یکی از جنایات نظام ولایت فقیه نابودی بخش وسیعی از جنگلهای ایران است. نابودی جنگلها در زمره بحرانهای مرگباری است که محیطزیست ایران را از هر سو احاطه کرده است.
بحرانهایی نظیر کمبود آب، فرسایش خاک، گردوغبار، ریزگردها و بیابانزایی که هر روز به ابعاد فاجعهبار آن افزوده میشود.
بحرانهایی که در اثر تاراج دادن منابع طبیعی کشور توسط سردمداران و مهرههای حکومتی به وجود آمده است.
جنگلخواری و کوهخواری!
تاراج منابع طبیعی بهگونهای است که رسانههای حکومتی با تیترهای طنزآلود اما دردآور نظیر کوهخواری، دریاخواری و جنگلخواری به غارت و چپاول این منابع اعتراف میکنند.
ابعاد وسیع تخریب محیطزیست و بهخصوص تخریب و نابودی جنگلها تنها و تنها در اثر یک چپاول جریانوار، توسط نهادها و عناصر وابسته به حاکمیت بهوجود آمده است.
در یککلام نابودی بخش وسیعی از جنگلهای ایران بهدلیل «جنگلخواری» سردمداران، نهادها و مهرههای وابسته به حاکمیت صورت گرفته است.
آنچنان که علت نابودی زمینها و مراتع کشور و تخریب آنها نیز «زمینخواری» توسط سردمداران و مهرههای حاکمیت انجام میگیرد.
در جریان جنگوجدال باندی بر سر غارت منابع طبیعی کشور مشخص شد که آخوند ناطق نوری، رئیس سابق دفتر بازرسی خامنهای و آخوند صادق لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جریان زمینخواری و ویلاسازی در کلاک لواسان دست داشتهاند و بخشی از زمینهای این منطقه را به نام خود کردهاند.
زمینخواری آنها در کلاک لواسان باعث شده که یک باند حکومتی در دانشگاه موسوم به جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامهای به قوه قضاییه خواستار رسیدگی به تخلفات آنها شده است.
بحران بیسابقه نابودسازی جنگلها
بحرانهای مختلف زیستمحیطی بهخصوص بحران تخریب و نابودی جنگلها و مراتع کشور در حاکمیت آخوندی در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه بینظیر است.
یکی از عوامل تخریب جنگلهای ایران رشد ویلاسازی و تخریب کاربری جنگلها توسط نهادها و عوامل حکومتی و پولداران وابسته به حاکمیت است.
چنگاندازی عوامل وابسته به حاکمیت به جنگلهای شمال بهگونهای بیسابقه است که یک سایت حکومتی با عنوان «دستدرازی صاحبمنصبان به جنگلهای شمال» مینویسد: «بیش از یک دهه است که اراضی مرغوب شمال به شکلی غیراصولی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد؛ زمینهایی که با رکود کشاورزی و بیتوجهی به این صنعت پردرآمد، به شهرکهای ویلایی و مجتمعهای مسکونی تبدیل شدند تا پذیرای گردشگران و مسافران باشند. هجوم چندین ساله انبوهسازان و افرادی متمول و حتی بعضاً سرشناس به چشمانداز سبز مازندران، به جای توسعه گردشگری و اشتغالزایی عوایدی به جز تخریب منابع طبیعی بهدنبال نداشته و آنچه به سوغات آورده است نابودی اقتصاد بومی و نابرابری در سطوح مختلف اجتماعی است. این تغییر کاربریها و انبوهسازی در جنگل و ساحل نه تنها گردشگری را توسعه نداد، بلکه ضررهای جبرانناپذیری به منابع آبی و منابع طبیعی بکر شمال وارد آورد... بسیاری از افراد سرشناس و برخی مسئولان صاحبمنصب با هدف برجسته کردن یک منطقه اقدام به شهرکسازی کردند تا با افزایش قیمت اراضی آن منطقه سود هنگفتی را در ازای تخریب محیطزیست عاید خود کنند که از آن جمله میتوان به خزرشهر در بابلسر، اربه کله در رامسر، سعادتآباد در نور و غیره اشاره کرد».(سایت حکومتی شعار سال ۲۶شهریور ۹۷)
نابودی ۶نوع جنگل در ایران
خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱فروردین ۹۸ از «نابودی ۶نوع جنگل در ایران» خبر میدهد. در روزی این خبرگزاری حکومتی از نابودی ۶نوع جنگل در ایران خبر میدهد که این روز نماد رویانی، سرسبزی و خرمی طبیعت ایران و شادمانی مردم است.
به گفته پرویز کردوانی، یک محقق محیطزیست وابسته به حکومت، جنگلهای در حال نابودی در ایران شامل "جنگلهای هیرکانی"، "جنگلهای بلوط غرب ایران"، "جنگلهای دریایی حرا و چندل(مانگرو) "، "جنگلهای ارسباران"، "جنگلهای خشک داخلی" و "جنگلهای مصنوعی" میشود که همه آنها در معرض خطر قرار دارند.
درآمد ۵میلیارد دلاری ترکیه از جنگلها
نابودی جنگلها در ایران در شرایطی است که به اذعان این کارشناس حکومتی کشور ترکیه در سال ۱۳۷۱ از این جنگلها ۵۰۰میلیون دلار درآمد داشت، ولی امروزه ۵میلیارد دلار درآمد از این جنگلها دارد، ضمن آن که اشتغال روستایی را نیز توسعه داده است.
بنا بر آماری که سال گذشته سازمان منابع طبیعی و جنگلداری منتشر کرد جنگلهای شمال در ۴۰سال گذشته از ۳میلیون و ۶۰۰هکتار به یک میلیون و ۸۰۰هزار هکتار رسیده است.(خبرگزاری ایسنا ۱فروردین ۹۸)
نابودی جنگلها تا ۳۰سال آینده
بر اساس اعتراف رسانهها و مهرههای حکومتی ۴۵هزار هکتار جنگل در ۴۰سال گذشته نابود شده است.
روند نابودی جنگلهای ایران آنچنان با سرعت پیش میرود که به پیشبینی رئیس جنگلبانی تا ۳۰سال آینده جنگلهای شمال ایران نابود میشود و در این منطقه دیگر جنگلی وجود ندارد.
جلال محمودزاده، عضو مجلس رژیم از مهاباد نیز با اشاره به طرح تنفس در جنگلهای شمال گفت: «در چند ماه گذشته برداشت از جنگلهای زاگرس و جنگلهای غرب کشور بهشدت افزایش پیدا کرده است».
او با انتقاد از عملکرد سازمان حفاظت محیطزیست گفت: «درختان جنگلهای زاگرس به کارخانجات کاغذسازی و کشورهای همجوار حمل میشود و دلالها سود زیادی میبرند». این نماینده مجلس ارتجاع هشدار داد جنگلهای غرب ایران در حال نابودی است.
هشدار مقام سازمان ملل
تنها کارشناسان، مهرهها و رسانههای حکومتی نیستند که اذعان میکنند بخش زیادی از جنگلهای ایران نابود شده و باقیمانده هم در معرض نابودی است، در سال ۱۳۹۰ نماینده فائو(سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) در تهران نسبت به تخریب جنگلهای ایران و روند نابودسازی جنگلهای ایران هشدار داد.
این مقام سازمان ملل در گفتگو با خبرگزاری حکومتی ایرنا با اشاره به اینکه ایران یکی از ۷۰کشور در حال توسعه جهان است که پوشش جنگلی کمی دارد، به روند نابودی جنگلهای ایران هم اشاره کرد و گفت: «جنگلهای این کشور با سرعتی سریعتر از بیشتر نقاط دنیا در حال نابودی است».
تخریب زیستبوم ایران
نابودی جنگلهای ایران در زمره جنایات حکومت آخوندی در رابطه با منابع کشور است، در این حاکمیت حفظ منابع کشور نه ارزشی دارد و نه اولویتی؛ چرا که تنها اولویت و اوجب واجبات برای آن حفظ حاکمیت و حفظ نظام است که به قیمت نابودی حرث و نسل مردم و کشور تأمین میشود.
آری چپاول و غارت نهادینه شده در حاکمیت آخوندی و تخریب زیستبوم ایران توسط این رژیم اکنون چهره کریه خود را در تخریب جنگلها نشان داده است.