رژیم آخوندی که کرونا را نعمتی برای بقای نظام میدانست، اکنون که واکسنهای معتبر و تأیید شده بینالمللی برای درمان کرونا در دسترس است، از خرید واکسن سربازده و روز ۹دی ۹۹ بایک اقدام نمایشی و مسخره فیل ساخت و تزریق واکسن داخلی کرونا را هوا کرد.
روشن است که نمایش مضحک تلویزیونی برای بازار گرمی و شانه خانه کردن از خرید واکسن مورد نیاز مردم است.
این نمایش با تزریق واکسن به دختر مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی خمینی اجرا شد.
نهادی که صد میلیارد دلار ثروت غارت شده مردم ایران را در اختیار دارد، و اکنون نیز برای به جیب زدن ثروت بیشتر از اموال مردم، درصدد تحمیل واکسنهای بیاعتبار و دیرهنگام به مردم است.
با کدام جرأت؟!
اما قبل از این نمایش مهوع این داروسازان و متخصصان بودند که پیشاپیش اعلام کردند رژیم ظرفیت و توان ساختن واکسن معتبر را ندارد و در این رابطه ۱۶۷ داروساز در کشور در نامهیی به رئیس سازمان غذا و دارو نوشتند «با کدام جرأت ادعای تولید واکسن داریم».
روزنامه همدلی ۱۰دی ۹۹ در مورد نامه داروسازان به این مقام دولت روحانی نوشت: «تست انسانی واکسن ایرانی کرونا در حالی انجام گرفت که چند روز پیش ۱۶۷داروساز در نامهیی به محمدرضا شانهساز، رئیس سازمان غذا و دارو، مطالعات بالینی برای تولید واکسن کرونا را «در حد یک شوخی» خواندند و نوشتند: «با کدام جرأت ادعای تولید چنین واکسنی را داریم؟»
در این نامه با اشاره به شروع واکسیناسیون ضد کرونا در بسیاری کشورها، از «بیبرنامگی وحشتناک» در تأمین واکسن کرونا در ایران انتقاد شده است.
این داروسازان شعار «تولید ملی واکسن» را نیز موجب شگفتی خواندند و نوشتند: «چرا اجازه بدهیم تولید یک محصول اینقدرتخصصی را ساده جلوه دهند؟ ما که قابلیت خرید چند فریزر برای انتقال و نگهداری واکسن را نداریم، تجهیزات تولید واکسن آن هم برای ۸۰میلیون نفر را داریم؟»
این داروسازان همچنین از اینکه افراد با تخصصهای غیردارویی، نظر تخصصی دارویی میدهند انتقاد کرده و برخی موضوعات مطرح شده در رسانههای داخل ایران درباره تولید واکسن داخلی کرونا را «توهین به شعور علمی داروسازان و صرفاً بهانهیی برای عدم تأمین واکسن توصیف کردند».
پیش از این نایبرئیس انجمن داروسازان از فشارهای سیاسی سنگین برای تأیید داروهایی بهعنوان واکسن ایرانی و داروی ضد کرونا خبر داد.
وی در ادامه اظهاراتش اضافه کرد بعضی جریانهای سیاسی با سوداگران سلامت مردم همراه شدهاند و در حال حاضر سازمان غذا و دارو تحت فشار سیاسی سنگین برای تأیید واکسن و داروهایی بهعنوان دارو و واکسن ضد کرونا است (خبرگزاری مهر ۱۹ آذر۹۹).
بیاعتنایی مردم و کارشناسان
تنها داروسازان نیستند که ادعای ساخت واکسن توسط بنیاد غارت وابسته به بیت علی خامنهای را مضحک توصیف کرد، بلکه مردم نیز هیچ اعتنایی به این نمایشات تلویزیونی ندارند.
روزنامه همدلی ۱۰دی ۹۹ در این رابطه نوشت: «در هنگامه ادعاها و اظهارات متناقض و توهم توطئه برخی از مسئولان در مورد خرید این واکسن، خبر تست انسانی واکسن کرونا ایرانی خبرساز شد نحوه اجرا و برنامهریزی نه چندان خوب برای این اقدام مهم، بهگونهیی بوده که شاید در اطمینانبخشی به مردمی که قرار است تن و جان خود را به آن بسپارند، با اما و اگر همراه شود».
این روزنامه ضمن اشاره به عدم اطلاع و اعتماد متخصصان به نتایج گذشته ساخت این واکسن و آثار منفی نمایش تلویزیونی نوشت: «چه لزومی داشت آغاز مرحله کارآزمایی بالینی را که خودش جزو مراحل تحقیق محسوب میشود، با این همه سر و صدا و در مقابل دوربینهای تلویزیونی و البته حضور وزیر بهداشت برگزار کنند؟ این میزان از تبلیغ رسانهیی با حضور دوربینهای تلویزیونی برای مرحله کارآزمایی بالینی نیست بلکه برای پایان این مرحله است».
واقعیت این است که جنجال روزهای اخیر در مورد ساختن واکسن کرونا و نمایشات مربوط به آنرا باید در راستای سیاست شانه خالی کردن دولت ضدمردمی از خرید واکسن تلقی نمود، که نمیخواهد واکسن معتبر و تأیید شده جهانی مورد نیاز مردم را تهیه کند.
پیش از این خبرگزاری ایرنا ۲۴آذر ۹۹ از قول سخنگوی وزارت بهداشت از «رایزنی با چین و روسیه و هند برای خرید واکسن کرونا» خبر داد.
بهنوشته سایت خبرآنلاین ۷دی ۹۹ رئیس جمعیت هلال احمر از واردات یک میلیون دوز واکسن کرونا از کشور چین به ایران خبر داد».
بیشک ادعای حکومت در زمینه ساختن کرونا هم در ادامه سیاست ضدمردمی استفاده از سپر انسانی برای امنیت نظام و تجارت بیرحمانه با جان مردم است.
همچنان که در جریان این بیماری بسیاری از پروتکلهای شناخته شده جهانی از جمله قرنطینه کردن مناطق آلوده را رعایت نکرد و بسیاری از مردم ایران در طوفان بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
سیاستی که حاکمیت آخوندی برای سد بستن جلو قیام و خیزش مردم اتخاذ کرد، اما به اذعان رسانههای حکومتی نه تنها این سیاست موفق نشد، بلکه باعث نفرت و انزجار بیشتر مردم شده است، و رژیم باید از روزی بترسد که آتشفشان خشم مردم عاصی از کرونای ولایت ریش و ریشه نظام را بسوزاند.