این روزها خبر چگونگی برگزاری کنفرانس ورشو در لهستان همه مهرههای ریز و درشت رژیم را به تکاپو در آورده که بهنحوی آن را پوشانده و رسوایی محرومیت از شرکت در آن را با شیوههای آخوندی بیارزش نشان دهند.
سقوط پایههای نظام ولایت فقیه و رو شدن دست او در صدور تروریسم هر روز ابعاد روشن تری به خود میگیرد؛ این بار کشور لهستان وارد عمل میشود.
پایگاه خبری پولندین اعلام کرد ابرکمپانی نفت و گاز(PGNiG) لهستان، فعالیت خود را در ایران متوقف کرد و اعلام کرد دفترش را در ایران تعطیل کرده است. این کمپانی با مقامات شرکت نفت رأسالخیمه در امارات قرارداد اکتشاف نفت امضا کرده است. و به این شکل تبعیت این کمپانی از تحریم رژیم ایران را اعلام کرد.
همچنین مقامات امنیتی لهستان روز ۱۱ژانویه امسال از دستگیری یکی از مدیران چینی شرکت هواوی در این کشور به اتهام جاسوسی خبر دادند.
خبرگزاری رویترز هم گزارش داد مدارکی بهدست آورده که ارتباط شرکت چینی هواوی با ۲شرکت ایرانی و فریب بانکهای بینالمللی برای دور زدن تحریمها علیه رژیم ایران را ثابت میکند.
رسواییهای رژیم آخوندی در یک جا و به یک موقعیت جغرافیایی و یا سیاسی و اقتصادی محدود نمانده است.
در پی رسوایی ولایت فقیه و رو شدن دستش در زمینه فعالیتهای تروریستی در لبنان و عراق و سوریه همچنین شکست توطئههای تروریستی در کشورهایی مانند دانمارک، فرانسه و آلبانی علیه مقاومت، اکنون جامعه جهانی به این نتیجه رسیده است که زمان روبهرو شدن با حقایق در مورد رژیم فرارسیده است.
کنفرانس ورشو یکی از همین نشانههای بارز است.
هدف از برگزاری اجلاس مذکور این است که نقش «بیثباتکننده ایران» در خاورمیانه خنثی شود.
برگزاری این کنفرانس، ادامه کارزار «فشار حداکثری» بر ایران توصیف شده است و وزارتخارجه آمریکا اعلام کرده است دهها کشور در اجلاس لهستان شرکت خواهند کرد، کشورهایی که منافع مشترکی برای ایجاد ثبات در خاورمیانه دارند.
به گفته مایک پمپئو «کشورهایی از آسیا، آفریقا، چند کشور غربی از جمله کشورهای اروپایی و کشورهای خاورمیانه در این اجلاس شرکت میکنند.
این اجلاس به طیفی از مسائل شامل تروریسم و افراطگرایی، توسعه موشکی و تکثیر و امنیت و تجارت دریانوردی و تهدیدات گروههای دستنشانده رژیم ایران در سراسر این منطقه میپردازد.
هدف از برگزاری این اجلاس آشکار کردن و سپس خنثی کردن نقش «بیثباتکننده ایران» در خاورمیانه ذکر شده است.
حکومت آخوندی وحشتزده از رسوایی بزرگی که در سطح منطقهای برایش بهوجود آمده و همچنین عدم حضور خود و نمایندگانش ضمن اعتراض، سعی در کوچک و بیارزش کردن این کنفرانس دارد.
یاتسِک چاپوتوویچ، وزیر خارجه لهستان، ۲۱ژانویه ۲۰۱۹ در بروکسل گفت که رژیم ایران به اجلاس ورشو دعوت نشده است.
او به خبرنگاران لهستانی گفت: «کارهایی که رژیم ایران میکند و حرفهایی که میزند در سطوح جامعه بینالملل نمیگنجد و از نظر لهستان این روند آرام برگزاری کنفرانس را تهدید میکند ولی در جریان نتایج کنفرانس قرار خواهند گرفت».
واقعیت این است که نقش مرگبار رژیم ایران در شطرنج بینالمللی، امری نیست که یکشبه و با چند تحول و خبر ساده، به چشم جهانیان رفته باشد. بلکه هزینهای گزاف نیاز داشته که تنها مقاومت ایران، با شجاعت، فراست و تلاشی پیگیر حاضر به پرداخت آن شده است. مقاومتی که ۴۰سال تمام انواع ضربات را تحمل کرد تا همین را به جهانیان نشان دهد.
در اینباره، شورای ملی مقاومت در بیانیهها و موضعگیریهای گوناگون، خطر دخالتها و نقش مخرب این رژیم را در تحولات منطقه و جهان، گوشزد کرده و به جهانیان نشان داده است.
در این راستا، رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران، خانم مریم رجوی، در پیامی با اعلام مواد ۸گانه، بر ضرورت بهرسمیت شناختن مقاومت ایران تأکید کرده و میگوید اگر میخواهید منطقه از این بحران خارج شود، راهحل نهایی و قطعی، در سرنگونی این رژیم است.
مریم رجوی با اشاره به فاصله گرفتن آمریکا از سیاستهایی که مردم و مقاومت ایران نخستین قربانیان آن بودهاند، بار دیگر خاطرنشان کرد، دستیابی به سلاحهای کشتار جمعی، نقض حقوقبشر، صدور بنیادگرایی و تروریسم، ۴ستون تئوکراسی حاکم بر ایران است. راهحل قطعی برای خلاصی از فاشیسم دینی، تغییر این رژیم نامشروع به دست مردم و مقاومت ایران است. بهرسمیت شناختن شورای ملی مقاومت، یگانه جایگزین دموکراتیک دیکتاتوری دینی و تروریستی، لازمه جبران و پایان دادن به سیاست فاجعهبار مماشات در ۴دهه گذشته است. رژیم رکوردار جهانی اعدام، تنها زبان قاطعیت و قدرت را میفهمد.