روزنامههای حکومتی شنبه یازدهم بهمن، مهمترین مطالب خود را به بحرانهای داخلی و خارجی نظام اختصاص دادهاند. در صدر این مطالب باید از بحران واکسن کرونا نام برد که تقریباً در تمام روزنامهها دیده میشود. در مورد مسائل خارجی هم مواضع مقامات جدید آمریکا و ابراز وحشت باندهای حاکم وجه مشترک مقالات اغلب روزنامه هاست. حملات باندی علیه روحانی در روزنامههای هر دو باند حاکم کماکان ادامه دارد. روزنامههای باند خامنهای در پاسخ به روحانی که گفته بود «مرا محاکمه کنید» با یادآوری کارنامه شکستخوردهاش، وعده دادهاند که در پایان دورهٔ ریاستجمهوری خدمت او خواهند رسید. روزنامههای باند مغلوب هم حرف روحانی که گفته «در این سه سال هیچ شبی نبود بنده با خیال آسوده سر به بالین بگذارم» را مسخره کرده و نوشتهاند نخوابیدنت چه دردی از مردم دوا کرده؟ بعد هم به او گوشزد کردهاند که برای درست کردن اوضاع دیر شده و این حرفها دردی دوا نمیکند.
بیرون زدن مطالبه مردمی از روزنامههای حکومتی!
«معمای واکسن روسی» مطلبی است در جهان صنعت که ضمن اشاره به اختلاف مقامات بهداشتی رژیم بر سر خرید واکسن روسی نوشته است: «چرا وقتی شش ماه پیش ما بهعنوان کادر درمان از وزارت بهداشت بارها درخواست کردیم این واکسن روسی را داشته باشیم، هیچ مسوولی اقدامی نکرد. تعلل شش ماهه در تهیه واکسن ضررهای جبرانناپذیری را به مردم وارد کرده است. چرا دست روی دست گذاشتند تا هزاران تن فوت کنند؟!».
همدلی هم در زیر تیتر «هشدار درباره عادیانگاری؛ تلفات کرونا» بهنقل از محبوبفر یک کارشناس حکومتی از پیک چهارم کرونا خبر داده و ضمن اشاره به نارضایتی و خستگی مردم از سیاستهای رژیم تأکید کرده است: «تنها راهحل مبارزه با کرونا تزریق واکسن است. امروزه در همین کشورهای همسایه ایران در خاورمیانه بعضی حدود ۴۰درصد از شهروندان خودشان را واکسینه کردند. اما در ایران هنوز شروع نشده است».
روزنامه مستقل هم به رژیم هشدار داده؛ «باید بدانیم که عواقب اقتصادی تأخیر واکسن باید فوری برطرف شود. جامعه بیش از این تحمل تعطیلی فعالیتهای اقتصادی و ضررهای حاصل از آن را ندارد».
برجام جامزهر یا طناب نجات؟
در روزنامههای هر دو باند حاکم از بیآیندگی برجام در دولت جدید آمریکا ابراز نگرانی شده است. روزنامههای باند ولیفقیه اما، این وضعیت تیره و بنبست نظام را بر سر باند رقیب زدهاند.
کیهان با تیتر: «آب پاکی روی دست خوشخیالها با اعلام مواضع برجامی دولت بایدن» نوشته است: «اظهارات بلینکن و بایدن و دیگر مقامات دولت جدید آمریکا، تکرار ۱۲شرط گستاخانه پمپئو علیه ایران است. طیف مدعی اصلاحات و البته برخی دولتمردان در ماهها و هفتههای اخیر به دفعات تأکید کردند که بایدن در مسأله ایران مسیر ترامپ را ادامه نخواهد داد».
سیاست روز از باند خامنهای هم نوشته است: «نکتهیی که وجود دارد این است که آمریکاییها برای لغو تحریمها به برجام باز نمیگردند بلکه این تحریمها را در قالب یک دستورهای اجرایی جدید دنبال میکنند و بعد برای آن شناسههای جدیدی مثل شناسهٔ هستهیی، هم شناسههای تروریسم، هم حقوقبشر و... میزنند».
«تیم بایدن خطرناکتر از تیم ترامپ» عنوان مطلبی است از جهان صنعت که نوشته است: «ظریف بهخوبی واقف است که تیم جدید آمریکا اگر چه آرام سخن میگوید ولی دارای پتانسیلهای ایجاد همگرایی بینالمللی علیه ایران است و میتواند نهتنها متحدان اروپایی آمریکا را در کنار او جمع کند بلکه میتواند مواضع کشورهای چین و روسیه و کشورهای منطقه را علیه ایران شدت بخشد».