علی خامنهای در دیدار روز ۳۰خرداد ۹۷ با اعضای مجلس ارتجاع سخنان دوپهلویی در زمینه لایحه پیوستن رژیم به گروه ویژه اقدام مالی برای مبارزه با پولشویی و تصویب آن در مجلس را مطرح کرد.
او در عین حال که صراحتاً موضوع پیوستن رژیم یا نپیوستن آن به این کنوانسیون را تأیید و یا رد نکرد، اما دست آخر از پذیرش مسئولیت سربازد.
این حرفهای دو پهلو، همانطور که انتظار میرفت، باعث تشدید جنگ و جدالی که بین دو باند در همین رابطه از قبل جریان داشت، شده است.
البته در این مرحله بیشتر شاهد حملات باند خامنهای به رقیب هستیم که حرفهای او را بهمعنی مخالفت او با پیوستن به کنوانسیون FATF و تصویب لوایح مربوطه به آن تعبیر و تفسیر میکنند. اما روشن است که در روزهای آینده شاهد پاتک باند روحانی هم خواهیم بود.
نقوی حسینی، یکی از نمایندگان باند خامنهای در مجلس ارتجاع، با استناد به حرفهای خامنهای الحاق به کنوانسیون را منتفی میداند و دولت را موظف میداند که در این رابطه «لایحه» به مجلس بدهد و یا اینکه مجلس خودش «به ارایه طرحی بپردازد».(خبرگزاری ایسنا ۳۱خرداد ۹۷)
سایت رجا نیوز هم حرفهای خامنهای را چماقی بر سر علی لاریجانی کرده و نوشته است: «آقای لاریجانی! «این هم پشت بلندگو»! متوجه مخالفت رهبر انقلاب با FATF شدید یا لازم است ایشان صریحتر ورود کنند؟ انتظار میرود رئیس مجلس ضمن عذرخواهی از روند طی شده در این زمینه، اولویت خود و نمایندگان را بر تصویب طرح و لوایح مستقل از کنوانسیونهای بینالمللی در زمینه مبارزه با پولشویی و یا تأمین مالی تروریسم قرار دهد. در غیر این صورت ورود جدیتر و صریحتر رهبر انقلاب دور از انتظار نخواهد بود».(رجا نیوز ۳۰خرداد ۹۷)
آخوند ذوالنور، یکی دیگر از اعضای مجلس نیز میگوید: «فرمایشات رهبر انقلاب درباره FATF نشان داد مقاومت نمایندگان برای نپیوستن به آن درست بود. نمایندگانی که محکم ایستادند به درستی مسیر را تشخیص داده بودند و فرمایشات مقام معظم رهبری رسالت مجلس را برای ما سنگینتر کرد».(خبرگزاری آنا ۳۰خرداد ۹۷)
و...
البته از آنجا که خامنهای میداند که پذیرش و یا عدمپذیرش FATF برای رژیم تبعات مصیبتباری را بهدنبال دارد با وجود اینکه میگوید «این قانون، قانون مبارزهٔ با پولشویی است، هیچ مشکلی هم ندارد، شرایط زیادی هم ندارد و همان کاری که خود شماها میخواهید بکنید، در این قانون مندرج است»، اما با صراحت از پذیرش آن سر بازمیزند و توپ را به زمین مجلس ارتجاع میاندازند.
این سردرگمی و نگرانی از تبعاًت عدم پذیرش FATF در میان باند خود خامنهای هم بهخوبی دیده میشود، آنجا که بهرغم حرفهای خامنهای میگویند مجلس باید در مورد این قانون تصمیم بگیرد و تعبیر و تفسیر مورد نظر خود را از حرفهای او میکنند.
واقعیت این است که موضعگیری دوپهلوی خامنهای و برخورد عناصر باندش با حرفهای او، نمودی از بنبست رژیم و بیانگر واقعیت طلسمشکستگی ولیفقیه ارتجاع است که حتی در میان مهرههای باند خودش نیز اعتباری ندارد و هر کسی بنا بر منافع خودش حرفهای او را تعبیر و تفسیر میکند.