روز سهشنبه سوم مهر همزمان با اجلاس مجمع عمومی ملل متحد، ایرانیان آزاده با برپایی تظاهرات بزرگی در برابر ساختمان ملل متحد خشم و انزجار مردم ایران را از حضور رئیسجمهور خامنهای در مقر ملل متحد به جهانیان نشان دادند.
در این روز که اجتماع ایرانیان بهخاطر شروع سخنرانیهای دبیرکل ملل متحد و رئیسجمهور آمریکا و شماری دیگر از سران کشورها در اجلاس مجمع عمومی، در کانون توجهات بینالمللی قرار داشت، این تظاهرات بزرگ و استثنایی با جمعیتی فشرده و خروشان نشان داد که رژیم آخوندها در معرض نفرت فراگیر مردم ایران است و یک مقاومت سراسری با جایگزین دموکراتیک در برابر آن ایستاده است.
خبرگزاریهای آسوشیتدپرس و رویترز با پخش فیلم و تصاویر جمعیت تظاهر کننده از نیویورک گزارش دادند: در همان روزی که پزشکیان رئیسجمهور رژیم ایران میخواهد در مجمع عمومی سخنرانی کند، تظاهرات اعتراضی علیه این رژیم در خارج ساختمان سازمان ملل متحد برگزار شد.
ای بیسی نیوز خبر داد: هزاران تن از ایرانیان مقیم آمریکا تظاهراتی را در خارج از سازمان ملل برگزار کردند و خواستار عدالت برای قربانیان رژیم ایران شدند. تظاهرات یک خیابان کامل را دربر گرفت. معترضان کل بلوک خیابان ۴۷ را پر کردند. آنها میدان را با چهره کسانی که میگویند برای آزادی شهید شدهاند پوشاندهاند. شخصیتهای سیاسی، مدافعان حقوقبشر و سایر ایرانیان نزدیک به ۲۰۰ اعدامی را که از زمان روی کار آمدن پزشکیان انجام شده محکوم میکنند.
کارزار نیویورک با جمعیتی انبوه از چند نسل و رنگینکمانی از پرچمها، بنرها، پلاکاردها و سخنرانیهای شخصیتهای آمریکایی و هیأتهای زنان و جوانان، زندانیان سیاسی و... ، به مدت چند ساعت جریان داشت.
در این کارزار سخنرانان ضمن اشاره به تحریم قاطع نمایش انتخابات خامنهای توسط مردم ایران، حضور پزشکیان در مقر ملل متحد را توهین به میلیونها ایرانی و لگدمال کردن ارزشهایی دانستند که ارکان ملل متحد و سازمان ملل با آن بنا شده است.
سناتور تد کروز عضو کمیتههای خارجی و قضایی سنای آمریکا، ضمن ابراز همبستگی با تظاهر کنندگان گفت: «این نقض اصول صلح و عدالت و حقوقبشر و همهٔ ارزشهایی است که در حقوقبشر مندرج است... زمان آن فرا رسیده که رژیم ایران به زبالهدان تاریخ فرستاده شود». وی افزود: «ما همراه هم هستیم و تا زمانی که آزادی پیروز شود، متوقف نخواهیم شد».
مارک گینزبرگ سفیر پیشین آمریکا در مراکش طی سخنانی گفت: «پزشکیان نمیتواند این واقعیت را انکار کند که نمایندهٔ یک رژیم دیکتاتوری اصلاح ناپذیر و غیرقابل تغییر است».
پروفسور آلن درشوویتز استاد افتخاری دانشگاه حقوق هاروارد سخنران دیگر کارزار ایرانیان، طی سخنانی گفت: «رژیم ایران، خطرناکترین رژیم تاریخ پس از رژیم آلمان هیتلری است... این رژیم باید توسط نیرویی جایگزین شود که اهدافش به زیبایی در برنامهٔ ۱۰مادهیی خانم رجوی فرموله شده است».
ایرانیان آزاده در حالی که تصاویر و پلاکاردهایی از فاجعهٔ معدن طبس را با خود حمل میکردند، ضمن ابراز همدردی با خانوادههای قربانیان، خشم و اندوه خود را از جانباختن کارگران هموطنشان ابراز میکردند.
رئیسجمهور برگزیدهٔ مقاومت در پیامش خطاب به ایرانیان آزاده در کارزار نیویورک گفت: «اجتماع خروشان شما امروز و در این چهار دهه، ملل متحد و دولتهای عضو آن بهخصوص قدرتهای غرب را در برابر این پرسش قرار میدهد که: رئیسجمهور رژیم اعدام و قتلعام در سازمان ملل چه میکند؟ مگر سازمان ملل بر طبق منشور خود بر اساس “ایمان به حقوق اساسی بشر و حیثیت و ارزش شخصیت انسانی” تشکیل نشده است؛ پس نماینده رژیمی که بهگفته گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد ایران مرتکب نسلکشی و جنایت علیه بشریت شده، در سازمان ملل چه میکند؟».
کارزار نیویورک برگ زرین دیگری را در رویارویی سیاسی و بینالمللی مقاومت ایران با استبداد دینی رقم زد و عزم راسخ ملت ما برای سرنگونی نظام آخوندی و برپایی جمهوری دموکراتیک در ایران آزاد فردا را به جهانیان نشان داد.