728 x 90

دن کیشوت سایبری نظام و اعتراف به شکست در توییتر

دن کیشوت سایبری نظام
دن کیشوت سایبری نظام

رؤیای ناکام سانسور اینترنت 

آنچه حکومت آخوندی آن را «جنگ نرم» یا «جنگ سایبری» می‌خواند در حقیقت متوقف کردن رسوخ آگاهی‌های سیاسی ـ اجتماعی، اعتلای روحیه آزادیخواهی و مقاومت در بین ایرانیان است؛ این حکومت، در شرایط محاصره آلترناتیو انقلابی، بسیار تلاش کرد ایران را تبدیل به یک زندان بزرگ کند. با هزینه‌ ۷۵۰میلیون یورو درصدد بود با ایجاد زیرساخت‌های یک اینترنت من درآوردی به نام «اینترنت ملی»، گردش آزاد اطلاعات را به کنترل درآورده و یک سانسور حکومتی را بر فضای مجازی اعمال نماید. در این راستا با فیلتر کردن توییتر و تلگرام و راه‌اندازی هکرهای مختلف تلاش کرد مانع از تبادل اخبار اعتراضها شده و نگذارد قیام مردم ایران گسترش پیدا کند. اما آیا توانست موفق شود؟

این سؤالی است که اجازه دهید آن را با استناد به رسانه‌های همین رژیم پاسخ بدهیم.

 

اعتراف به شکست در توییتر 

تجارت نیوز از سایت‌های حکومتی به تاریخ ۶آبان۹۷می‌نویسد:

«‎در شرایطی که هم‌اکنون براندازان، وابستگان به (مجاهدین) و هواداران دشمنانی چون عربستان سعودی بیشترین حضور را در آن داشته و می‌نویسند آنچه را که بر علیه ایران و ایرانی است و بارها کشور [بخوانید نظام آخوندی] را زیر حملات سنگین مجازی خود قرار داده و هزینه‌های بعضاً گزافی را به دولت و ملت ایران وارد کرده‌اند.‏

‎اگر دقت کنید، گروه‌های پیش گفته بارها دروغ های عجیبی را در این شبکه مجازی بر علیه کشور مان مطرح کرده و با لشکری عظیم همان دروغ را بارها بازنشر کرده و کاربران وفادار به این آب و خاک نتوانسته‌اند آن گونه که لازم است از منافع ملی دفاع نمایند».

به کار بردن تعابیری مانند «حملات سنگین» و «لشگری عظیم» اذعان به فعالیت‌های توییتری هموطنان انقلابی، هواداران و فعالان مقاومت ایران برای مقابله با دروغ‌پراکنی و دجالیت نظام آخوندی است. اکنون دشمن با زبان اشهد خود به شکست اقدامات سایبری‌اش در برابر آن اعتراف می‌کند. منظور از «کاربران وفادار به این آب و خاک!» ارتشی است که رژیم تحت عنوان «ارتش سایبری» از سال ۸۴به راه انداخته و مدام پول و نیرو در آن تزریق می‌کند ارتشی که بنا‌ به آمار به روز نشده مؤسسه نظامی و امنیتی Defense Tech آمریکا دارای ۲۴۰۰ کادر تخصصی، ۱۲۰۰ نیروی پشتیبان و ۷۵میلیون دلار بودجه سالیانه است. البته «مشرق» یک رسانه‌ٔ رژیم در ۱۵شهریور۹۰به‌نقل از روزنامه فرانسوی تریبون تعداد پرسنل این ارتش را ۲۵۰۰۰۰نفر عنوان کرد.

این آمارها قدیمی است. در مختصات کنونی رژیم و قیام شهرها و موج اعتصاب‌ها میزان آن بسیار محافظه‌کارانه می‌نماید. اکنون مسأله شماره یک برای رژیم، بودن یا نبودن است. یک بار علی خامنه‌ای اعتراف کرد که برخی شب‌ها از هراس مسائل فرهنگی (فضای مجازی) خوابش نمی‌برد.

حال همین رژیم آمده و اقرار می‌کند که توییتر به تسخیر مجاهدین درآمده و سایبری او قادر به مقابله با این وضعیت نیست. یعنی صرف هزینه‌های میلیاردی و کادر با دست باز نتوانسته است مشکلی از رژیم حل کند.

 

خامنه‌ای و جنگ پیش باخته 

واقعیت این است که این رژیم اگر تمام سرمایه‌های ایران را هم هزینه کند نمی‌تواند جلوی گسترش آگاهی و متقابلاًً سرنگونی خودش را بگیرد. دیکتاتورها فقط می‌توانند مانند میکروب‌ها و ویروس‌ها در فضای نمور و تاریک به حیات خود ادامه دهند، وقتی در معرض نور قرار می‌گیرند، پروسه نابودی آنها شروع می‌شود. ارتش سایبری رژیم هم هر چقدر نیرو وارد کند، در نبرد نور و ظلمت محکوم به شکست است.

وزیر ارتباطات دولت آخوند روحانی یک بار از بستن هفت میلیون آدرس اینترنتی خبر داد و وزیر اطلاعات از بستن پنجاه هزار کانال تلگرامی، همه آنهایی که دست‌اندر کار هستند می‌دانند که این کارها جواب ندارد، و هم‌زمان که این سایتها را می‌بندند، دهها برابر آن سایت در حال خلق شدن است، بنابراین این جنگی است که رژیم پیشاپیش آن را باخته است.

دن کیشوت نظام (ارتش سایبری خامنه‌ای) و هکرهای آن، در جریان برگزاری گردهمایی ایرانیان در تیر۹۷در پاریس نیز به شکست اقداماتشان اعتراف کردند. همان زمان سایت حکومتی جهان‌نیوز در مطلبی تحت عنوان «واکنش کاربران توییتر به همایش مجاهدین» آماری از هشتک‌ها منتشر کرد و مشخص شد هشتک قدیمی و شناخته شده «نه به رجوی» با این‌که به مدت ۲۷ساعت از طرف ارتش سایبری خامنه‌ای پشتیبانی و شارژ می‌شده، تنها و تنها سه هزار و ششصد توییت دریافت کرده! یعنی حتی از ۷۵۰۰ نفر کاربر ارتش سایبری رژیم که به‌قول معروف، خودشان «پای کار» بوده‌اند نصفشان! نیز تمایلی به تقویت و شارژ این هشتگ نشان نداده‌اند.

در نتیجه مجبور شدند هشتک‌های دیگری ایجاد کنند و آنها نیز شکست خوردند.

محمد کاظم انبارلویی در خبرگزاری نیروی تروریستی قدس (تسنیم) به تاریخ ۵آبان ۹۷به گونه‌یی دیگر به وحشت رژیم از گسترش و انعکاس گسترده فعالیت‌های مجازی مجاهدین و استقبال مردم از آن اشاره کرد و سعی کرد آن را «خبرسازی!» وانمود نماید.

«برنامهٔ دشمن، تصویرسازی غلط و دروغین از ایران است... طوری خبرسازی می‌کنند که گویی همه چیز در ایران در حال فروپاشی است. طوری از اقتصاد، فرهنگ و سیاست در ایران سخن می‌گویند که گویی همه چیز غرق در بحران است».

 

بازم بگو رباته! 

این اولین اعتراف نظام آخوندی به شکست در فضای مجازی در برابر مجاهدین نیست. در ۱۰شهریور ۹۷محمد جواد ظریف، وزیر خارجه آخوند روحانی به هراس گفت:

«الان بیشترین حضور در توییتر از سوی ایرانیان، کسانی است که با ما رابطه خوبی ندارند و بیشتر هم از خارج هدایت می‌شود، مخصوصاً از سعودی و آمریکا یک حرکت بسیار گسترده‌یی در این زمینه مشاهده می‌شود. تعجب می‌کنم از این شرکتها که حسابهای برخی از کاربران ایرانی را بستند، ولی این حسابهای فیک و رباتهایی که کاملا هم مشخص است که ازکجا هدایت شده‌اند و شاید هم بیشترشان ربات باشند، آزادانه فعالیت می‌کنند».

این اعتراف ظریف بیشتر یادآور حرف معروف ژنرال شاهنشاهی، ازهاری و اظهار عجز او در برابر خیزش میلیونی مردم علیه دیکتاتوری شاه بود. این مسیری است که شاه و شیخ با هم به آن قدم گذاشته‌اند و از علائم روزهای پایانی است.

تنها فرقی که بین شاه و شیخ وجود داشت. این بود که ژنرال چهار ستاره از واژه «نوار» و ضبط‌صوت استفاده کرده بود، دیپلمات تروریست نظام آخوندی از کلمه‌ «ربات» و فضای مجازی.

کاربران اینترنتی چه گویا و به‌جا در واکنش به آن گفتند:

ازهاری گوساله بازم بگو نواره!‌

فاعتبروا یا اولی الابصار

 

 

مطالب مرتبط:‌

وقتی که تق ارتش سایبری علی خامنه‌ای درمی‌آید!

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0a400d95-4fbe-4997-83bb-30459a3b30ec"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات