728 x 90

رخداد ـ سال ۱۴۰۰؛ سال حسابرسی از رژیم

در آخرین ساعات سال۱۳۹۹، سناتورهای هر دو حزب آمریکا در کنفرانس نوروزی خواهان یک سیاست قاطع علیه رژیم ایران شدند

در این کنفرانس که در سنای آمریکا تشکیل شد سناتور رابرت منندز رئیس کمیتهٔ روابط خارجی سنای آمریکا طی سخنانی بر ضرورت برپایی یک ایران آزاد و دموکراتیک و مبتنی بر حقوق‌بشر تأکید کرد و خواستار حسابرسی از رژیم در مورد نقض حقوق‌بشر در ایران شد.

سناتور تد کروز عضو عالی‌رتبه کمیته خارجه ضمن تبریک سال نو گفت:

همه ما باید عزم خود را دو برابر کنیم تا در برابر رژیم شیطانی ایران با صدای بلند بایستیم. من به انجام این کار متعهد هستم. ما باید برای ساقط کردن رژیم ایران که به مردمش ستم می‌کند تلاش کنیم.

مضمون سخنرانی تمامی سناتورها و مقامات ارشد سیاسی و نظامی پیشین که در این کنفرانس شرکت داشتند، ایستادن در کنار مردم و مقاومت ایران و حسابرسی از رژیم آخوندی به‌خاطر نقض حقوق‌بشر مردم ایران، تروریسم، برنامه‌های موشکی و اتمی و سایر اقدامات مخرب رژیم آخوندی بود.

موضوع ضرورت حسابرسی از رژیم آخوندی هم‌چنین توسط رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سخنگوی پنتاگون، رئیس‌جمهور فرانسه و بسیاری از شخصیتها و ارگانهای بین‌المللی در روزهای پایانی سال۹۹ مطرح گردید.

در بیانیه مشترک وزیران کشورهای افغانستان، کانادا، سوئد، اوکراین و انگلستان در مورد سرنگونی هواپیمای اوکراینی آمده است: ما هم‌چنان به‌دنبال حسابرسی و پاسخگویی و شفافیت از رژیم ایران درباره این فاجعه و عدالت برای قربانیان هستیم

نوروز۱۴۰۰، روزی نو در حسابرسی، و فصلی تازه در قیام مردم و جوانان شورشی فرخنده و پیروز باد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3de4bcbe-b158-47ba-8c9a-b68da3320e08"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات