هشدارها نسبت به آینده نظام در میان سردمداران، رسانهها و مهرههای آن خبر از «خطر انفجار»، «تله فضایی فقر»، «بحران ناکارآمدی» و... میدهند.
در زمینه مصائب و مشکلات داخلی رژیم روزنامه آرمان وابسته به باند روحانی ۲دی ۹۷ بهنقل از یک کارشناس این باند نوشت: «اکنون فقط صنایع خصولتی کار میکنند. به این ترتیب بسیاری از مشاغل از بین رفت و از لحاظ اجتماعی یک انبار باروت به وجود آمده است که هر لحظه خطر انفجار آن وجود دارد».
این خطر را مهرههای دیگری هم به بیانهای مختلف ابراز میدارند، از جمله اینکه در جلسه روز ۲دی ۹۷ این نهاد آخوندی اعترافاتی در زمینه مشکلات داخلی شد و هشدارهایی هم نسبت به وضعیت انفجاری جامعه داده شد.
محمد دامادی، عضو مجلس ارتجاع، با اذعان به اینکه «کشور از تولید یک بستهٔ پوشک بچه عاجز است» به غارت داراییهای مردم ایران در حاکمیت آخوندی اذعان کرد و گفت: «همه میدانیم وضعیت اقتصادی معلمان و کارگران کشور خوب نیست اما دولت کاری نمیکند. به راستی سرنوشت بودجههای هزاران میلیاردی در طول سالهای اخیر چه شده که بحرانهایی نظیر خشکسالی، زباله، تغییر اقلیم و بیماری را حل نشده رها کرده است و پاسخی هم به اذهان پرسشگر امروز و آینده ندارد».
محمدحسین فرهنگی، عضو دیگر مجلس ارتجاع، در حالی که بروز نارضایتی مردم را «به هم خوردن وحدت» نامید هشدار داد شرایط خاصی در کشور بهویژه در حوزههای اقتصادی حاکم است.
وی به دولت روحانی هشدار داد شرایط رکود تورمی شرایطی است که در آن احتیاط و اصلاحات اقتصادی ضرورت دارد.
تابش، عضو دیگر مجلس، با اشاره به بحرانهای آب و محیطزیست آن را خطرآفرین توصیف کرد و خاطرنشان کرد لوله انتقال آب به یزد ۲۹بار تخریب شده است.
آخوند موسوی لارگانی هم به نقش مجلس ارتجاع و دولت در ایجاد بیاعتمادی عمومی اذعان کرد و گفت: «دروغهای ما مسئولان باعث شده مردم دیگر اعتمادشان به دولت و مجلس کاهش یابد».
در زمانی که ادعای مبارزه با فساد رسانههای حکومتی را پر کرده است احمد علیرضا بیگی، یکی دیگر از اعضای مجلس ارتجاع، با اشاره به جریمه شرکت توتال در فرانسه بهخاطر رشوه ۶۰میلیون دلاری به کارگزاران نظام گفت: «چرا همه چیز محرمانه تلقی میشه؟ توتال آمد و رفت سرانجام چه شد؟ قرارداد توتال هم شفاف نبود همین توتال اخیراً به واسطه پرداخت رشوه ۶۰میلیون دلاری برای برنده شدن در قراردادی در پروژه توسعه میادین گازی پارس جنوبی ۵۰۰هزار یورو محکوم شده است. این چه وضعی ا ست که رشوهدهنده در اروپا و آمریکا محکوم میشود شرکت استات اویل در پرونده کرسنت در نروژ محکوم میشود ولی در داخل کشور خبری از مجازات و محاکمه رشوهگیرندگان نیست و آنها معرفی نمیشوند؟».
علی بختیاری، عضو دیگر مجلس ارتجاع، با یادآوری اینکه دروغهای کارگزاران حکومتی برای مردم شناخته شده است به آنان گفت: «دیگر شعار ندهید» و در پایان تأکید کرد: «حقیقا بترسید».
این هشدارها و اخطارهای نمایندگان مجلس ارتجاع از یکطرف بازتاب ناتوانی حاکمیت و بنبست آن در زمینه حل بحرانهای مختلفی است که در تله آنها به دام افتاده است و از طرف دیگر بازتاب وضعیت عینی و ملتهب و خروشان جامعه است. این هشدارها، برآمده از بحرانهای بزرگ گریبانگیر نظام و برآمده از خطر بزرگی است که رژیم در مقابله با قیام مردم به جان آمده و عاصی با آن مواجه است. خشم متراکم اکثریت فقیر و به زیر خط فقر رانده شده، مانند انبار باروتی هر لحظه آماده است تا حکومت آخوندی را در تله انفجار و آتش خود گیر بیاندازد.
و تمامی هشدارهایی هم که از طرف نمایندگان مجلس و از طرف سردمداران و سایر مهرههای رژیم داده میشود ناظر بر ترس از وقوع چنین انفجاری است.
اما این هشدارها برای حاکمیت آخوندی گرهگشا نخواهد بود، زیرا نه توان جلوگیری از وقوع آینده چنین دردناکی را دارد و نه مردم هم از اراده و عزم سترگشان برای رویارویی و مقابله با این رژیم تا روزی که آن را سرنگون کنند کوتاه میآیند.
دلیل این واقعیت سلسله قیامها و اعتراضات اقشار مختلف مردم نظیر کارگران، کامیونداران، کشاورزان، مال به غارتشدگانی که «مالباخته» نامیده میشوند و... است که از قیام دیماه ۹۶ تاکنون ادامه داشته و قطعاً در آینده نیز ادامه خواهد شد.
این واقعیتها است که باعث هراس نمایندگان و سایر مهرههای رژیم شده است و آنها را وادار کرده است تا حاکمیت را در مقابل سؤالات جدی قرار بدهند.
اما همچنان که در یکی دو سال آخر حکومت شاه هشدارهای نمایندگان مجلس و سایر مهرههای آن برای دیکتاتوری سطلنتی مفید فایده واقع نشد، یقهدرانیهای این روزهای نمایندگان مجلس و سایر مهرههای این رژیم، هیچ دردی از دردهای این نظام فرتوت و بحرانزده را علاج نخواهد کرد. بلکه بیشازپیش باعث تشتت و ازهمگسیختگی آن خواهد شد، آنچنان که در اواخر دوران شاه هم شاهد چنین تشتت و ازهمگسیختگی بودیم.