728 x 90

وضعیت فوق‌العاده!

سپاه پاسداران تروریست
سپاه پاسداران تروریست

وضعیت رژیم به‌طور فوق‌العاده‌یی و غیرقابل مقایسه با مقاطع گذشته بحرانی است. کلان ضربه‌های خردکننده‌یی مانند لیست‌گذاری سپاه پاسداران، لغو معافیت تحریم‌های نفتی، پیامدهای سیاسی و اجتماعی ناشی از سیل، و بریدگی سرکردهٔ کل سپاه پاسداران به‌دنبال خود مجموعه‌یی از رویدادهای خلق الساعه را به‌دنبال دارد که نشانهٔ به هم ریختگی و سراسیمگی رژیم است.

خامنه‌ای ناگزیر است برای حفظ روحیهٔ مزدورانش در برابر لیست‌گذاری و تحریم نفتی واکنش نشان دهد. این واکنش‌ها خود اسباب بی‌آبرویی نظام می‌شوند.

مجلس ارتجاع در واکنش به لیست‌گذاری سپاه در جلسهٔ علنی روز سوم اردیبهشت خود دست به نمایشی زد که بیش از هر چیز نمود بن‌بست نظام در برابر جامعهٔ جهانی بود.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس: «ماده ۷- کلیه کشورها که به هر نحو از تصمیم ایالات متحده آمریکا مبنی بر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان سازمان تروریستی تبعیت یا حمایت نمایند مشمول عمل متقابل می‌گردند.

ماده ۸- اشخاص حقیقی و حقوقی که به هر نحو از تصمیم و اقدامات ایالات متحده تبعیت نموده و به استناد تحریم‌های خارجی یا بین‌المللی از ارائه خدمات به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشخاص حقوقی و حقیقی شاغل وابسته یا مرتبط با آن خودداری نمایند مجرم و مستوجب مجازات تعزیری درجه ۵تا ۸قانون مجازات اسلامی می‌شوند».

فضاحت این قانون دست پخت مجلس ارتجاع در همان صحنه و با یادآوری موقعیت نظام در تعادل‌قوای جهانی برملا می‌شود

قاضی‌پور عضو مجلس ارتجاع در همان جلسه گفت: «همکاران عزیز در این ماده من هر چه نگاه کردم مفید بودن ماده را ندیدم که رایزنیها مراودات دوجانبه چهار جانبه اگر می‌خواست مؤثر باشد در سایر موضوعات تاثیرگذار بود. موضوعات کم اهمیت‌تر که امروز موجب آزار ما است قرار گرفته به نتیجه نرسیده در حالی که همگی به‌خوبی می‌دانیم اگر این مطالب می‌خواهد تاثیرگذار باشد از راه مذاکره بدون نوشتن در قانون هم اثربخش می‌شد، بنابراین نکته اول آن است که این مصوبه هیچ الزامی برای سایر کشورها و سازمانهای بین‌المللی را بوجود نمی‌آورد».

آخوند سالک هم به مسخرگی عبارات و بی‌اثری آنها اذعان کرد و از جمله گفت: «برای بی‌اثر کردن اقدام آمریکا بی‌اثر کردن را تعریف کنید یعنی چی؟ چگونه باید اقدامات آمریکا را بی‌اثر کرد؟ مگر در طول این ۴۰سال اقداماتی که صورت گرفته بی‌اثر شده؟»

اعضای مجلس ارتجاع که می‌دانستند این جلسه یک نمایش برای حفظ روحیهٔ مزدوران داخلی و برون‌مرزی نظام است وقتی با طرح آخوند پژمانفر مواجه شدند که خواهان اقدام عملی علیه عربستان و امارات بود ماهیت نمایشی این جلسه را برملا کردند و پیشنهاد مربوطه را رد کردند.

آخوند ذوالنوری پیشنهادی داد و خواست پای خلیفهٔ‌ ارتجاع را به میان بکشد. وی گفت: «ما یک جایگاهی که بیاید تلاش‌ها و حرکت مون را منسجم کند امروز نداریم. فردا در عرصه عمل ممکن است آشفتگی و بهم ریختگی داشته باشیم. لذا اینجا جای یک قرارگاه سازماندهی هدایت و کنترل و رصد خالی است. بنده پیشنهاد دادم که همانجور که آمریکاییها مرداد ۱۳۹۷ کارگروه اقدام علیه ایران را تشکیل دادند میز ایران مستقیماًً ۷۰۰نفر از استراتژیست‌هایشان و نیروهای کارکشته‌شون دارند کار می‌کنند شبانه روز و برنامه‌ریزی می‌کنند برخورد با ما را، لذا ما یک کانون هماهنگی نداریم که این وظیفه را انجام بده، بنده پیشنهاد دادم که با توجه به تأسیس گروه اقدام علیه ایران توسط دولت آمریکا در مرداد ۹۷ دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است پس از اذن رهبری.........کمیته‌یی با عضویت نمایندگان تام الاختیار وزارت امور خارجه وزارت اطلاعات معاونت حقوقی رئیس‌جمهور ستاد کل نیروهای مسلح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس که جدای از خود سپاه در این موضوع مدخلیت داره، ارتش جمهوری اسلامی... نیروی راهبردی ست و امروز در خلیج عدن در اقیانوس هند در دریای عمان حضور دارند و همچنین قوه قضاییه و عضویت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی این کمیته باید به‌طور مستمر تمام برنامه‌ها اقدامات خصمانه آمریکا را رصد کنند راه‌کارهای مقابله را تهیه و در مسیر تصویب قرار بدهند».

این پیشنهاد هم که به‌نظر می‌رسید نسبت به طرح کلی مصوب، یک حرف عملی دارد و پای خلیفهٔ ارتجاع را به میان می‌کشد، مثل پیشنهاد قبلی تصویب نشد.

و به این ترتیب کوه ضداستکباری مجلس ارتجاع موش زایید و ذلت و بن‌بست نظام را به نمایش گذاشت.

پس از این جلسه نمایشی اعلام شد که مجلس تا ۱۵اردیبهشت تعطیل است!

در جلسهٔ دیروز مجلس ارتجاع، یکی از اعضای مجلس ارتجاع به نام پاپی‌زاده از خوزستان نسبت به شرایط فوق‌العاده وخیم خوزستان هشدار داد و با مخاطب قرار دادن روحانی گفت: «آقای رئیس‌جمهور تعجب می‌کنم چطور هنوز متوجه نشده‌اید که خوزستان در شرایط بحرانی و خاص به‌سر می‌برد...

اما جالب است که روحانی که به‌خاطر سفر نمایشی و بی‌خاصیتش به خوزستان زیر ضرب است، سفر خود به کردستان را که قرار بود دیروز انجام شود، لغو کرد. رسانه‌های حکومتی به‌ نقل از یک منبع آگاه در دفتر روحانی در مورد علت لغو این سفر گفت: «روحانی روزهای آینده جلسات متعدد و برنامه‌های فشرده‌ای دارد و ان‌شاءا... به‌زودی به استانهای کرمانشاه و کردستان نیز سفر می‌کند».

سایت حکومتی بهار، در مطلبی با عنوان «آغاز روزهای سخت‌تر» از فرو پاشیدن قریب‌الوقوع اقتصاد خبر داده و می‌نویسد: «واقعیت آن است که برخلاف تبلیغات دولتی هنوز و هم‌چنان بخش بزرگی از منابع مالی در اختیار کشور مستقیم و یا غیرمستقیم به فروش نفت وابسته است و به همین دلیل می‌توان گفت حیات و ممات اقتصاد ایران رابطه مستقیمی با نفت دارد؛ هر گاه به هر دلیلی در فروش نفت اختلالی به وجود آید هم‌چون یک سال اخیر و یا سال‌های ۹۰و ۹۱اقتصاد از هم فرومی‌پاشد».

این مقاله سپس با ناامیدی سؤال می‌کند: «چه باید کرد و آیا راهی برای برون‌رفت از این بحران وجود دارد؟»

واقعیت این است که همه مسأله و مشکل این است که راه‌حلی در برابر رژیم وجود ندارد و همان‌طور که این روزها به زبانی مهره‌های رژیم بیان می‌کنند نظام ولایت در بن‌بست کامل است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/600e883e-6e53-4031-8cf3-94985db8c5e4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات