728 x 90

۱۰ پاسخ شعله‌ور به جلادان درمانده

۱۰ پاسخ شعله‌ور به جلادان درمانده
۱۰ پاسخ شعله‌ور به جلادان درمانده

ولایت پابه‌گور و بحران‌زدهٔ نظام، در هراس از فوران خشم خلقی که بند از بند نظامش گسسته‌اند، بار دیگر به چوبه‌های «دار» پناه برده است. اعدام جنایتکارانه «محمد عباسی»، شورشگر دلیر ۵۵ ساله‌ٔ قیام دی در زندان قزلحصار، فریاد استیصال خلیفهٔ نیمه‌جانی است که می‌خواهد زیر چتر جنگ‌افروزی، بحرانهای درونی و لرزه‌های سرنگونی نظام را بپوشاند.

سرجلاد قضاییه، در وحشت از شعله‌های فروزان قیام، چرخهٔ اعدام زندانیان را تندتر کرده تا به خیال خام خود در برابر توفان سد ببندد.

این جنون خون‌ریزی، زمانی اوج گرفت که نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس ارتجاع، در اوج وقاحت، از جنایات اژه‌ای در اعدام شورشگران تجلیل کرد. اما این تمجید ذلیلانه، بلافاصله با پاسخ کوبنده شورشگران روبه‌رو شد.

شورشگران دلیر روز پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت با «۱۰ پاسخ آتشین به سردژخیم قضاییه جلادان و نایب‌رئیس کمیسیون قضاییه در مجلس ارتجاع» خواب را بر چشمان دژخیم محمدحسین محمدی (نایب‌رئیس کمیسیون قضاییه جلادان) حرام کردند.

کانون‌های قهرمان شورشی ضمن به آتش کشیدن پایگاه بسیج سپاه پاسداران در تهران و تهاجم به کلانتری ۱۱ سرکوبگر جوانان در آزادشهر (گلستان) با پرتاب کوکتل، از هموطنان عزیز درخواست کردند «هر گونه رد و نشانی از دژخیم قدردان اعدامها دارند، جهت اقدام مقتضی به کانون‌های شورشی برسانند».

در این سلسله عملیات قهرمانانه که زیر نگاه و دوربینهای مخفی پاسداران انجام شد، شورشگران با به آتش کشیدن نمادهای فساد و تباهی، پرچم «آتش جواب اعدام» را به شرح زیر در شهرهای میهن به اهتزاز درآوردن:

  • لردگان (چهارمحال و بختیاری): به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک با پرتاب کوکتل
  • تهران: به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک
  • مشهد: به آتش کشیدن بنر سرکردگان به هلاکت رسیده رژیم
  • شیراز: به آتش کشیدن نماد سرکردگان به هلاکت رسیده رژیم
  • ایلام: به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک
  • ایرانشهر: به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک
  • چابهار: به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک
  • سراوان: به آتش کشیدن بنر خامنه‌ای سفاک

درخواست کانون‌های شورشی برای ردیابی دژخیمانی چون «محمدحسین محمدی»، نشانهٔ آن است که روزهای دژخیمان به شمارش افتاده است.

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت با اشاره به اعدام جنایتکارانهٔ شورشگر دلیر محمد عباسی به اتهام مشارکت در قتل یک سرهنگ سرکوبگر انتظامی در ملارد گفت: «اعدام‌های پرقساوت روزانه، قبل از هر چیز وحشت رژیم از خشم فزاینده مردم و چشم‌انداز قیام را نشان می‌دهد. اما طوفان اعتراض و قیام در پیش است و فاشیسم دینی حاکم بر ایران از سرنگونی گریزی ندارد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/83283e3c-faf6-4490-bf58-61e55bfb57f0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات