تغییر بزرگ برای ایران آینده حاصل فعالیت و فکر و تکاپو و مسؤلیتپذیریِ خودمان خواهد بود. این مضمون اصلی فراخوان گردهمایی مقاومت ایران در ۹ تیر ۱۴۰۳ است.
هر چه سرمایهٔ انسانی و دارایی مادی در خانوادهٔ بزرگ مقاومت ایران وجود دارد، محصول یک پایداری طولانی و نبرد سترگ علیه دیکتاتوری ولایت فقیهی است. همهٔ این دستآوردها محصول اصل طلاییِ «کس نخارد» میباشند که سرلوحهٔ تلاش فردی و جمعی در یک مقاومت سازمانیافته است.
هرآنچه از افشاگریها و روشنگریها پیرامون کارخانهٔ جنایتگری، توسعهطلبی منطقهییِ و نیات اتمیِ رژیم آخوندی صورت گرفت، محصول کار هماهنگ اعضای مقاومت ایران در هیأت شورای ملی مقاومت، سازمان مجاهدین خلق و اشرفنشانها بوده است.
هرآنچه از دستآوردهای داخلی و جهانیِ مقاومت و اعتبار بینالمللی آن محقق شده است، محصول فداهای مستمر اعضا و هواداران مقاومت ایران است. خون هزاران شقایق سرخفام مقاومت برای آزادی، برگی درخشان از تأثیرگذاری جهانی و توجه هزاران پارلمانتر و حقوقدان و کنشگر سیاسی و فرهنگیست.
هر چه از گسترش کانونهای شورشی ــ بهطور خاص در سال ۱۴۰۳ ــ شاهدیم، محصول نفوذ پایداریها، برنامهها و مبارزات تاریخی مقاومت ایران در میان نسل شورشی و آرمانخواه ضدهرگونه دیکتاتوری در ایرانزمین است.
سرنگونیخواهیِ جامعهٔ ایران به آن درجه از رشد و اعتلا علیه رژیم ملایان رسیده است که به بحران نامشروع بودن کاندیداهای قلابی برای نمایش حکومتی انجامیده است؛ طوری که حاکمیت در کلیت خود معترف است که به درصدی قابل توجه از آراء دست نخواهد یافت.
وقتی جامعهیی از تمام باندهای حافظ حاکمیت عبور کرده است،
وقتی ۹۰ درصد مردم این رژیم را تحریم و بایکوت کردهاند،
وقتی نظرسنجیهای حکومتی دربارهٔ کاندیداهای قلابی مؤید مفتضح بودن این دوره از کاندیداتوری و نمایش رأیگیری شده است،
دیگر تلاش برای دسترسی به توان اتمی از یکطرف و توسل به نمایشات مضحک علیه مجاهدین خلق در داخل و خارج ایران هم نمیتواند نظام ملایان را از ورطهٔ ناگزیر تعیینتکلیف نهایی توسط مردم ایران نجات دهد.
این داراییها و سرمایههای کمنظیر باید بار دیگر در گردهمایی ۹تیر، معرف سطحی از آمادگیِ مقاومت برای آزادی و آلترناتیو سازمانیافتهٔ آن جهت تحقق تغییر بزرگ در ایران اشغالشده باشند.
صدای مشترک ایرانیِ این گردهمایی، فوریت آزادی و دموکراسی برای یک ایران بهدور از هر گونه دیکتاتوری ــ اعم از شاهی و شیخی ــ است. این صدای مشترک را که اکنون از حمایت هزاران پارلمانتر و شخصیت سیاسی و فرهنگی برخوردار شده، باید به حضور قدرتمند ملی و میهنی در ۹تیر ۱۴۰۳ بالغ نمود. تضمین این بلوغ، همان قدرت لایزال «کس نخارد» در اراده و انتخاب هممیهنان آزاده و مشتاق ایران دموکراتیک است.
این گردهمایی شناسایی مقاومت ایران بهعنوان پادزهر تروریسم و جنگافروزیِ بینالمللی با صدارت ارتجاع آخوندی است.
این گردهمایی فراخوان به این ضرورت میدهد که همبستگی با مردم ایران یعنی قطع هر گونه معامله و مماشات با دیکتاتوری ملایان و بهرسمیت شناختن مبارزه با آن، یعنی حمایت از حقوقبشر آنان، حمایت از قیامهای مردم و نسلهای شورشی، حمایت از حقوق همهٔ اقلیتها، حمایت از حقوق زنان، حمایت از شورای ملی مقاومت ایران بهعنوان آلترناتیو نقد و در دسترس برای پایان بخشیدن به بیش از چهار دهه سلطهٔ اشغالگرانه، چپاولگرانه و توسعهطلبانه.
چنین است نگاه ایران ۱۴۰۳ به گردهمایی ۹تیر.