728 x 90

واکنش شرکای روحانی به دروغ‌درمانی‌های او

واکنش به دروغ‌درمانی‌های آخوند روحانی
واکنش به دروغ‌درمانی‌های آخوند روحانی

باز نشر دروغ‌درمانی‌های روحانی در جریان کنفرانس مطبوعاتی‌اش در روز ۲۲مهر در عرصه‌های اقتصادی، شفافیت و زنان بار دیگر عکس‌العمل محافل و باندهای هم‌سو با روحانی را برانگیخت. این عکس‌العملها ناشی از دعوای اصلی قدرت بر سر سهم بیشتر قدرت و غارت در جریان نمایش انتخابات آتی مجلس است. همین رقابت، این باندها و محافل حکومتی را ناگزیر کرده که از دروغ‌های روحانی فاصله بگیرند و هر یک در دعوای باندی به گوشه‌ای از واقعیت اذعان کنند.

محمدقلی یوسفی، از اقتصاددانان حکومتی هم‌سو با باند روحانی، در مورد توضیحات شیادانهٔ روحانی برای گرانی حاملهای انرژی و این ادعا که مبلغ اضافه شده صرف اقشار ضعیف می‌شود، گفت: «تجربه ۴۰ساله دولتمردان در استفاده از منابع نفتی نیز نشان می‌دهد که این سرمایه‌ها هیچ‌گاه صرف حمایت مستقیم از خانوارهای کم‌درآمد نشده و مردم نفعی در یارانه‌های دریافت‌شده نبرده‌اند. به این ترتیب می‌توان این‌گونه نتیجه گرفت که پرداخت یارانه‌ها طی این سال‌ها از یک‌سو در مسیر اشتباهی قرار داشته و از سوی دیگر دولت هیچ‌گاه در خصوص نحوه هزینه‌کرد درآمدهای نفتی و مصارف خود شفاف‌سازی نکرده است‌». این کارشناس حکومتی با اشاره به کارنامه دولتها در نظام آخوندی گفت: «آنچه روشن است عدم امکان مبارزه با فقر با هدایت یارانه‌ها به سبد درآمدی خانوارهاست. بنابراین بهتر است به جای آن که دولت ژست روشنفکری به خود بگیرد، نسبت به کاهش درآمدها و افزایش هزینه‌های خود شفاف‌سازی کند».

این کارشناس حکومتی در انتها افزوده است: «افزایش قیمت سوخت از یک‌سو هزینه دولت را به‌عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده بنزین افزایش می‌دهد و در نهایت منجر به افزایش نرخ تورم می‌شود. بنابراین اعلام صادقانه این موضوع که درآمدهای نفتی دولت کاهش یافته و وی را از ادامه پرداخت یارانه‌ها ناتوان گذاشته است، می‌تواند انتخاب بهتری از اتخاذ تصمیمات غیرعلمی در لفافه‌های علمی باشد».

روزنامه حکومتی آفتاب یزد ۲۴مهر ۹۸ با اشاره به ادعای آخوند روحانی مبنی بر «افزایش سالانه ۶ماه بر امید زندگی مردم، در ایران» نوشت: «برای ارائه چنین آماری باید در درجه اول تبعیض‌ها را از بین برد، شکاف طبقاتی را کم کرد و دهک‌ها را بالای خط فقر آورد و بعد می‌توان گفت که این آمارهای کشوری درست و دقیق هستند». این روزنامه حکومتی در ادامه افزوده است: «تا قبل از آن نمی‌توان به این آمارهای کشوری اکتفا کرد و آنها را درست دانست چرا که در خیلی از استانهای محروم این آمار صدق نمی‌کند».

روزنامه حکومتی آرمان ۲۴مهر ۹۸ هم بخشی از دروغ‌درمانی روحانی در مورد زنان را برملا کرده و در مطلبی با عنوان «افزایش مشکلات زنان سرپرست خانوار در سایه بی‌توجهی» نوشته است: «آمار دقیقی از جمعیت زنان سرپرست خانوار وجود ندارد. به عبارت دیگر یک آمار رسمی می‌گوید ۱.۵میلیون نفر، یک وزارتخانه اعلام می‌کند ۲.۵میلیون نفر و یک سازمان حمایتی اظهار می‌کند که جمعیت این زنان حدود ۵میلیون نفر است. بودجه‌های لازم و کافی برای آنها در نظر گرفته نشده است... زنان سرپرست خانوار تحت فشار هستند و با مشکلات زیادی در زندگی روزمره مواجهند». این روزنامه حکومتی در ادامه اذعان کرده است که مشکل بیمهٔ زنان سرپرست خانوار یکی از نیازهای آنان است چرا که اغلب آنها «سرپرست خانوار عهده‌دار سرپرستی فرزندان، پدر، مادر، خواهر و بردار خود هستند». بنا‌ به اعتراف این روزنامه قوانین زن‌سیتزانهٔ آخوندی از دیگر معضلات زنان سرپرست خانوار است. چرا که «بسیاری از زنان مطلقه و بیوه صاحب فرزندند و با مسائلی مانند حضانت و خروج از کشور روبه‌رو هستند، این موارد اصلاً در قانون دیده نشده است».

روزنامه حکومتی همدلی ۲۴مهر ۹۸ هم با یادآوری این واقعیت که «جریان فساد در کشور ابعاد پیچیده و گسترده‌ای پیدا کرده است، تا جایی که برخی نسبت به وجود فساد سازمان‌یافته و سیستمی در کشور اظهار نگرانی کرده و هشدار می‌دهند» نوشت: «افسارگسیختگی فساد در کشور را نه تنها با رصد اخبار داخلی و حجم پرونده‌های فسادی که در دستگاه قضایی کشور جریان دارد، بلکه با نگاهی به گزارش سازمانهای بین‌المللی نیز به‌خوبی می‌توان فهمید».

این روزنامه در ادامه به‌نقل از سازمان شفافیت بین‌المللی نوشت: «کشورهای سوریه، یمن، لیبی، عراق، لبنان و جمهوری اسلامی در بین ۱۹کشور این منطقه، دارای فاسدترین سیستم اداری و اقتصادی هستند. نکته قابل‌ توجه این گزارش، سقوط ۸پله‌ای جمهوری اسلامی بود که بر اساس بسیاری از تحلیل‌ها نشان‌دهنده بی‌توجهی به فضای کسب و کار است تا زمینه را برای افزایش بیکاری و فاصله گرفتن سرمایه‌گذاریهای داخلی و خارجی از اقتصاد فراهم کند».

روزنامه حکومتی جهان صنعت ۲۴مهر ۹۸ در مورد دروغ‌درمانی افزایش ۴۰درصدی پول ملی نوشت: «این اظهارات با واقعیت‌های اقتصادی و آن چه که در سطح جامعه و معیشت و رفاه مردم می‌گذرد سازگاری ندارد... افزایش ۴۰درصدی ارزش پول ملی تنها زمانی قابل پذیرش خواهد بود که با افزایش قدرت خرید مردم همراه شده باشد».

همین روزنامه حکومتی در مطلب دیگری با عنوان «ریزش نشاط!» از جمله نوشت: «یک روز پس از سخنان روحانی، مبنی بر «رشد و نشاط» در بازار سرمایه و بورس، شاخص کل بورس در ۲۳مهر ریزش بیش از ۱۰هزار واحد داشت».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9159feb7-a5d8-475b-b3fb-457045e65ca5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات