روز یکشنبه ۶بهمن، جلسهٔ علنی مجلس ارتجاع، صحنهیی تماشایی از سگدعوای رژیم بحرانزدهٔ آخوندی بر سر مذاکره با آمریکا و فروپاشی اقتصاد کشور بود. در این صحنه، اعضای مجلس، ظریف را بهشدت شلاقکش کردند و پزشکیان را هم بی نصیب نگذاشتند.
حمله را قالیباف رئیس مجلس ارتجاع شروع کرد و با اشاره به ظریف گفت: «افرادی که بهنحوی کارگزار نظام محسوب میشوند، باید در اظهارنظرهای خود دقت کنند تا پیامی که به دشمن منتقل میشود منافع ملی را بهخطر نیندازد. طرح مسائل و اختلافات داخلی در محیطهای بینالمللی تضعیف یکپارچگی در برابر دشمنان خارجی محسوب میشود و برداشت موضع ضعف از نظام باعث خطای محاسباتی رئیسجمهور جدید آمریکا و افزایش فشارهای اقتصادی بیشتر بر کشور میشود».
قالیباف سپس با تصریح این نکته که مواضع نظام و از جمله سیاست خارجی در چارچوب سیاستهایی است که خامنهای تعیین میکند، عراقچی را بهعنوان وزیر امور خارجه مسئول دانست و افزود: «وی نیز مکلف است دربارهٔ عملکرد خود با رعایت قانون اقدام راهبردی که انتفاع اقتصادی و لغو عملی تحریمها را تضمین کرده است، به مجلس و مردم پاسخگو باشد...».
پس از قالیباف نوبت آخوند رسایی بود که روی کهنه زخم انتصاب «غیرقانونی» ظریف توسط پزشکیان انگشت گذاشت و گفت: «یک انتصاب غیرقانونی صورت گرفته، تمام توان دولت بهجای حل مشکلات مردم، حل مسائل اقتصادی، حل مسائل معیشتی، این شده که یک نفر را در یک جایگاه غیرقانونی نگهدارد. علاوه بر اینکه نگهمیدارند، ایشان را ارسال میکنند برای سفرهای خارجی با مواضع عجیب غریب در نشست داووس...»
رسایی که دنبال برکناری ظریف و محکوم کردن پزشکیان بهخاطر انتصاب غیرقانونی است، خطاب به قالیباف گفت: «شما باید از آقای اژهای مطالبه کنید که به این انتصاب ورود کنند».
قالیباف در پاسخ رسایی گفت: «حتماُ این موضوع را معاونت نظارت پیگیری کند؛ هم در دیوان عدالت اداری و هم در سازمان بازرسی این موضوع پیگیری شود تا روشن شود».
آخوند نقدعلی هم با تأکید بر اینکه «باید پاسخ قاطع به ظریف داده شود»، گفت: «اینکه در مجامع بینالمللی یک نفر مینشیند بعد از زبان رهبران ایران صحبت میکند. اولاً کلمه رهبری به (خامنهای) اطلاق میشود، ثانیاً بعد از آن که بعضی از مواضع و مسائل را پیرامون حجاب و انتخابات مطرح میکند، اسم رئیس پارلمان را میآورد؛ شخصی که جایگاه قانونیاش متزلزل است».
نقدعلی سپس خطاب به قالیباف اضافه کرد: «در مقابل این موضعگیریها، کوبنده پاسخ بده ما قبول داریم تو دل شما آن طوفان هست، این طوفان را جلوه بده و بروز بده تا دل امت حزبالله را شاد بکنید».
احمدی سنگر گفت: «چرا باید کسی که شأنیت قانونی ندارد، پست قانونی ندارد، بیاید برود و از پارلمان هم حرف بزند، مثلاً بگوید که حجاب داخل کشور اینگونه دارد انجام میشود؛ برای اینکه خودشان افتخار بکنند و اعلام بکنند که قانون (حجاب) رعایت نمیشود».
خضریان، در حملهٔ خود به ظریف، پزشکیان را هم بی نصیب نگذاشت و با بهسخره گرفتن شعار وفاق او، بهطعنه از ظریف تشکر کرد که «نهان راهبردی دولت وفاق را عیان کرد، ظریف این نهان نفاقآلود شعار وفاق را در مجامع جهانی فریاد زد».
بهاین ترتیب حمله به ظریف بابی بود تا اعضای مجلس هم از خجالت پزشکیان درآیند، هم بحران اقتصادی را توی سرش بزنند وهم خطر وضعیت انفجاری جامعهٔ بهستوه آمده را گوشزد کنند.
بابایی کارنامی گفت: «ما توی کشور واقعاً زیر سؤال هستیم. واقعاً ارز رفته رسیده به ۸۰ هزار تومان ۱۰۰هزار تومان».
محمد سبزی گفت: «ما الآن میرویم توی شهرستانها، واقعاً نمیتوانیم پاسخ مردم را بدهیم... میگویند پس مجلس چهکاره است؟ ما چه جوابی بدهیم؟ با این گرانی، تورم، نرخ ارز، واقعاً مجلس نمیخواهد کاری انجام بدهد؟».
جلسهٔ روز یکشنبهٔ مجلس ارتجاع، نمودی است از بحران حاد درون رژیم بود. اما عامل مبنایی این بحران که موجب شده مذاکره با آمریکا و حرفهای ظریف در اجلاس داووس چنین تشنجی در رژیم ایجاد کند، هراس از شرایط انفجاری موجود و چشمانداز قیام و سرنگونی است.