این روزها که مصادف با دهه زجر رژیم است، شاهد هستیم که در بحبوحه و در اوج غوغای جنگ باندی، همانها که با همدیگر گلاویز شدهاند، نسبت به خطری که بهخاطر همین جنگ و جدالها موجودیت رژیم را تهدید میکند، هشدار میدهند و از ضرورت وحدت و انسجام میان خود دم میزنند. روضههایی که در حجم عظیم هیاهوی جنگ باند محو میشود و ثمری جز ریزش بیشتر مزدوران (داخلی و برون مرزی) برای نظام ندارد.
پاسدار علی لاریجانی رئیس مجلس ارتجاع در روز ۱۹بهمن، به سبک «شیخنا» که شیره را خورد و گفت شیرین است کشف کرد که « اگر میخواهیم اقتدار و کیان انقلاب حفظ شود باید وحدت داشته باشیم. کسانی که بهدنبال اختلافافکنی در کشور هستند؛ خائن به مردم و انقلاب شمرده میشوند.به اختلاف افکنان میگویم اگر عرضه دارید اختلاف را حل کنید تا مشکلات اقتصادی سامان یابد. اینکه سر مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، دیپلوماسی اختلاف باشد، یک امر معمولی است چرا که در یک کشور، عقاید مختلفی وجود دارد بنابراین هنر سیاستورزان این است که اختلافات را به سمت منافع ملی کشور همگرا کنند نه اینکه اختلافات را عمیق کنند».
دعوا درست در همین نقطه است که پاسدار لاریجانی رئیس مجلس ارتجاع دست گذاشته است: «اختلاف افکنان» که «خیانت میکنند» و «عرضة» حل اختلاف را هم ندارند!
فقط یک مسأله میماند که حل نشده و حل هم نخواهدشد. اینکه «اختلاف افکن» کیست؟
هر باند آدرس دیگری را میدهد و او را به خیانت متهم میکند. و نسبت به انفجار اجتماعی هشدار میدهد.
یحیی کمالیپور عضو مجلس ارتجاع در روز ۲۰بهمن از پشت گوش افتادن «سخنان رهبر انقلاب» سوز و گداز کرده و میگوید «متأسفانه اختلافات و مسائل حاشیهای که بعضاً در بین مسئولان نظام وجود داشته سبب شده از موضوع اصلی عقب بمانیم که امروز نیز مجدداً نکته مذکور در سخنان رهبر انقلاب وجود داشت».
پاسدار جلیلی مهرهٴ سوخته خامنهای برای ریاستجمهوری در روز ۲۰بهمن هم روضهٴ وحدت خواند و گفت: «مسئولان اختلافهای خود را کنار بگذارند تا مشکلات مردم سریعتر حل شود. امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز است تا اگر اختلافاتی بین مسئولان و دستگاهها وجود دارد کنار گذاشته شود تا مشکلات مردم را بهتر و با سرعت بیشتر حل کرد».
حسینعلی امیری معاون پارلمانی روحانی هشدار دادهاست که نسبت به نظام «مردم را ناامید نکنیم. آنچه در این شرایط اهمیت دارد این است که با اتحاد و همدلی ملی باید در مسیر گرهگشایی از مشکلات گام برداریم. کسانی که مردم را ناامید میکنند در مسیر دشمن گام برمیدارند لذا باید مراقب باشیم و نگذاریم بین ما تفرقه ایجاد شود. این چه معنایی دارد که در دهه فجر شاهد تفرقه افکنی در برخی تریبونها و رسانههایی باشیم که از بیتالمال اداره میشوند(خبرگزاری مهر آخوندی ۱۹بهمن).
مطهری نایبرئیس مجلس ارتجاع در روز۲۰بهمن نام سهمخواهی باندی را « موانع تحکیم همبستگی» خواند و گفت: «باید وحدت و انسجام در جامعه تقویت شده و موانع تحکیم همبستگی رفع شود...باید نسبت به رخنه فرصتطلبان، مراقبت بود چرا که انقلاب اسلامی، فرزندان خود را نمیبلعد بلکه فتنه فرصتطلبان و رخنه در انقلاب، آفت آن است که باید مواظب باشیم. نباید در تریبونها ناامیدی و القای یاس در جامعه، مطرح شود. عدهای معلوم نیست دارای چه ریشهای هستند ولی اکنون خود را صاحبنظر و میداندار انقلاب میدانند».
در این آشفته بازار که هر کس دیگری را مانع وحدت میداند و هر کس خودش را حافظ نظام دانسته و میخواهد دیگران از او تمکین کنند، تنها چیزی که برجسته میشود در رفتن رشته امور باندها از دست ولیفقیه ارتجاع است چرا که برایش تره هم خورد نمیکنند. برای همین در این نظام حتی یک وحدت صوری هم بر اساس منافع حیاتی نظام متصور نیست. و بهرغم این روضههای وحدت تنها چیزی که در چشمانداز است تشدید شکاف در رأس نظام و ریزش از بدنه آن. که این خود از آثار بلافصل قیام ایران بر نظام آخوندی است. و این تازه از نتایج سحر است...