شکست تمامیت نظام در نمایش انتخابات، واقعیتی است که رژیم با همهٔ تلاشهای مذبوحانه قادر به پوشاندن آن نیست و قبل از باند مغبون اصلاحات، این رهبر پوشالی نظام است که به آن اعتراف میکند.
خامنهای روز ۴اسفند در جلسهٔ «درس خارج» با اشاره به «درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان» بهشکل متناقضی ادعای پیروزی کرد تا به مزدوران وارفتهاش قوتقلب بدهد.
پیروزی باسمهای
ولیفقیه درمانده سوز و گداز خود از فعالیتهای مقاومت و مجاهدین برای افشای نمایش مسخره آخوندی را با بیان اینکه «علیه شرکت مردم در انتخابات چه حجمی کار شد» نشان داد و اضافه کرد:
«در فضای مجازی در دستگاههای گوناگون از هر عاملی که توانستند استفاده کردند نه حالا در این چند روز اخیر از یک ماه پیش از ۲ماه پیش اینکه انتخابات نیست اینکه انتخاب واقعی نیست اینکه شورای نگهبان چنین کرده و از این قبیل حرفها هر چه نزدیکتر شدیم این حجم بیشتر شد حالا آخری هم که یک بهانهای پیدا کردند که این بیماری این هم که شد یک بهانه خوب یعنی از کمترین فرصتی استفاده کردند نگذاشتند حتی چند ساعت هدر برود».
خامنهای انواع و اقسام عوامل از جمله کرونا را یکبهیک برشمرد تا اگر کسی پرسید چرا با اینهمه رأیسازی در اتاق تجمیع باز هم آمار شرکتکنندگان پایینتر از قبل است، آن را توجیه کند و به مزدورانش بگوید که نگران نباشند این نمایش به هر جهت «مطلوب» است، تا این پیروزی باسمهای را به آنها غالب کند.
باند غالب نیز به همین منوال و ضمن اعتراف به این شکست مفتضحانه، برای خنثی کردن این بیآبرویی کمسابقه تلاش میکند تقصیر را به گردن باند رقیب بیاندازد.
تصمیمات بنزینی، هواپیمای اوکراینی، ویروس چینی و شورای نگهبان
پاسدار عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامهٔ جوان وابسته به سپاه، در سرمقالهٔ روز ۴اسفند با اعتراف آشکار به اینکه: «مشارکت در انتخابات نسبت به ادوار گذشته پایین آمده است»، دلایلی چند از جمله «پیدایش کرونا» را برشمرده است تا پایین بودن «مشارکت» را متوجه روحانی و باند مغلوب بنماید.
این مهرهٔ حکومتی با اشاره به وعدههای عملناشدهٔ روحانی و اینکه «گوش مردم از شنیدن وعدهها پر بود» ذهنیت اجتماع نسبت به ناکار آمدی دولت را از جملهٔ علتهای کسادی بازار نمایش آخوندی برشمرده و نوشته:
«ناکارآمدی موجود چه واقعی باشد، چه توسط رسانههای دشمن و حتی داخلی برجسته شده باشد، در ذهنیت اجتماع مؤثر واقع شده است».
این پاسدار در ادامهٔ علتتراشیها، از «تصمیمات بنزینی» روحانی که منجر به قیام آبان و بهرهگیری «رسانههای معاند» از تعداد کشتهشده و نیز ماجرای هواپیمای اوکراینی بهعنوان دیگر عوامل کسادی صندوقها نام برده است؛ اما برای اینکه تقصیر اصلی را متوجه باندمغلوب بداند، با لگدزدن به روحانی چنین نوشته:
«حملات روحانی به شورای نگهبان و بهسخره گرفتن انتخابات با ادبیاتی نظیر «انتصابات»، «تشریفات» و جرم شدن «جمهوری» در آینده هم بیتأثیر نبود. رشد رأی تا یک هفته بعد از سخنان روحانی در نظرسنجیها متوقف شده بود و رسانههای معاند با صدها برابر به آن ضریب دادند».
گنجی همچنین بیخاصیت بودن مجلس فعلی که اکثریت آن را باند اصلاحطلب تشکیل میدهند را از عواملی دانست که باعث ناامیدی و دلسردی مردم و در نتیجه منجر به عدم استقبال آنها از نمایش انتخابات شده است.
او با تأسی به اربابش آسمان را به ریسمان بافت تا نشان دهد علت کسادی انتخابات و شکست این نمایش مهوع به خامنهای و نظام ضدمردمی او برنمیگردد.
«نه»ی بزرگ ملی
۴۰سال غارت و سرکوب و هزینه کردن اموال مردم در صدور تروریسم به کشورهای منطقه، باعث نفرت عمیق مردم ایران نسبت به نظام ولایت فقیه شده است.
قیامهای دی ۹۶ و آبان ۹۸ این نفرت را با شعار محوری مرگ بر اصل ولایت فقیه بهروشنی نشان دادند. خروش جوانان و کانونهای شورشی در قیام آبان و دی ۹۸ بههمراه فعالیتهای سترک مقاومت در سطح بینالمللی نقش اصلی را در شکلگیری این «نه»ی بزرگ ملی به ولیفقیه و مزدورانش بازی کردند و از قضا علتتراشیهای خامنهای و باند او برای توجیه شکست بزرگشان در جهت کتمان همین واقعیتهاست.
شکست نمایش انتخابات واقعیتی است که وزیر کشور رژیم با اعداد و ارقام مهندسی شده و نیز مهرهها و رسانههای حکومتی و پیشاپیش همه، شخص ولیفقیه نیز با زبان اشهد به آن اعتراف کردند.
اعتراف به رقمسازی تحت پوش «حفظ مصالح»!
روزنامهٔ وابسته به باند مغلوب موسوم به جهان صنعت در ۴اسفند ۹۸ در جریان دعواهای باندی آشکارا به این «رأیسازی» اذعان کرد و با اشاره به اینکه «دولت از ارائه هر گونه آماری که مستقیماً و یا بهطور غیرمستقیم تعداد کل رایدهندگان را نشان دهد، پرهیز میکند»، نتیجه گرفت که نظام برای «حفظ مصالح» آرا واقعی را ضریب میزند تا میزان شرکتکنندگان در نمایش را زیادتر نشان دهد. این روزنامهٔ حکومتی اعتراف کرد:
«حتی در مورد فهرست منتخبان تهران وقتی نام افراد بیان میشود تعداد آرای کسبشده اعلام نمیشود. آیا این اقدام دولت برای باز گذاشتن راه اعلام ناصحیح آرای کسبشده صورت گرفته است؟ حالتی که در این موقعیت به ذهن متبادر میشود آن است که تعداد کل آرای اخذ شده از شهروندان ایرانی چندان قابل توجه نبوده و مجموعه نظام برای حفظ برخی مصالح علاقهمند است این تعداد را افزایش دهد».
مجموعهٔ این حقایق که از زبان وابستگان به رژیم و رسانههای مختلف حکومتی بیان میشود، بهروشنی مبین شکست فاحش نظام و پشت کردن مردم به این نمایش مهوع است.
خامنهای که ۲۲بهمن و تقارن آن با نمایش انتخابات را فرصتی مغتنم شمرده و به یک «درخشش مطلوب» هم قانع بود؛ تا با کشاندن مردم به این نمایش ضربات پیدرپی ناشی از قیام آبان را جبران کند، ضربه اساسی دیگری دریافت کرد. ضربهای که بیتردید راه را برای ضربه نهایی بسیار هموارتر خواهد نمود.