728 x 90

اعتراف به ضرورت بازگشت اموال مردم در بنیادهای غارت

بنیاد غارت موسوم به مستضعفان
بنیاد غارت موسوم به مستضعفان

با گسترش بحران کرونا و درگیر شدن مردم با فقر و تنگدستی بیشتر و بعد از پیام فرمانده ارتش آزادیبخش ملی ایران مبنی بر لزوم بازگشت دادن اموال غارت‌شده مردم ایران در بنیادهای اقتصادی تحت کنترل خامنه‌ای و سپاه پاسداران به آنها، رسانه‌ها و مهره‌های حکومتی به‌ناگزیر در وحشت از خشم ارتش گرسنگان، به این واقعیت اعتراف می‌کنند که میلیاردها دلار پول نهادهای وابسته به خامنه‌ای می‌تواند به کمک مردم بیاید و بسیاری از آنها را از سقوط جانی و مالی در بحران کرونا نجات بدهد.

 

در این زمینه روزنامه آفتاب یزد نوشت: «ایران میلیاردها دلار ذخیره و هزاران میلیارد دلار دارایی در کشور دارد که می‌تواند به کمک مردم و کشور بیاید و احتمال سقوط مالی و اقتصادی و خطرات جانی کرونا را کاهش دهد و با افزایش مالیات نهادهایی که سال‌ها در تنفس مالیاتی به‌سر می‌بردند، می‌توان: اقدامات بهداشتی و مؤثر در زمینه بهداشت عمومی انجام داد و از کارگران و اقشار ضعیف و محروم و آسیب‌پذیر اجتماعی حمایت عملی کرد».(آفتاب یزد ۳۱فروردین ۹۹)

 

پروانه سلحشوری، عضو مجلس ارتجاع، در گفتگو با خبرگزاری ایلنا با اشاره به این‌که نهادها و افراد باید در این دوران که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است به کمک دولت و مردم بیایند، گفت: «نهادهای غیردولتی وجود دارند که زیرمجموعه دولت نیستند که در موردشان شائبه‌های فراوانی وجود دارد و سؤالات جدی در ذهن مردم درباره‌شان شکل گرفته است. به‌نظر می‌رسد باید پس از ۴۰سال از انقلاب همان‌طور که شستا و شرکت‌های زیر مجموعه‌اش در بازار بورس عرضه شدند، بنیاد مستضعفان هم به‌عنوان سهام‌دار اصلی وارد بورس شود تا سرمایه‌ای برای رفع مشکلات برای دولت به دست بیاید».(خبرگزاری ایلنا ۱اردیبهشت ۹۹)

 

پیش از این نیز رسانه‌ها و مهره‌های دیگری از رژیم روی این واقعیت انگشت گذاشتند که در صورت بکارگیری سرمایه‌های این نهادها می‌توان بسیاری از مشکلات مردم را حل کرد و مشخصاً قرنطینه را اجرا کرد.

روزنامه آرمان ۲اردیبهشت ۹۹ در مطلبی با عنوان «بورس، فرصت شفافیت بنیادها» ضمن اشاره به عدم شفافیت مالی و چپاول اموال مردم توسط نهادهای اقتصادی و خدماتی وابسته به بیت خامنه‌ای می‌نویسد: «در این وضعیت این مطالبه مطرح شده است که نهادهای حاکمیتی که از توانایی و استطاعت مالی کافی برخوردارند در کنار دولت قرار گیرند و از سرمایه‌های خود که سرمایه ملی به‌حساب می‌آید برای عبور از این شرایط سخت بهره جویند».

 

این رسانه وابسته به باند روحانی در ادامه مطلب از قول جلال ساداتیان، دیپلمات و نماینده مجلس ارتجاع، می‌نویسد: «نه‌تنها دولت، بلکه دیگر بخش‌های حاکمیتی نظیر آستان قدس، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و ستادکل نیروهای مسلح موظف هستند که به‌ کمک ملت بیایند و امکانات خود را به‌ میدان بیاورند».

روزنامه ابتکار ضمن اشاره به ورشکستگی و درماندگی دولت روحانی می‌نویسد: «باید بدانیم برخی از نهادها می‌توانند سهام‌های خود را در سازمان بورس عرضه کنند و دولت با فروش آن به حمایت از افراد جامعه بپردازد».(روزنامه ابتکار۲اردیبهشت ۹۹)

 

واضح است منظور نویسنده از برخی نهادها، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، آستان قدس، قرارگاه ضدخاتم‌الانبیا سپاه پاسداران، تعاونی‌های وابسته به سپاه پاسداران و... است که تماماً زیر سیطره علی خامنه‌ای و بیت او قرار دارند.

نهادهایی که به اعتراف آخوند مسیح مهاجری، گرداننده روزنامه جمهوری، اموال آنها «متعلق به مردم هستند و دقیقاً در چنین موقعیت‌هایی باید از آنها برای حل مشکل مردم استفاده شود».(رونامه جمهوری ۲۴فروردین ۹۹)

 

این سلسله از اعتراف‌ها که پس از نشان‌ دادن آدرس سرمایه‌های کلان به‌غارت رفته توسط رهبر مقاومت مطرح می‌شود، حکایت از وحشت و سراسیمگی مهره‌های حکومتی از شراره‌های فروزان خشم گرسنگان و کینهٔ جان‌باختگان در کرونای ولایت دارد.

 

 

روزنامه حکومتی آرمان در وحشت از پتانسیل خشم روزافزون طبقه‌ای که ۴۰سال تحت فشار و تبعیض و بی‌عدالتی بودند می‌نویسد:

«اگر این رخداد معطوف به رخداد ناگوار آبانماه ارزیابی شود و با التفات به بدقوارگی طبقاتی مد‌نظر متفکران علوم انسانی مورد واکاوی قرار گیرد و از طرفی پیامدهای ناشی از ورود کووید ۱۹ بر اقتصاد و سیاست کشور مورد التفات باشد، آنگاه می‌توان مدعی شد که ویروس خطرناک به گسترش فزاینده طبقه خطرناک خواهد انجامید. اتفاقی که می‌تواند بر مناسبات مختلف سیاسی، اجتماعی، امنیتی و... در کشور تاثیرات بنیادین داشته باشد».(آرمان ۲اردیبهشت ۹۹)

 

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، سرمایه این نهادها را دارایی‌های به‌سرقت رفته مردم ایران نامید و در این رابطه تأکید کرد: «مردم ایران از آخوندها صدقه نمی‌خواهند. دارایی‌های بهسرقت رفته مردم ایران در سپاه و بنیادهای تحت کنترل خامنه‌ای و آستان قدس باید از چنگ آخوندها بیرون بیاید و در خدمت بهداشت و درمان و نیازمندی‌های مردم ایران به‌ویژه زحمتکشان و گرسنگان قرار بگیرد».

بنیادهای مورد بحث به‌دلیل بودن زیر چتر قدرت سیاسی فاشیسم مذهبی حاکم و مشخصا شخص ولی‌فقیه، قادر هستند تا به هر رانت و فسادی دست بزنند، مالیات ندهند و به هیچ مرجعی هم حساب پس ندهند و هیچ ارگانی هم نتواند بر فعالیت‌های آنها نظارت کند.

آنها با تکیه بر قدرت بیت خامنه‌ای همه ساله بسیاری از طرح‌های اقتصادی کشور را تصاحب می‌کنند و از این بابت صدها میلیارد از اموال مردم ایران را به جیب می‌زنند.

 

در سال ۹۵ علی مطهری، نماینده مجلس ارتجاع، در یک سخنرانی در در دانشگاه اصفهان در رابطه با فعالیت‌های اقتصادی وابسته به بیت خامنه‌ای و سپاه پاسداران گفت: «بنده هم اعتقاد دارم حیطه وظیفه سپاه پاسداران باید مربوط به فعالیت‌های نظامی باشد و ورود سپاه به اقتصاد و سیاست را نمی‌پسندم».

مطهری در رابطه با فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام هم گفت: «بنده با وجود این نهادها که دست دولت را می‌بندند و فعالیت‌های اقتصادی دارند و برخی از پرداخت مالیات معاف هستند مخالف هستم؛ چرا که در اقتصاد کشور اخلال ایجاد می‌کنند».(خبرگزاری ایسنا ۱۷اسفند ۹۵)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bac8c8cd-231d-4bc9-9118-b83617a475d3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات