با اقدام چپاولگرانهٔ رژیم در افزایش قیمت بنزین، بنزین بر آتش خشم مردم ریخت و شهرهای ایران بپاخاستند. اعتراض از همان دقایق اول از گرانی بنزین به مرگ بر دیکتاتور بالغ شد. مردم مزدوران و مراکز سرکوب رژیم را در شهرهای مختلف مورد حمله قرار دادند و نشان دادند مشکل مردم ایران با نظام آخوندی، فقط با نفی کامل این رژیم حل خواهد شد. این فضای انفجاری در رسانههای خارجی هم که با احتیاط مسائل ایران را دنبال میکنند، انعکاس یافت.
رسانههای منطقه تأیید کردند بهرغم اینکه اعتراضها به گرانی بنزین بود اما شعارها علیه رژیم بود.
توئیتر اسکای نیوز ۲۴آبان خبر داد: «در شهر کرج در مرکز ایران، تظاهرکنندگان خواستار سرنگونی رژیم خامنهای شدند».
سایت نشنال ۲۴آبان نوشت: «در حالیکه محرک اعتراضات مسائل اقتصادی است ولی شعارها علیه حکومت ایران بود و سیاستهای منطقهای آن را نشانه رفته بود و نظام مذهبی را محکوم میکرد». این سایت به نقل از سازمان ناظر «net blocks» افزوده است: «واکنش رژیم ایران به قیامها در روز جمعه قطع اینترنت در سراسر کشور بوده است».
سایت نت بلاکس هم ۲۴آبان از تمهیدات رژیم برای جلوگیری از انتشار اخبار قیام مردم ایران خبر داد و نوشت: «اطلاعات شبکه از شرکت نظارت بر اینترنت نت بلاکس NetBlocks قطعی در خدماتدهندگان متعدد خط زمینی و موبایل در ایران را در بحبوحه اعتراضات به افزایش قیمتهای سوخت تأیید میکند. خطهای خروجی در زمان نوشتن این گزارش قطعی مقطعی داشتند که بر چندین شهر از جمله تهران تأثیر میگذارد».
این سایت در ادامه افزوده است: «کاربران در ابتدا قطعی را در مشهد گزارش کردند که همچنین کاهش ناگهانی در ارتباطات داشت که از عصر جمعه ۲۴آبان آغاز شد. قعطیها بهلحاظ میزان و شدت آن (ساعت ۱۲۴۵ صبح شنبه به وقت محلی تهران) افزایش یافت و تا ساعت ۱۲ نیمهشب شنبه به وقت گرینویچ ادامه داشت با تأثیراتی که در نمودارهای ارتباطی هم مشهود بود».
همچنین نیویورک تایمز روز ۲۴آبان نوشت: «این تظاهرات همانند تظاهرات مشابه در لبنان و عراق روز جمعه در ایران بهواسطهٔ مشکلات اقتصادی درگرفت اما بهسرعت یک تم ضددولتی به خود گرفت. ایرانیان از همهٔ اقشار در رسانههای اجتماعی ابراز خشم کردند و گفتند که افزایش قیمتها تنها به مردم صدمه میزند و منافذ بیشتری برای فساد مالی ایجاد میکند». نیویورک تایمز افزود: «برخی گفتند که زمانبندی این تغییر در سیاست بهدلیل ناآرامیهای مردمی که لبنان و عراق را در خود فروبرده، بهطور خاص بد بوده است». نیویورک تایمز به نقل از شبکههای اجتماعی افزود: «تا جمعهشب، جمعیت زیادی در شهرهای اصلی از جمله شیراز، مشهد، اهواز و بندرعباس و همچنین طیفی از شهرهای کوچکتر کارگری جمع شده بودند. بنا بر کلیپهایی که در رسانههای اجتماعی قرار داده شد و افسران پلیس ضدشورش را نشان میداد که گاز اشکآور در یک درگیری بکار بردند و در درگیری دیگری شیشههای جلوی خودروها را شکستند در برخی جاها، تظاهراتها خشونتآمیز شد».
قیام سراسری مردم ایران در رسانههای منطقه بازتاب گستردهتری داشت.
تلویزیون العربیه روز ۲۵آبان تصویری از حمله مردم تهران به یک پایگاه بسیج ضدمردمی را به نمایش گذاشت و نوشت: «برخی فعالان ایرانی از به آتش کشیدن مراکز نیروهای بسیج وابسته به سپاه پاسداران در تهران خبر دادند. یک ویدئوی منتشر شده، به آتش کشیدن مقر بسیج و زبانه کشیدن آتش آن را نشان میدهد.
در همین حال تعداد کشتههای اعتراضات ایران که در پی افزایش قیمت بنزین شعلهور شد، بعد از کشته شدن یک تظاهرکننده در سیرجان و کشته شدن ۴تظاهرکننده در خرمشهر واقع در جنوب اقلیم اهواز [استان خوزستان] به ۹نفر رسیده است. شایان یادآوریست که نفر ششم در شیراز و هفتمین نفر در اصفهان و یک نفر در بهبهان و نهمین کشته در کرج بوده است. همچنین ۱۳نفر در سحرگاه شنبه بر اثر گلوله نیروهای امنیتی مجروح شدند».
به آتش کشیدن تصاویر خامنهای و مواضع مقاومت ایران در کانون توجهات رسانههای منطقهای قرار دارد.
سایت العین الاخباریه روز ۲۴آبان نوشت: «مریم رجوی با اشاره به ۳برابر شدن قیمت بنزین گفت: «رژیم ایران زحمتکشان ایران را فقیرتر کرده است». العین الاخباریه افزود: «ایشان با انجام توئیتهایی در حساب خود در توئیتر افزود: ”رژیم خامنهای و روحانی و دزدان چندهزار میلیاردی اموال مردم را چپاول و با جنگافروزی و پروژههای ضدمیهنی(اتمی) و موشکی در خدمت غصب حاکمیت مردم بهکار میگیرند».
این سایت در ادامه نوشته است: «رجوی تأکید کرد: نیروهای سرکوبگر در وحشت از اعتراضات مردمی بهحالت آمادهباش درآمدهاند. تا این رژیم ضدبشری بر سر کار است، گرانی و تورم و بیکاری و دیگر فجایع اقتصادی و اجتماعی تشدید میشود.
رجوی با درود به مردم اهواز، خرمشهر، دزفول، شوشتر و سراسر خوزستان که در اعتراض به گرانی بنزین بهپاخاستهاند، از عموم جوانان در خوزستان و دیگر استانها میخواهد به صفوف معترضان بپیوندند. این تنها راه خلاصی از گرانی و فقر و تورم و فجایعی است که حکومت آخوندی به ارمغان آورده است».
تلویزیون العربیه ۲۵آبان گفت: «رهبر اپوزیسیون ایران از ملل متحد خواستار تعیین یک هیأت تحقیق بینالمللی در رابطه با قربانیان اعتراضات شد». این تلویزیون افزود: «همچنین مجاهدین خلق ملل متحد را به تعیین یک هیأت تحقیق بینالمللی حول قربانیان اعترضات فراخواند. اینها برخی مواضع صادره از سوی اپوزیسیون ایران بود».
شایان ذکر است قیام گستردهٔ مردم ایران و مواضع مقاومت ایران بلافاصله از صبح جمعه ۲۴آبان تبدیل به خبر اول روزنامهها و رسانههای منطقهای شد.