728 x 90

سلامت مردم را به بازی گرفته‌اند - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

اعتراف؛ «سلامت مردم را به بازی گرفته‌اند»

در روزنامه‌های حکومتی هشتم مهر، اغلب صفحات به بازار گرمی برای نمایش ورشکستهٔ انتخابات آتی نظام و چانه‌زنیها حول سهم غارت اختصاص یافته است. در کنار آن اعترافات مهمی در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود.

به‌رغم اعتراف مقامات حکومتی به فراگیر شدن کرونا و بالا رفتن تعداد هموطنان قربانی سیاست‌های رژیم روزنامه حکومتی آفتاب یزد نوشته است: «وقتی که وزیر بهداشت اعلام می‌کند که پرسنل‌شان چهار ماه است که حقوق دریافت نکرده‌اند یعنی چه؟ وقتی آنهایی که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند با مشکل مالی مواجه هستند و از طرفی دیگر تجهیزات پزشکی‌مان بسیار کم است یا واکسن آنفلوآنزایی که به جای بیماران خاص و کودکان در اختیار نمایندگان مجلس قرار می‌گیرد یعنی ایجاد ناامیدی بسیار در میان مردم».

این روزنامه در ادامه افزوده است: «در حال حاضر مهم‌ترین سؤالی که در ذهن‌ها شکل گرفته است این‌که یک میلیارد یورویی که قرار بوده به وزارت بهداشت اختصاص داده شود کجا رفته است.دولت دائما به شکل‌های مختلفی در حال تناقض‌گویی است... مردم می‌گویند اگر سلامتی ما به خطر بیفتد چه کسی قرار است به داد ما برسد همانهایی که بیشترین نارضایتی را از دولت دارند؟ به‌نظر می‌رسد که سلامت مردم به بازی گرفته شده است».

آرمان هم نوشته است: «ضرورت دارد که بخش بزرگی از جامعه را برای چند هفته تعطیل کنیم تا مانع رشد موج سوم شویم، اما مشکل اصلی اینجاست که در این صورت هزینه زندگی افراد را چه کسی تأمین می‌کند؟ مسئولان دولتی خودشان هم‌چنان در قرنطینه مانده‌اند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند»

غلط‌کردم‌گویی شریعتمداری = عقب‌نشینی خامنه‌ای

غلط‌کردم‌گویی پاسدار شریعتمداری نمایندهٔ خامنه‌ای در کیهان برای دخالتش در امور عراق، موضوع اول اغلب روزنامه‌های باند مغلوب شده است. آنها این غلط‌کردم‌گویی و به صحنه آمدن شکست‌خوردهٔ پاسدار شریعتمداری را تلویحاً شکست بالاتر او یعنی خامنه‌ای تفسیر کرده‌اند.

مردم‌سالاری به‌نقل از آخوند مسیح مهاجری سردبیر روزنامه جمهوری اسلامی، در حمله به خط باند خامنه‌ای نوشته است: «افرادی که این چهار ویژگی منفی را در خود جمع کرده‌اند، هرگز چشم دیدن کسانی که قدرت مستقل فکر کردن داشته باشند را ندارند و می‌خواهند تمام افراد تابع آنها باشند و هرگز برخلاف نظر آنها نه نظری بدهند و نه حتی چیزی بفهمند!»

این روزنامه در ادامه به‌نقل از زیدآبادی خطاب به شریعتمداری نوشته است: «واکنش‌های عصبی و تندخویانۀ مدیر مسئول کیهان در برابر نقد مواضع کسانی مانند شیخ احمد جنتی و یا اعضای جامعۀ مدرسین حوزۀ علمیۀ قم، گواه این رفتار تناقض‌آمیز است. او قاعدتاً باید پاسخ دهد که چطور نقد مرجعی در حد آیت‌الله سیستانی از سوی خودِ او مباح و مشروع اما نقد مواضع فردی مانند شیخ احمد جنتی از سوی دیگران، در حد کفر ابلیس حرام و ممنوع است؟».

روزنامهٔ اعتماد هم به صحنه کشانده شدن پاسدار شریعتمداری برای غلط‌کردم‌گویی را اجرای دیکته توصیف کرده و نوشته است: «دو روز و نیم سکوت و سپس واکنش نشان دادن به این اعتراضها و انتقادها نشان می‌دهد که احتمالاً این متن عذرخواهی دیکته شده باشد». این روزنامه در ادامه جنگ باندی شریعتمداری و کیهان را به‌عنوان «روزنامهٔ حاکمیتی» مورد حمله قرار داده و نوشته است: «آیا اساساً اصولی از قانون اساسی که برای روزنامه‌های جناح راست رعایت می‌شود، برای روزنامه‌های سایر جریانها نیز در نظر گرفته می‌شود؟ آیا روزنامه «کیهان» که به روزنامه حاکمیتی معروف و مشهور است اندک آگاهی نسبت به روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی با کشور عراق و به‌ویژه نقش آیت‌الله سیستانی در برقراری این ارتباط دارد؟»

جالب است که روزنامه‌های باند ولی‌فقیه این غلط‌کردم‌گویی را به روی خود نیاورده و متقابلا به بهانه سوزوگداز برای پاسدار سلیمانی به باند رقیب حمله کرده‌اند. وطن امروز زیر عنوان «پیگیر خون حاج قاسم هستید؟» نوشته است: «بعد از ترور قاسم سلیمانی ستاد ویژه‌یی به نام (او) در وزارت امور خارجه تشکیل شده. عمده فعالیت‌هایی که در سطح دستگاه سیاست خارجی در ۹ماه گذشته پیگیری شده، نشان از آن دارد که این دستگاه بیش از هر چیز به واکنش‌های نمادین و تشریفاتی چشم دوخته است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8fbb3765-0b8d-407c-b6ee-73cc1a3e038b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات