدار می‌خواهد نه ‌فرصت‌طلب».

وی همچنین در مقابله‌جویی با دولت روحانی گفت: «سیل گلستان از نقطه‌ای که شروع شد، قابل مدیریت و مهار بوده و مشخص بوده موانعی که در سر راه سیل است سبب می‌شود آب نسبت به منطقه فراگیر شده و تخریب بار آورد و از همان ابتدا می‌شد موانع برداشته شود و راه آب به سمت دریا باز شود تا آب به مزارع و شهر و خانه مردم جاری نشود».

 

سفر تفریحی روحانی در زمان حادثه

آخوند عبادی امام‌جمعه بیرجند گفت: «قوه قضاییه باید با کسانی که در سیل‌ها مقصر بودند چه مسؤلان کنونی و چه مسؤلان قبلی برخورد لازم را داشته باشد».

آخوند ابوالفضل حسینی امام‌جمعه بندرگز با حمله به روحانی گفت: «در حالی که برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی درباره برنامه ۹۰ مینوشتند، رئیس‌جمهور در سفر تفریحی قشم بودند و استاندار گلستان نیز در منطقه نبودند».

آخوند محمدجواد علی‌اکبری، امام‌جمعه خامنه‌ای در تهران، به گوشه دیگری از اوجگیری تضاد باندها پرداخته و گفت: «حاشیه‌ها را باید کنار گذاشت نباید سیاست‌بازان و علاقمندان به جناحی‌سازی مسائل وارد میدان بشوند یا کسانی که تحلیل‌های سطحی دینی حتی گاهی از موضوعات دارند اینها به افکار عمومی ما آسیب بزنند».

 

سیل خیابانی و حضور توده‌ای مردم

حجاریان، از باند اصلاح‌طلبان که در هراس از قیام به‌شدت نگران آینده تمامیت رژیم است، تهدید اصلی را تشخیص داده و نسبت به آن به همه باندها هشدار داده و در مصاحبه‌ای نگرانی‌اش را از خیزش و قیام مردم که کل حاکمیت را هدف قرار خواهد داد ابراز می‌کند: «غیرمترقبه بودن و پایش نشدن، در طبیعت، به سیل خیابانی و در سیاست، به حضور توده‌ای می‌انجامد. وقایع دیماه ۱۳۹۶ شاهد این مثال است؛ چنان‌چه پیش از آن نقاط بحران‌خیز و عوامل بحران‌زا و همچنین مطالبات معوق شناسایی می‌شد، اعتراضات دیماه قابل پیش‌بینی و مدیریت بود... ذیل شرایط اضطراری، جملگی واکنش‌ها توأم با خشونت و انقلابی‌گری‌ست. و جمعیت توده‌وار و آنارشیست به‌جای منتقدان با‌هویت می‌نشیند و در نهایت، سیاست نرمال و تحول‌خواهی و اصلاح‌طلبی و گذارهای مسالمت‌آمیز ناممکن می‌شود».(سایت حکومتی ایران امروز ۱۰فروردین ۹۸)

 

تلاش مذبوحانه برای دربردن نظام

باندها و مهره‌های باند خامنه‌ای تلاش دارند با حمله به دولت روحانی و پیش‌کشیدن بی‌تدبیری، مدیریت غلط برای پیش‌گیری از بحران قبل از وقوع و مقابله با آن بعد از وقوع و... تمامیت نظام را از زیر بار مسئولیت به‌وجود آمدن این حادثه به‌عنوان مقصر و مسبب اصلی این حادثه هولناک درببرند.

تعدادی از مهره‌های حکومتی نیز برای دربردن نظام تلاش می‌کنند، عامل تخریب محیط‌زیست از جمله نابودی جنگل‌ها، ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها، مسیل‌ها و... را عناصر فرصت‌طلب و سودجو معرفی کنند. آنهایی که تماماً نزدیکان و آقازاده‌های وابسته به مهره‌های رژیم هستند و با اتکا به نهادهای رسمی و مهره‌های ذی‌نفوذ رژیم به این امور مبادرت ورزیده‌اند.

 

تبهکاری حاکمیت آخوندی

بعد از سیل اخیر بار دیگر پرده از عملکرد ویرانگر یک حاکمیت ننگین ۴۰ساله برداشته شد. در سیل گلستان گوشه‌ای از نقش چپاولگرانه و بی‌حساب و کتاب سپاه پاسداران ضدمردمی در ساختن خط‌آهن گرگان-‌اینچه‌برون فاش شد.

به‌گفته نورمحمد تربتی‌نژاد، نماینده مجلس ارتجاع در گرگان، این راه‌آهن در مسیر سیل قرار گرفته و در زمان ساخت گذرگاههای آب برای آن طراحی نشده است.(خبرگزاری صدا و سیما ۷اردیبهشت ۹۷)

رئیس سازمان مدیریت بحران نیز در مورد سیل ویرانگر در استان گلستان گفت: «دلیل سیل در این استان، پر شدن سدهای گلستان و وشمگیر، لایروبی‌ نکردن مصب رودخانه‌ها و محدود بودن خروجی آب به سمت دریا بود». وی گفت: «در جریان سیل در استانهای شمالی، دست‌کم ۱۰هزار خانه در گلستان و ۶هراز و ۵۰۰خانه در مازندران خسارت دیده‌اند».(سایت انتخاب ۹فروردین ۹۷)

در سیل شیراز هم گوشه دیگری از این غارت و چپاول سرمایه‌های ملی توسط وابستگان به سپاه و نورچشمی‌های رژیم در معرض دید عموم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری نیروی تروریستی قدس(تسنیم) مدیرکل دفتر مدیریت بحران در دولت آخوند روحانی در مورد فاجعه دروازه قرآن شیراز که منجر به جان باختن بیش از ۲۰۰تن از هموطنان شد، گفت: «اتفاقی که در شیراز رخ داد سیلاب از منظر طغیان رودخانه نبود، بلکه به‌خاطر دست‌اندازی و مسدود کردن یکی از مسیل‌های قدیمی شهر شیراز بوده است».(تسنیم  ۹فروردین ۹۷)

در واقعه سیل اخیر گوشه‌ای از تخریب منابع و محیط‌زیست ایران را بر اثر حاکمیت ۴۰ساله رژیم دزد و چپاولگر می‌توان مشاهده کرد و متأسفانه باز هم بهای آن را مردم ما می‌پردازند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b621efa7-8a4b-4e28-bcf3-110ac05c82c2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات