728 x 90

اعتراف به انزوا

کنفرانس امنیتی مونیخ
کنفرانس امنیتی مونیخ
در اظهارات مهره‌ها و در رسانه‌ها و سایتهای حکومتی عباراتی مثل «جنگ لفظی قدرتهای خاورمیانه»، «تقویت محور عربی- غربی»، «به هم خوردن توازن قوا در خاورمیانه»، «وضعیتی که در آن نظام به‌شدت تضعیف شده» و «تدارک طراحی که عراق را از تسلط نظام خارج کند» حاکی از نگرانی فزایندهٴ آخوندها نسبت به شرایط است.

مثلاً یک سایت حکومتی با عنوان ”ائتلاف عربی- غربی به‌دنبال چیست ”نوشت: «به نظر می‌رسد اتفاقاتی در تقویت اتحاد محور عربی- غربی‌خاورمیانه در حال رخ دادن است. به نظر می‌رسد دولت آمریکا به‌دنبال به هم زدن توازن قوا در خاورمیانه و ایجاد وضعیت جدید است». این سایت حکومتی وضعیت کنونی را در عبارت تضعیف شدید نظام خلاصه کرده است.

نمونهٴ دیگر سایت حکومتی اقتصاد نیوز است که در روز 5اسفند از همزمانی اظهارات رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر ایجاد منطقه امن در سوریه، و مصاحبه وزیر خارجه عربستان با روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» ابراز نگرانی کرده و افزوده است: وزیر خارجه عربستان از آمادگی کشورش برای اعزام نیروی نظامی به سوریه برای جلوگیری از نفوذ نظام آخوندی در این کشور خبر داده است.

سایت حکومتی دیپلوماسی ایرانی نیز در روز 4اسفند نسبت به خلع‌ید از رژیم در عراق ابراز وحشت کرده و تحت عنوان «تلاش‌های تازه آمریکا برای دور کردن عراق» نوشته است: «لحن متیس با هدف حمایت از عبادی و ترغیب او برای قطع ارتباطات یا دوری از ما است. تاعراق از تسلط نظام خارج شود».

دهقانی فیروز آبادی معاون سیاست خارجی مرکز پژوهش‌های مجلس ارتجاع با اشاره به تحولات جهانی به سران نظام توصیه کرد: «نیاز است صبر استراتژیک به خرج دهند». وی پیش‌بینی کرده است: «در این دوره شاهد وضع تحریم‌هایی خارج از حوزه‌های هسته‌یی خواهیم بود که همه می‌تواند موضوع اختلاف باشد و اجرای برجام را در عمل مشکل یا حتی ناممکن سازد».

روزنامه حکومتی آرمان نیز در روز 5اسفند با اشاره به «تعادل جهان» نسبت به ترکیب شدن بحرانهای خارجی و مسائل داخلی رژیم، ابراز نگرانی کرده واز جمله در مورد مواضع عربستان و ترکیه علیه دخالتهای منطقه‌یی رژیم نوشته است: «باید با خونسردی و آرامش نسبت به اظهارت تند برخی از کشورها واکنش نشان داد. نکته دیگر آن که باید از هر نوع اقدام تحریک کننده در داخل پرهیز کرد چرا که رقبا و دشمنان ما در جهان از این‌گونه اقدامات به نفع خود بهره‌برداری می‌کنند. باید مراقب اقدامات تحریک کننده بود». و بالاخره اظهارات محسن امین‌زاده «معاون اسبق وزیر خارجه» رژیم از باند رفسنجانی به رسانه‌های حکومتی گفته است: «سیاست خارجی باید از روند کنونی که نوعی نظامی گری مداخله جویانه را القاء می‌کند خارج شود» و مدیریت راهبردی سیاست هی منطقه‌یی باید به وزارت‌خارجه برگردد.

این گوشه‌یی از سلسله نگرانیهای مهره‌ها و رسانه‌های نظام است که نشان می‌دهد حلقه طناب بحرانها و تحریمها و انزوای فزاینده، چگونه در حال تنگ‌تر شدن بر گردن نظام ولایت است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e84a3b66-c4bb-4b21-ad80-c374b140ae5b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات