728 x 90

سلسله عملیات انقلابی در همبستگی با زندانیان سیاسی

سخن روز
سخن روز

کانون‌های قهرمان شورشی، با درود به زندانیان سرموضع زندان اوین، که رو در روی دژخیمان و در اعتراض به رژیم شکنجه و اعدام و قتل‌عام شعارهای انقلابی سردادند، سلسله عملیاتی علیه مراکز سرکوب و جنایت آخوندی به شرح زیر انجام دادند:

  • ۴ انفجار در حوزهٔ جهل و جنایت ضدامام صادق در قائمشهر
  • ۲ انفجار در حوزه بسیج سپاه پاسداران در کرمانشاه
  • انفجار در حوزه جهل و جنایت ضدفاطمه زهرا در اسلام‌آباد غرب
  • تهاجم به مرکز گزینش سپاه پاسداران با پرتاب کوکتل در کرمان
  • تهاجم به بنیاد فساد و غارت پاسداران با پرتاب کوکتل در تنگستان
  • به آتش کشیدن واحد بسیج سپاه پاسداران در مشهد
  • به آتش کشیدن گردان سپاه پاسداران در بهشهر
  • به آتش کشیدن پایگاه بسیج سپاه پاسداران در مهرستان
  • به آتش کشیدن بنر، پوستر و تابلوهای حکومتی با تصاویر منحوس خمینی، خامنه‌ای و جلاد سلیمانی در کرمانشاه، مراغه، بیرجند، ملایر، اسلام‌آباد غرب، ابهر (زنجان) و سراوان

یادآوری می‌شود که ظهر سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت، پس از انتقال ناگهانی و اجباری زندانی سیاسی ۷۰ساله میریوسف یونسی به بند زندانیان جرایم اجتماعی، زندانیان سیاسی در بند ۴ اوین، در مقابل دفتر افسر نگهبانی و پاسدار قاسمی رئیس جنایتکار این بند دست به تحصن زدند و خواستار بازگرداندن وی شدند. انتقال غافلگیرانه و وحشیانه یوسف در زمانی صورت گرفت که با پسرش علی یونسی (دانشجوی نخبه زندانی) از محل ملاقات زندان اوین به داخل بند برمی‌گشتند. مأموران اطلاعات به این پدر و پسر ابلاغ کردند که طبق دستور باید در زندانهای جداگانه به‌سر ببرند و نمی‌توانند در یک بند باشند.

جمعی از زندانیان سیاسی با خطرپذیری بسیار در یک اقدام شجاعانه انقلابی، در زمان هواخوری در بند ۴ اوین به اعتراض برخاستند. آنان ضمن حمایت از زندانی سیاسی میریوسف یونسی، رودروی دژخیمان زندان شعار دادند: «مرگ بر دیکتاتور»، «زندانی سیاسی بیدار است از دیکتاتور بیزار است»، «تهدید ربایش دیگر اثر ندارد»، «حکومت اعدامی از خشم ارتش خلق گویا خبر ندارد»، «قسم به خون یاران ایستاده‌ایم تا پایان»، «دیکتاتوری جنایت مرگ بر این ولایت»، «دیکتاتوری جنایت، مرگ بر این ولایت».

روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت نیز جمعی از زنان زندانی سیاسی در زندان اوین، در اعتراض به احکام اعدام، اقدام به سر دادن شعارهایی در هواخوری زندان نمودند. آنان شعار می‌دادند:

  • بند زنان اوین هم صدا و هم‌پیمان تا لغو حکم اعدام ایستاده‌ایم تا پایان
  • نه سرکوب نه اعدام دیگر اثر ندارد، حکومت اعدامی یک خواب خوش ندارد
  • زندانی سیاسی آزاد باید گردد، حکومت اعدامی نابود باید گردد
  • این آخرین پیامه، اعدام کنی قیامه
  • قسم به سربداران، ایستاده‌ایم تا پایان
  • مرگ بر دیکتاتور
  • زندانی بیدار است از دیکتاتور بیزار است

در همین روز (۲۳ اردیبهشت) جوانان شورشی در تهران و شهرهای اردبیل، رشت، بوشهر، رباط‌کریم، ساری، قائمشهر، نیشابور، اصفهان، اراک، دامغان، کرمانشاه، بندر انزلی، اهواز، آبادان، یزد، مشهد، همدان، کاشان، دزفول و قزوین با در دست داشتن تصاویر زندانیان سیاسی زیر اعدام و شعار «نه به اعدام» که اینک به خواست عمومی مردم ایران تبدیل شده است، دست به اقدامات اعتراضی زدند.

خامنه‌ای ضحاک در دوراهی مرگ و خودکشی تلاش می‌کند با تشدید سرکوب و اعدام و جو ارعاب و خفقان در مقابل خیزش و قیام سد ببندد و با زجرکش کردن بیماران در زندان، صدای زندانیان سرموضع و شورشگران دادخواه را خاموش کند. اما همان‌طور که زنان زندانی سیاسی در زندان اوین فریاد زدند: «نه سرکوب نه اعدام دیگر اثر ندارد، حکومت اعدامی یک خواب خوش ندارد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4eb300e0-5f3c-4774-8d49-88e200f5e52d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات