728 x 90

سیاست مجرمانه خامنه‌ای در اوج‌گیری کرونا

کرونا
کرونا

طبق اعلام آمار مهندسی شده حکومتی در یک رکورد بی‌سابقه در طی ۸ماه گذشته آمار جان‌باختگان کرونا ـ طی چهار روز گذشته ـ از مرز۳۳۰نفر و مبتلایان از مرز ۶۰۰۰نفر گذشته است. به‌گفته سخنگوی وزارت بهداشت رژیم تعداد ۴هزار و ۹۳۳نفر از بیماران مبتلا به کرونا در وضعیت اضطراری تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

رژیم در حالی از افزایش آمار فاجعه‌بار جان‌باختگان خبر می‌دهد که آمارهای رسمی با توجه به کفن و دفن آرامستانها و شواهد بیمارستانی بسا بیشتر است.

-آمار جان‌باختگان کرونا

آمار جان‌باختگان کرونا در ۴۶۰شهر ـ سازمان مجاهدین خلق ایران ـ دوم آبان ۹۹

مردانی عضو کمیته ستاد کرونا نسبت به آمار واقعی فوت‌شدگان اعلام کرد که: «۳۳۷ فوت در روز هم آمار واقعی نیست. برای آن که بدانیم در واقعیت چند نفر روزانه تلف می‌شوند این عدد باید ضرب در دو و نیم شود تا عدد اصلی به دست آید» (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۹مهر).

ایران، رکوردار آمار کرونا در پنج کشور اول جهان

امروز ایران آخوندزده با سیاست مجرمانه خامنه‌ای ـ روحانی با تاراج سرمایه‌های ملی و رها کردن مردم در گرداب کرونا، در جهان رکوردار است.

روزنامه حکومتی شرق در اول آبان۹۹ نوشت: «شرایط امروز پاندمی کرونا با پیک‌سوم و مرگ بیش از ۳٠٠نفر روزانه در گزارش رسمی و جایگاه رو به صعود در پنج کشور اول در مرگ و میر کرونایی با ٨٠میلیون جمعیت و بالاتر از همه در میان کشور‌های منطقه، به سیاست‌های ما، به‌ویژه در چند ماه گذشته و حتی چند سال پیش برمی‌گردد».

علیرضا زالی رئیس ستاد کرونا نسبت به آمار تصاعدی فوتی کرونا گفت: «نسبت به آمار ۲۴ساعت گذشته مرگ و میر ما ۱۵درصد افزایش رشد را . . . نشان می‌دهد». (شبکه خبرـ ۱آبان)

مردانی عضو کمیته ستاد کرونا نسبت به وخامت اوضاع به فایننشال‌تایمزگفت: «ما در هفت یا هشت‌ماه گذشته این سطح از وخامت را تجربه نکرده بودیم. بیشتر بیمارستانها پر هستند و قادر به پذیرش بیماران جدید نیستند. ادامه این روند می‌تواند منجر به افزایش چشمگیر تعداد مرگ ومیر شود» (روزنامه شرق ـ ۱آبان۹۹).

بهروز کلیدری معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعتراف کرد که: «به‌طور میانگین طی شبانه روز ۳۰۰بیمار جدید بستری می‌کنیم. . و روزانه ۳۵ نفر فوتی داریم». . (خبرگزاری ایسناـ رژیم ۳۰مهر۹۹)

رجایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز: «تعداد بستری موجود در بیمارستانها از ابتدای همه‌گیری کرونا در کشور یک رکورد تلقی می‌شود» (شبکه سهند تبریز، رژیم ۱آبان۹۹)

چرا زنگ‌های «خطر افزایش مبتلایان» شنیده نشد؟

روحانی و خامنه‌ای، نه تنها کمترین کمکی به مردم و نظام بهداشتی کشور برای مقابله با کرونا نکردند بلکه؛ در دو ماه گذشته با سیاست‌های مجرمانه بازگشایی‌ها و... از اقدامات رژیم که باعث افزایش بی‌سابقه پاندمی کرونا شد دفاع کردند.

مینو محرز، در مخالف با بازگشایی مدارس گفته بود: «مدارس بهترین جا برای انتقال کرونا محسوب می‌شوند» (عصر ایران‌ـ ۱۲شهریور).

نمکی وزیر بهداشت رژیم گفته بود: «نگرانم از این‌که شاهد موج جدیدی از بیماری کرونا باشیم؛ همکاران ما هم خسته هستند و ممکن است خیلی از آنها در صحنه خدمت رسانی حضور نداشته باشند و نگرانم که همکارانم قربانی بی‌توجهی برخی افراد شوند» (انتخاب ۱۳شهریور).

هم‌چنین آقازاده رئیس سازمان نظام پزشکی، در نامه‌یی به ستاد مبارزه با کرونا نوشته بود: «دستور بازگشایی مدارس با شرایط حاکم بر همه‌گیری ویروس کرونا با وضعیت ”قرمز“ بسیاری از مناطق کشور، همخوانی ندارد» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۳شهریور).

اما علی‌رغم همه این اخطارها آخوند روحانی در آغاز موج سوم کرونا گفت: «عده‌یی فکر می‌کردند که اگر اجازه برگزاری عزاداری و بازگشایی مدارس را بدهیم، شرایط از کنترل ما خارج می‌شود در حالی که می‌بینیم که فعالیت‌های، فرهنگی، آموزشی، دینی‌ـ مذهبی و فعالیت‌های اقتصادی به‌خوبی انجام می‌شود؛ بیماری کاهشی خواهد بود» (شبکه خبرـ ۲۰شهریور).

۵ عامل اصلی در تشدید شیوع موج دوم کرونا در ایران

۵ عامل اصلی در تشدید شیوع موج دوم کرونا در ایران

فاش‌گویی‌ها، بروز وحشت از ابعاد جنایت

نظام آخوندی در تبلیغات خود تاکنون تلاش می‌کرد تا بن‌بست رژیم در بحران کرونا را بپوشاند و گناه وضعیت اسفناک مرگ و میر کرونا را به‌گردن مردم بیاندازد.

حتی آخوند روحانی فراتر رفت و وقیحانه مدعی شد «موفقیت ما در کرونا قابل مقایسه هست با کشورهای پیشرفته». . (شبکه خبر ۲مهر)

اما ابعاد فاجعه کرونا آن چنان هولناک است که بسیاری از کارشناسان، مدیران و کارگزاران رژیم در وحشت از ابعاد و فرجام فاجعه، به‌ناگزیر به گوشه‌یی از سیاست مجرمانه خامنه‌ای ـ روحانی اعتراف می‌کنند.

مسعود مردانی، مراسم محرم و بازگشایی مدارس را باعث اوجگیری مجدد کرونا دانست و گفت: «در حال حاضر در وضعیت سختی از حیث تعداد مبتلایان و جان‌باختگان ناشی از کرونا به سر می‌بریم ... در این وضعیت نباید مردم را مقصر جلوه داد، » (اعتمادآنلاین ۵مهر).

محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع گفت: «علی‌رغم عدم آمادگی آموزش پرورش، روحانی دستور بازگشایی زودتر از موعد مدارس را صادر کرد». (خبرگزاری سپاه، فارس ۱۶مهر).

نمکی وزیر بهداشت به متوقف نشدن پروازها به چین اذعان کرد و گفت: «اواخر پاییز که گزارش کرونا را از چین دریافت کردیم، فهمیدم ماجرایی در پیش است. وقتی از بستن پروازهای چین صحبت کردم برخی خیلی ساده‌لوحانه به ما نگاه می‌کردند» (ایرنا ـ۶ مهر).

روزنامه حکومتی «وطن امروز» در۹مهر۹۹ نوشت: «متخصصان بهداشتی اعلام کرده‌اند هیچ چیز مانند ایجاد محدودیتها و رعایت مسائل بهداشتی نمی‌تواند زنجیره شیوع کرونا را قطع کند اما مسؤلان دولتی هم‌چنان به این هشدارها توجه نمی‌کنند. دولت ملت را مقصر اصلی شیوع کرونا می‌داند در حالی که نظام پزشکی سیاست‌ها و بی‌تدبیریهای دولت را، علت اصلی بحرانی شدن اوضاع اعلام می‌کند».

تا این‌که سرانجام نمکی وزیر بهداشت رژیم ناگزیر گفت: «اگر روزی شکستی را به پای ما بنویسند دهانم را باز می‌کنم و مقصران را خواهم گفت » خبر فوری رژیم ـ۲۹ مهر).

رژیم در بحران کرونا و سؤالاتی بی‌پاسخ

۸ماه پس از شیوع کرونا در ایران رژیم با سؤالات متعددی نسبت به ناکارآمدی و شکست در مهار کرونا روبه‌روست. تلویزیون شبکه خبر رژیم در ۱۹مهر که مطبوعات حکومتی را انعکاس می‌داد اعلام کرد:

«چرا کشورهای همسایه و کشورهای کوچک که با بحران مواجه بودند با بسیج همه امکانات کشوری در ابعاد بالا کرونا را مهار کردند؟»

«چرا آمار مرگ و میر کرونا در کشور ما نسبت به سایر کشورها بالاتر است؟»

متعاقباً روزنامه حکومتی شرق در۱ آبان۹۹ از اوضاع بحرانی رژیم درگرداب کرونا نوشت: «در شرایط بحران کرونا کشورهای متوسط و کوچکی چون ونزولا، کره جنوبی، هنگ‌کنگ، نیجریه و... چگونه عمل کردند؟ و چگونه توانستند با سیاست‌های عاقلانه و درست و با کمترین آسیب از این واقعه یا بگذرند یا در حال عبور باشند؟ کشورهای بزرگ صاحب‌نامی هم‌چون چین، ایتالیا و آلمان نیز با اولین موج شدید کرونا مناطق آلوده را قرنطینه کردند و حتی ترکیه مرزهای هوایی و زمینی با ایران را بست، اما ما برای چین در اوج آلودگی کریدور ایجاد کردیم. قرنطینه را قرون‌وسطایی معرفی کردیم، آنها با بسیج همه دولت و با نظام فرماندهی مستقر موضوع را دیدند و مدیریت کردند. . ما این ارتباط و معیشت مردم را جدی نگرفتیم».

چالش و سقوط در تمام زمینه‌ها

در برابر قمپز درمانی‌های روحانی از بهبود اوضاع اقتصادی و مهارکرونا، مطبوعات و نمایندگان مجلس رژیم در نوشته‌های و موضع‌گیریهای خود یکی پس از دیگری در تمام زمینه‌ها تصویر کشتی به گل نشسته نظام ولایت فقیه را به نمایش می‌گذارند.

کاظم یاوری، عضو هیات علمی دانشگاه یزد، در وحشت از شورش گرسنگان گفت: «باید به سمت جیره‌بندی غذایی برویم» (ایسناـ ۳۰مهر).

روزنامه مردم‌سالاری در اول آبان۹۹ در بررسی «کلکسیونی از مشکلات اجتماعی، اقتصادی» رژیم نوشت: «تعطیلی یک به یک بنگاههای تولیدی و صنعتی و افول در مراودات تجاری و اقتصادی با جهان و حتی توقف کامل فروش نفت و بازنگشتن دلارهای نفتی به خزانه دولت، کشور را به مرز چالشی‌ترین شرایط در ۴۰سال گذشته سوق داده است».

چشم انداز پیش‌رو

به گفته دست‌اندرکاران حکومتی وزارت بهداشت رژیم و پزشکان، کشور روزبه‌روز با وضعیت وخیم‌تری مواجه می‌شود . آمار مبتلایان و مرگ و میر به‌صورت تصاعدی بالا می‌رود، پرستاران و پزشکان بدون حمایت دولتی و حتی دریافت حقوق ماهانه فرسوده و خسته شده‌اند.

اما سؤال اساسی اینجاست که:

چرا در شرایطی که الویت کشور کرونا است، خامنه‌ای از دهها میلیارد دلاری که از اموال و ثروت عمومی ربوده را هزینه کرونا و سلامت مردم نمی‌کند؟

همان‌طور که رهبر مقاومت گفت: «ولی‌فقیه برای حفظ همین رژیم، با الگوی جنگ ضدمیهنی، راه‌کار فرستادن مردم به میدانهای مین کرونا را در پیش گرفته و استراتژی کلان تلفات و سپر انسانی در برابر خطر قیام و سرنگونی پیشه کرده است». (مسعود رجوی ـ اطلاعیه شماره ۲۷)

بنابراین؛ بر مردم و جوانان شورشگر ایران‌زمین است که با آمادگی کامل هر فرصتی را به جرقه و هر شعله‌ای را به آتشفشان قیام تبدیل کرده و ریش و ریشه نظام ضدمردمی ولایت فقیه را بسوزانند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/39f49935-7be0-4f95-95fd-f06fa6fae604"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات