در روزنامههای حکومتی در روز شنبه ۲۵اسفند مهمترین عنوانها به دوگانههای خامنهای در دیدار با خبرگان ارتجاع اختصاص یافته، روزنامههای باند روحانی همین اظهارات را چماق بر سر باند رقیب کردهاند. اشک تمساح برای کشته شدگان حادثه تروریستی در نیوزیلند عنوان مشترک دیگر روزنامههای حکومتی است. دعوا بر سر FATF و سیاست خارجی رژیم، و اعترافات حول اوضاع بد اقتصادی رژیم از دیگر موضوعات روزنامههای امروز است.
گزارش گزارشگر ویژه ملل متحد در مورد نقض حقوقبشر در رژیم آخوندی هم موضوع سوزوگداز روزنامههای هر دو باند حاکم است.
بحرانهای اقتصادی اجتماعی هم بهرغم وعده و عیدها برای توزیع گوشت ارزان یکی از موضوعات مهم در روزنامههای حکومتی است.
ابرار: سخنگوی هیأترئیسه مجلس: ضعف نظارت و به کارگیری افراد ناشایست عامل اصلی بروز فساد اقتصادی
ابرار اقتصادی: وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی: رشد اقتصادی ۸درصدی محقق نشد
جهان صنعت: معمای اقتصادی سال ۹۸، تراژدی تدبیر
جهان صنعت: توجیه گرانی
صدای اصلاحات: صف مرغ؛ عیدی جدید به مردم!
کارون: فرشاد مومنی: دولت استراتژی انفعالی و غیرشفاف در پیش گرفته است
نوآوران: گوش بزنگ باشید کوپن ها برمی گردند
ابراز وحشت و زوزه برای نقش مقاومت ایران در گزارشهای مجامع جهانی در مورد نقض حقوقبشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها در روزنامههای هر دو باند دیده میشود:
کیهان: بهرغم اینکه فرانسه مدعی مقابله با تروریسم بوده و همواره این ادعا توسط مقامات این کشور مطرح میشود، در عمل شاهد حمایت از مجاهدین هستیم... تحقیقات و اتهامهای وارد شده به دبیر سوم سفارت نظام در اتریش مربوط به طرح بمبگذاری در همایش سازمان (مجاهدین) در نهم تیر ماه سال جاری در فرانسه می باشد، او متهم است به یک زوج ایرانی مقیم بلژیک سفارش داده بود به این همایش حمله کنند!». کیهان خامنهای در ادامه افزوده است:« در کنار سکوت دستگاه دیپلماسی، جالب است که بدانید سفارت نظام در اتریش نیز هیچ واکنشی به اقدام در خصوص دستگیری و محاکمه دیپلمات شاغل در این سفارت نداشته است!»
جمهوری اسلامی: «گزارش اولیه گزارشگران ویژه، همواره «دستکاری» میشده و میشود تا به ابزاری ضدایرانی تبدیل گردد و نیات پلید برخی کشورها را نمایندگی کند.
نکته دوم، آن که با همین دستکاریها و اعمال فشارها بر گزارشگر، همواره از برخی عناصر فاسد و تروریست بهعنوان «منبع خبر» و «شاهد»، نقل قولهای نادرست، وارونه، بهشدت کینهتوزانه و غیرواقع در متن گزارش منعکس گردیده».
در روزنامههای باند روحانی توصیه خامنهای به کارگزارنش مبنی بر اینکه « دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند » چماق بر سر باند رقیب شده است و بر لگد کردن حرفهای خامنهای توسط باند خودش انگشت گذاشتهاند:
آرمان در سرمقالهاش نوشته است:« طیف خاصی که بسیاری از تریبونها را نیز در اختیار دارد و خود را منتسب به جریان ولایی میداند، همواره اصلاحطلبان و دولت را با القاب نامناسبی خطاب قرار داده است. البته امید میرود این طیف خاص مواضع اخیر (خامنهای) را بهدقت گوش کنند و دست از مواضع قبلی خود بر دارند. البته بهنظر میرسد آنها همواره یک نوع «گوشسنگینی سیاسی» دارند». آرمان در ادامه گوشزد کرده است:« حال در این بحث اگر کسی بهمحض اینکه تصمیمی خلاف میل و نظرش اتخاذ شد بخواهد عکسالعمل سویی داشته باشد، نظام زیر سؤال خواهد رفت که به هیچوجه به مصلحت کشور نیست».
ابتکار هم با یادآوری حرف خامنهای تلویحا اذعان کرده که بسیاری از گماشتههای خامنهای در نمایشهای جمعه حرف او را نشنیده گرفتهاند. این روزنامه نوشته است این اظهارات:« باعث تغییر در بیانات برخی از ائمه جمعه شد. سعید جلیلی اما همچنان در حال طعنهزدن به دولت در قضیه برجام بود».
جوان در مورد حرکات نمایشی رژیم برای کوچک نمایی تحریمها نوشته است: « افتتاح نمایشی پروژههای نفتی شاید بهترین گزینه برای «نمایش کار» است؛ قرار است بخشی از فازهای ۱۳و ۲۲تا ۲۴پارس جنوبی با حضور رئیسجمهور افتتاح شود، پروژههایی که بهصورت کامل در مدار نیامدند و با وجود اصرار پیمانکاران این پروژهها مبنی بر کامل نبودن پروژهها، اما وزارت نفت اصرار عجیبی برای بهرهبرداری از آنها دارد. بخشهای مهم دریایی و واحدهای ال پی جی و گوگرد این دو فاز بهشدت ناقص هستند ولی هر طور که شده باید مراسم افتتاح آن با حضور رئیسجمهور انجام شود».
مردمسالاری هم به نقل از فرشاد مومنی نوشته است: «چرا انتشار لیست دریافت کنندگان ارز با اختلال روبهرو است؟ به اعتبار لیست منتشر شده قبلی ارز تخصیصی در زمینه خودروسازی و قطعهسازی یکی از درشتترین ارقام بود و دولت باید جدیت به خرج دهد و هم میزان ارزهای تخصصی و هم میزان ۴هزار میلیارد تومان تسهیلاتی که قرار بود نیروی محرکه کاهش نیاز کشور به واردات قطعات خودرو و بسط فرصتهای شغلی باشد را شفاف کند.
در زمان آقای احمدینژاد انتشار تعدادی از دادههای حیاتی از سوی بانک مرکزی حذف شد و حالا باید پرسید چرا شما همان راه را ادامه میدهید و آن دادهها را باز نمیگردانید؟».