728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - پنجشنبه۱۸ اردیبهشت۹۹

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه های حکومتی روز۱۸اردیبهشت، آینه وحشت نظام از شورش و قیام از سوی داخل کشور و تشدید انزوا و بن بست از سمت خارج هستند.

کرونا و دروغ درمانی های نظام یکی ازموضوعات این هشدارها نسبت به قیام و شورش است.

جهان صنعت به نقل از رئیس انجمن حکومتی جامعه شناسی به آمارهای دروغ در مورد کرونا اشاره کرده و نوشته است:« تعداد مبتلایان و فوتی‌ها که وزارت بهداشت رسماً اعلام می‌کند، صحیح نیست. پنهان‌کاری دولت در این زمینه یک نقطه ضعف دیگر بر عملکردش محسوب می‌شود. زیرا این عمل باعث شده اعتماد مردم به دولت کمتر از قبل و عمق این شکاف هر روز بیشتر از دیروز شود». این مقام حکومتی در ادامه افزوده است:« قبل از بحران کرونا فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم و سوءمدیریت گریبان مردم را گرفته بود. تحریم در همه جوامع رکود اقتصادی ایجاد کرده و در شرایط موجود ایران آثار مخرب این رکود روی قشر ضغیف جامعه نشان داده به همین دلیل می‌توان پیش‌بینی کرد با ترکیب فشار‌های اقتصادی و مطالبات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی موج تازه‌ای از نارضایتی‌های را ایجاد خواهد شد. اگر دولت در سیاست‌هایش بازنگری نکند. مردم همانند آتش‌فشانی در حال فوران هستند».

تشدید حلقة تحریم ها و خفگی اقتصادی موضوع دیگری است که در روزنامه های حکومتی راه به هشدار نسبت به «شورش گرسنگان» برده است.

روزنامه حکومتی آرمان به نقل از غلامرضا حیدری نوشته است که در مجلس ارتجاع اعضای همة باندها معتقد به غلط کردم گویی و عقب نشینی از دعاوی بوده اند. این روزنامه نوشته است:« فرم‌هایی تهیه شد تا ببینیم در چه مواردی، اجماع هر سه فراکسیون وجود دارد و جالب آنکه آنچه به‌عنوان بالاترین رای و موضوعی که اجماع کامل هر ۳ فراکسیون را پشت خود داشت، بحث تسهیل روابط خارجی بود. مشخصا پرهیز جدی از تنش و رعایت الزامات روابط بین‌الملل و تسریع در بهبود روابط خارجی مورد اجماع هر ۳ فراکسیون بود». و در ادامه افزوده است:«همگی باید توجه داشته باشیم که مبادا مقابل شورش گرسنگان غافلگیر نشویم».

کلاهبرداری جدید رژیم برای جمع آوری پولهای مردم و سوق دادن آن به سمت بورس، موضوع دیگری است که یک روزنامه باند خامنه‌ای را به هشدار نسبت به «شورشهایی بزرگ تر از ۹۸ و ۹۶ » کشانده است.

رسالت به نقل از احمد نادری عضو جدید مجلس ارتجاع نوشته است« حباب بورس خواهد ترکید و من نگران تبعات اجتماعی وامنیتی آن درآینده نزدیک هستم .شورشهایی بزرگ (تر) از۹۶.۹۸ وقطعا بزرگتر از دهه ۷۰».

انزوای جهانی و بن بست نظام در مواجهه با جامعه جهانی را می توان در واکنش روزنامه های هر دو باند حاکم به اظهارات آخوند روحانی دید. روحانی بدون اینکه بگوید چکار می کند آمریکا را تهدید کرده بود که اگر تحریم تسلیحاتی رژیم را تمدید کند چنین و چنان خواهدکرد.

جهان صنعت همسو با روحانی به قلم ابوالفتح یک کارشناس حکومتی نوشته است«الان هم اگر آمریکا عزم جدی برای رفتن به سمت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی یا تمدید تمام تحریم‌ها داشته باشد در بضاعت اروپا نیست که کاری انجام دهد.

ممکن است تصمیم تهران همان باشد که در آخر نامه روحانی آمده و ما نمی‌دانیم چیست. حدس و گمان‌هایی اما مبنی بر این وجود دارد که ممکن است ایران تا مرحله خروج از NPT هم پیش رود.مساله اصلی این است که بدانیم این تهدید مورد توجه قرار می‌گیرد یا عامل بازدارنده برای آمریکا می‌شود یا خیر. من شخصاً در این‌باره خوش‌بین نیستم...حتی شاید دولت ترامپ عامدانه به دنبال این است که ایران این مسیر را طی کند یعنی ایران را در موقعیتی قرار دهد که در نهایت مرگ برجام را اعلام کند و سمت خروج از NPT برود. از این جهت ترساندن ترامپ نسبت به اینکه ایران از NPT خارج می‌شود نه‌تنها موثر نیست بلکه می‌تواند استقبال پنهانی آمریکایی‌ها را به همراه داشته باشد». و کیهان خامنه‌ای هم تهدید آمریکا توسط روحانی را به سخره گرفته و نوشته است« پس از خروج یک‌طرفه آمریکا از برجام قرار بود اروپایی‌ها به ایران تضمین بدهند که منافع نظام تامین خواهد شد. چند روز بعد فدریکا موگرینی طی یک سخنرانی در شهر فلورانس ایتالیا گفت روحانی به ما تضمین داده است که ایران از برجام خارج نخواهد شد! قرار بود اروپا به ایران تضمین بدهد و ما به آنها تضمین دادیم. امیدواریم پاراگراف آخر نامه به ۱+۴ از آن جنس نباشد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c169b03b-dca3-44cd-8066-5e4e4a64a989"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات