728 x 90

«حاکمیت ترجیح می‌دهد همه جامعه مبتلا به‌بیماری کرونا شوند»!

کرونا در ایران
کرونا در ایران

مواضع متناقض آخوند حسن روحانی و تضاد حرفهایش با وزیر بهداشت و عوامل این وزارتخانه، باعث تشدید بحران درونی رژیم و حمله رسانه‌ها و مهره‌های حکومتی به تصمیمات روحانی شده است.

روشن است که مواضع روحانی و درماندگی او و دولتش در مقابله با این بحران، خفگی اقتصادی و نابودی بسیاری از امکانات کشور است که دولت را در مواجهه با بحران درمانده وبی راه‌حل کرده است.

 

آخوند روحانی به وزیر بهداشت کابینه‌اش ابلاغ کرد که همه فعالیت‌های مراکز و بنگاههای اقتصادی بعد از ۲۰فروردین آغاز می‌شود. از طرف دیگر ستاد مقابله با کرونا به‌طور متناقضی اعلام کرد از روز ۱۶فروردین کارگران می‌توانند سر کار خودشان بروند. این به‌معنای این است که بسیاری از مردم ناگزیرند سرکار بروند و سلامتی‌شان به خطر بیفتد.

موضوع اصلی جدال اخیر روحانی با سعید نمکی وزیر بهداشت هم این تصمیم روحانی و دولت است.

در رابطه با این تصمیم پروانه سلحشوری عضو مجلس ارتجاع از باند روحانی می‌گوید: «مسئولان از نظر اقتصادی و مدیریتی توانایی انجام قرنطینه را نداشتند. این امکان برای مسئولان از نظر اقتصادی وجود نداشت که در شرایط قرنطینه امکانات مورد نیاز مردم را به در منازل آنها بفرستند. از سوی دیگر اقتصاد جامعه به‌شدت تحت تاثیر تولید و کسب و کارهای خرد است. کسب و کارهایی که در مواجهه با بحران کرونا با آسیب‌های جدی مواجه شدند». (روزنامه آرمان ۱۸فروردین ۹۹)

 

روزنامه جهان صنعت وابسته به باند روحانی بر خفگی اقتصادی و درماندگی رژیم برای پاسخگویی به حداقل‌های معیشت مردم اشاره می‌کند و در زمینه قرنطینه نکردن مناطق آلوده به کرونا می‌نویسد: «قرنطینه برای دولت جمهوری اسلامی ایران بسیار پرهزینه است چون باید مایحتاج مردمی که در خانه‌ها هستند را حکومت تأمین کند و به‌دلیل این‌که حاکمیت تمایلی به صرف هزینه ندارد پس ترجیح می‌دهد همه جامعه مبتلا به بیماری کرونا شوند و از این تعداد چند میلیون نفر کشته شوند. دولت بی‌تدبیر و ناتوان از ارائه راه‌کار مناسب برای مقابله با بیماری کرونا مردم را سرگردان بین سلامت و معیشت‌شان کرده است». (جهان صنعت ۱۸فروردین ۹۹)

روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «سرگردانی میان بیماری و اقتصاد» به درماندگی در امر مبارزه با کرونا و عدم انسجام در این زمینه اذعان می‌کند. نظام در قرنطینه نکردن مناطقی است که بیماری کرونا در آنها شیوع و گسترش پیدا کرده است.

نویسنده مقاله علت این امر را بحران اقتصادی و درماندگی دولت روحانی برای تأمین حداقل‌های معیشتی مردم می‌داند و در این رابطه می‌نویسد: «تردیدی نیست که شرایط اقتصادی کشور در وضعیت خوبی قرار ندارد. منابع تأمین مالی در شرایط طبیعی هم کفاف نیازهای اقتصادی کشور را نمی‌داد».(ابتکار ۱۸فروردین ۹۸)

روزنامه آفتاب یزد ۱۸فروردین ۹۹ با تمجید از اقدامات کشورهای چین و کره جنوبی در رابطه با قرنطینه کردن مناطق آلوده به ویروس کرونا، با این گفته که: «بودجه کره جنوبی در درون این کشور خرج می‌شود. این کشور ذخیره انباشته مطلوبی دارد، وارد ماجراجویی‌های بین‌المللی نمی‌شود، همه این‌ها این امکان برای کشور کره را به‌وجود می‌آورد که وقتی به مردم بگوید برای مهار کرونا به‌سر کار نیایید این اتفاق می‌افتد و به جایش دولت خسارات آن را بپردازد، و به کسانی که می‌گوید بر سرکار بیایید از آنها حمایت کند»، تلویحا جنگ‌افروزی و صدور تروریسم رژیم را زیر علامت سؤال برده و روشن ساخته است که نظام آخوندی بودجه کشور را صرف «ماجراجویی»(بخوانید صدور جنگ‌افروزی و تروریسم) خارجی می‌کند لذا ناتوان از مقابله با بیماری است.

 

واقعیت هم این است که سیاست ضدمردمی و ضدایرانی حاکمیت آخوندی در زمینه به هدر دادن منابع کشور در حمایت از مزدوران دست‌نشانده و به هدر دادن پول‌های متعلق به مردم ایران برای دخالت در کشورهایی مانند لبنان، عراق، سوریه و یمن، باعث به خاک سیاه فقر نشستن مردم ایران و نابودی اقتصاد کلان کشور شده است.

با این وجود امکانات و اموال مردم که توسط سردمداران حاکمیت به‌ویژه خامنه‌ای و نهادهای وابسته به آن از مردم چپاول شده آن‌چنان زیاد است که اگر خامنه‌ای بخواهد در جریان بحران کرونا می‌تواند مشکلات معیشتی مردم را حل کند.

 

به‌دلیل غارت ثروت مردم توسط سردمداران حاکمیت و نهادهای وابسته به خامنه‌ای است که در غوغای بحران کرونا و مرگ و میر ناشی از آن به‌قول یک روزنامه وابسته به باند روحانی(جهان صنعت) «دولت بی‌تدبیر و ناتوان از ارائه راه‌کار مناسب برای مقابله با بیماری کرونا مردم را سرگردان بین سلامت و معیشت‌شان کرده است».(جهان صنعت ۱۸اسفند ۹۸)

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2c42069c-1cc1-4709-9575-3602e14c542f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات