728 x 90

مجلس ارتجاع آینه بن‌بست و وحشت‌زدگی نظام

سفره خالی و محقر مردم
سفره خالی و محقر مردم

بحرانهای اقتصادی اجتماعی که با شکست برجام و بحران قبول یا رد لوایح FATF ضریب خورده، جامعه را در وضعیت انفجاری قرار داده و سرکردگان مهره‌ها و رسانه‌های حکومتی را هراسان و سرآسیمه کرده است. این هراس و سرآسیمگی بیش از هر جا در مجلس ارتجاع نمایان است.

روز ۱۹اسفند ۹۷ مجلس آخوندی بار دیگر آینهٔ ناکارآمدی و بن‌بست حاکمیت آخوندی در عرصه‌های اقتصادی – اجتماعی بود.

 

ملت تحمل ندارد

در این جلسه جواد حسینی کیا، نماینده سنقر، خطاب به روحانی گفت: «گرانی بیداد می‌کند ملت دیگر تحمل توان تحمل گرانی و بی‌مدیریتی را ندارد و دولت هم در خواب، آقای رئیس‌جمهور چرا اقدام انقلابی برای مبارزه با گرانی و بی‌مدیریتی صورت نمی‌گیرد».

نمایندگان مجلس به‌رغم این‌که بودجه بدون پشتوانه‌ٔ ۹۸ را تصویب کرده‌اند اما اکنون به سهم منفی اقشار ضعیف در بودجه اذعان می‌کنند.

 

مردم دارند جان می‌دهند!

بیگلری، یک نماینده دیگر، خطاب به روحانی گفت: «آقای رئیس‌جمهور آیا می‌دانید ۴۰۰هزار تومان امروز دیگر عددی نیست و قیمت ۳کیلو گوشت است، جناب آقای رئیس‌جمهور برای چندمین بار عرض می‌کنم یارانه ۴۵هزار تومانی سال ۸۹ امروز دیگر عددی نیست و افزایش آن مخصوصاً برای قشر محروم و بیکار و درآمد پایین و روستاییان و کارگران و کشاورزان بسیار ضروری است. جناب فرمانده، در جنگ فرماندهان در جلوی لشگرشان حرکت می‌کنند در جنگ اقتصادی جنابعالی کجای کار هستید؟ مردم دارند جان می‌دهند و سفره‌های مردم خالی شده است و بیکاری و بی‌پولی رمق مردم را گرفته است گرانی سرسام‌آور ستون فقرات مردم را شکسته است».

 

تنگناهای روح‌آزار مردم

احمد همتی، یک عضو دیگر این نهاد آخوندی، نسبت به ناکارآمدی افزایش ۴۰۰هزار تومانی حقوقها گفت: «با توجه به این‌که در کشور ما یکی از ناعادلانه‌ترین نظامهای پرداختی وجود دارد خط فقر که حداقل ۴میلیون تومان است و تورم که حداقل ۳۰درصد است قاعدتاً اگر حقوقها یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان افزایش یابد قدرت خرید مردم ثابت باقی خواهد ماند».

علی قربانی به گوش بستهٔ مسولان بالا نسبت به دردهای مردم و چپاول دارایی مردم ایران اذعان کرد: «باید نداشته‌ها، مشکلات و تنگناهای روح‌آزار که این مردم صبور را به ستوه آورده است با صدای رسا به گوش مسئولان ارشد نظام برسانیم. بیش از ۸۰درصد مشکلات فعلی کشور نتیجه برخی سوءمدیریت‌هاست و تنها ۲۰درصد متأثر از تحریم‌ها و مشکلات خارجی است. مشکل ما کمبود اعتبارات نیست بر اساس آخرین آمار ۱۷۵۰هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد مشکل ما کاهش فروش نفت نیست مگر ما در دولتهای نهم و دهم بیش از ۷۰۰میلیارد دلار نفت نفروختیم که برابر فروش نفت ما از زمان مظفرالدین شاه قاجار تا سال ۸۴ بود ولی به‌دلیل اعمال سیاست‌های غلط در پایان دولت رشد اقتصادی منفی ۶، تورم ۴۰درصد و تعداد فقرا نسبت به ابتدای دولت ۲برابر گردید.

این عضو مجلس ارتجاع با ابراز نگرانی از وضعیت انفجاری جامعه افزود: «امروزه نابرابریهای اجتماعی شکاف طبقاتی تبعیض بین کارکنان دولت و بی‌مهری نسبت به بازنشستگان به سوهان روح آنان تبدیل شده است».

 

اگر چه نمایندگان باند خامنه‌ای در مجلس آخوندی، موضوع ناکارآمدی مدیریتی دولت روحانی را برجسته می‌کنند، واقعیت این است که ناکارآمدی دولت روحانی نیز بیانگر بی‌راه‌حلی و ناکارآمدی تمامیت حاکمیت است.

 

کارکرد ضدمردمی و چپاولگرانه حاکمیت

عدم ارایه راه‌حل برای برون‌رفت از این وضعیت نیز به‌دلیل کارکرد ضدمردمی و چپاولگرانه رژیم، سردمداران و مهره‌های آن است.

در حکومت چپاولگر و ضدمردمی آخوندی است که مردم جریان‌وار در معرض بی‌عدالتی آن و سردمدارانش قرار می‌گیرند و یکی از نمودهای آن وجود «ناعادلانه‌ترین نظامهای پرداختی» است که آن نماینده مجلس رژیم(احمد همتی) به آن اعتراف می‌کند.

در پرتو نظام چپاول و غارت است که خط فقر آن‌چنان در میان گسترده است که نزدیک به ۹۶درصد مردم زیر خط فقر هستند و بسیاری از اقلام ضروری از جمله گوشت و مرغ از سفره مردم رخت بربسته است.

وقتی نظام ماهیتاً چپاولگر و فقرگستر است نمی‌تواند راه‌حلی برای بیرون بردن مردم از فقر و بحران اقتصادی که گریبان کشور و مردم را گرفته داشته باشد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1d5502d2-12e2-489b-8d85-f0b33463a1af"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات