728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - شنبه ۳۰فروردین۹۹

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

وحشت از حتمیت قیام و برچیده شدن نظام

انفجار خشم متراکم جامعه و خاتمه نظام، جدی‌ترین هشدار روزنامه‌های هم‌سو با روحانی است. ایران ارگان دولت روحانی، به‌نقل از عباس آخوندی وزیر پیشین کابینهٔ روحانی نوشته است« حجم بالای جمعیت به حاشیه رانده‌ شده و حس تلخ به حاشیه رانده‌ شدگی موجب شکل‌گیری حس نارضایتی گسترده در میان آن و به‌وجود آمدن یک وضعیت عدم‌تقارن اجتماعی است که می‌تواند برای کل جامعه بسیار خطرناک باشد..کسانی که در اعتراض شرکت می‌کنند بسیار متنوع هستند و شدت انتشار آن نیز انفجاری است...». مستقل هم در مطلبی با عنوان «پیامدهای اپیدمی در ایران»نوشته است:« وضعیت بحرانی در اقتصاد کشور و شیوع کرونا که آن را تشدید می‌نماید از یک‌سو سبب محرومیت و کمبود منابع و درآمد و از سوی دیگر عدم انجام تعهدات مالی توسط افراد می‌گردد که این موضوع به اختلافات و خشونتها در سطح جامعه دامن خواهد زد و می‌تواند به شورش‌ها و حرکت‌های اعتراضی و قهرآمیز منجر شود».

اعترافهای ناگزیر به صعودی بودن کرونا

در روزنامه‌های هر دو باند حاکم به‌نقل از کارگزاران حکومتی ادعای کاهش کرونا تکذیب شده. حتی ایران ارگان دولت روحانی هم در وحشت از فضای انفجاری جامعه به‌نقل از علی ماهر از اعضای ستاد مبارزه با کرونا نوشته است:« آمار فوتی‌ها و بیماران بدحال در تهران کاهش قابل‌ملاحظه‌ای نداشته است... در تهران نمی‌توان گفت وضعیت بهتر شده است». و روزنامه رسالت از باند خامنه‌ای به‌نقل از آقازاده مسرور، رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی نوشته است:« روش فاصله‌گذاری هوشمند به ترتیبی که مشاهده می‌کنیم، در کنترل اپیدمی کرونا محکوم به شکست بوده و هنوز آمار مرگ‌ومیر و شمار مبتلایان نگران‌کننده است».

دستگاه کرونایاب، مضحکهٔ خاص و عام در نظام

اعتماد در مطلب مفصلی از جمله نوشته است:« وزارت بهداشت می‌گوید «از دستگاه ویروس‌یاب کرونا خبر نداریم و آن را ارزیابی هم نکرده‌ایم... با چرخی در سایتها و خبرگزاریها می‌توان دریافت که این دستگاه حداقل یک ‌بار دیگر در سال ۹۶و با عنوان «دستگاه کشف سوخت قاچاق» عرضه و در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قرار داده شده بود و خبر ساخت این دستگاه و استفاده از آن در خبرگزاریهای رسمی ایران از جمله ایرنا هم منتشر شده بود. هم‌چنین همین دستگاه در اردیبهشت سال ۹۷با عنوان ردیاب «هر نوع ماده جامد و مایع» و راهی برای کشف بمب و جلوگیری از بمب‌گذاری معرفی شد که خبر ساخت آن هم در رسانه‌های رسمی و حتی در صدا و سیما منتشر شده بود. انتشار چنین مطالبی باعث واکنش جدی‌تر افکار عمومی به ادعای ساخت دستگاه ویروس کرونایاب شد و شوخی‌ها با این اختراع گسترده‌تر شد»... روزنامه همشهری هم ضمن یادآوری همین تاریخچه به سابقهٔ قدیمی‌تر این دستگاه اشاره کرده و از جمله نوشته است« شخصی که دو سال پیش به‌عنوان مخترع «ردیاب هر نوع ماده جامد و مایع» با تلویزیون مصاحبه کرده، همان فردی است که روز ۲۷فروردین ۱۳۹۹با لباس فرم بسیج به تن و با ماسک روی صورت در تلویزیون ظاهر شده». این روزنامه ضمن معرفی سوابق این فرد که کامبیز گلشنی نام داره افزوده: « دستگاهی با شباهت فراوان به همین مورد حاشیه‌ساز، پیش‌ از این در عراق و مصر با عناوین بمب‌یاب یا تشخیص‌دهنده ویروس ایدز در چند کشور دیگر فروخته شده و رسوایی به بار آورده است. فروشنده دستگاه بمب‌یاب به عراق در حال‌ حاضر دوران محکومیت زندان خود را در بریتانیا می‌گذراند... حدود شش سال پیش، ارتش مصر مدعی ابداع دستگاهی شد که برای ردیابی ویروسِ اچ‌آی‌وی و هپاتیت به کار می‌رود. سازندگان دستگاه مصری برای معرفی دستگاه خود توضیحاتی مشابه آنچه بمب‌یاب نامیده می‌شد، ارائه می‌دادند که شباهتی با همین دستگاه کرونایاب در ایران هم دارد.

درباره این اختراع ارتش مصر نشریه نیچر نمایش دستگاه ادعایی را «رویدادی شرم‌آور» برای حکومت مصر دانست».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9fa90e9a-fe0f-458e-bf52-762fb4cc5370"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات