728 x 90

سیل و قرارگاه غارتگر ضدخاتم سپاه

سیل و قرارگاه غارتگر ضدخاتم سپاه
سیل و قرارگاه غارتگر ضدخاتم سپاه

جاری شدن سیل بار دیگر موجب فاجعه و مصیبتی برای مردم ما شده است. آیا واقعاً بعد از سیل فروردین ۹۸ باز هم باید مردم ما به‌خاطر سیل بی‌خانمان می‌شدند؟.

مناطقی که سیل در آنها جاری شده همان مناطقی است که در فروردین ۹۸ هم دچار سیل شده بودند.

سؤال اینجاست که از فروردین ۹۸ تا اسفند ۹۸ چه اقداماتی باید انجام می‌گرفت که نگرفت؟ و چرا انجام نگرفت؟

در سیل فروردین ۹۸ بسیاری از روستاها و پلها در استان لرستان تخریب شد و بسیاری از روستاییان مدتها در سیلاب گرفتار و ارتباطشان قطع شده بود. در آنزمان رژیم اعلام کرد که بازسازی مناطق سیل‌زده را در یک مناقصه به قرارگاه ضدخاتم سپاه سپرده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی ضدخاتم‌الانبیاء: «بیش از ۱۸۰۰نیرو از قرارگاه خاتم‌الانبیا در سیل استان لرستان حضور فعال داشتند».

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، خاطر نشان کرد: «در حال حاضر ۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان پروژه در ۸قرارداد جاری با اشتغال ۱۵۰۰نفر در لرستان مشغول به فعالیت می‌باشند».(سایت حکومتی برنا ۲۷تیر ۹۸)

فرمانده کل سپاه پاسداران از بازسازی بیش از ۲هزار خانه سیل‌زده لرستان توسط سپاه خبر داد و گفت: «آنچه ما برای مردم انجام می‌دهیم وظیفه است».(سایت حکومتی خبرآنلاین ۳مرداد۹۸)

خبرگزاری حکومتی مهر۱۹فروردین ۹۸ نوشت: «سردار سعید محمد، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه و سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده هوافضای سپاه، امروز بعد از ورود به فرودگاه شهدای ایلام به ماژین دره شهر رفتند. قرار است در این بازدید آخرین وضعیت مردم سیل‌زده بخش ماژین، نیازمندی‌های این بخش در حوزه راههای ارتباطی و نصب پل جدید بر روی رودخانه ماژین بررسی شود».

ستاد ضد خاتم سپاه که یکی از اصلی‌ترین نهادهای غارتگری خامنه‌ای است بعد از سیل فروردین ۹۸ به صحنه آمده و شروع به دادن انواع وعده و وعید برای بازسازی مناطق و راههای تخریب شده کرد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان نیز گفت: «سیل‌بند سراسری شمال‌غرب اهواز به طول ۲۶کیلومتر برای جلوگیری از سیلاب کرخه و دز در حال احداث است».

فرهاد ایزدجو: «ساخت این سیل‌بند با طراحی سازمان آب و برق خوزستان و با دستور و پیگیریهای استاندار خوزستان و همکاری چند دستگاه اجرایی و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء از سه روز پیش آغاز شده و رو به اتمام است».(روزنامه حکومتی کیهان ۲۵فروردین ۹۸)

وقتی به اسامی مناطقی که در اسفند ۹۸ دچار سیل شده‌اند، نگاه می‌کنیم، به اسامی برمی‌خوریم که آشناست و نام آنها را در فروردین ۹۸ هم شنیده‌ایم پلدختر، معمولان، خرم‌آباد، کوهدشت،....

با یک قیاس ساده از اظهارات کارگزاران و پاسداران رژیم معلوم می‌شود که همه ادعاهای سازندگی تبلیغاتی و کذب بوده و قرارگاه ضدخاتم سپاه هم تنها برای غارتگری وارد این پروژه شده و با ساختن چند پل غیراستاندارد و ابتدایی که در سیل اخیر هم تخریب شدند، فقط از مصیبت سیل بر مردم میهنمان به‌فکر سودجویی و منفعت خود بوده است.

داستان ساختن پلهای غیراستاندارد و غیرکارشناسی که قرارگاه ضدخاتم در فروردین مناقصه آن را به‌عهده گرفته منحصر به یک نمونه نیست.

داستان این فضاحت ساخت‌وساز پلهای تقلبی توسط قرارگاه چپاول سپاه آن‌قدر عیان بود که رسانه‌های حکومتی هم ناچار به اعتراف به بخشی از آن می‌شوند:

میثم قدمی، معاون اداره کل راهداری و حمل‌ ونقل جاده‌ای گفت: «در خصوص تخریب پل‌های چم شهران و دو آبو هم‌چنین پنج پل فوق‌الذکر به اطلاع می‌رساند که این پل‌ها در سیل فروردین ۹۸ تخریب شدند که راهداری به‌علت عدم تأمین اعتبار لازم جهت احداث پل‌های جدید و به ناگزیر جهت تسریع در برقراری تردد اهالی منطقه نسبت به نصب عرشه فلزی پل‌ها به‌صورت موقت در همان محل جانمایی قبلی اقدام نمود».(خبرگزاری مهر ۸اسفند ۹۸)

در مورد تکرار خسارتهای سیل هم اعتراف می‌کند که علاوه بر خسارتهای کلان سیل فروردین ۹۸ در سیل اسفند ۹۸ هم خسارتهای کلانی دیگری به مناطق سیل‌زده اضافه شد: «... بنا بر اعلام متولیان چندین هزار میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های شهری و روستایی، محورهای مو اصلاتی، منازل مسکونی، بخش کشاورزی و… وارد شد، حجم بالایی از خسارات که تاکنون هم‌چنان جبران نشده است.

این ماجرا اما در اسفندماه نیز تکرار شد و این بار نیز خسارات بیش از دو هزار میلیاردی به استان وارد شد تا تن رنجور زیرساخت‌های لرستان محروم بیش از گذشته در معرض آسیب قرار گیرد، حالا به‌رغم خسارات فروردین باید مصیبت اسفند را نیز اضافه کرد».

ودر آخر هم با لحنی کنایه‌آمیزی خطاب به کارگزاران حکومتی که فقط کارشان دادن وعده و وعید و بازدید و قول و قرارهای بازسازی و سازندگی است در مطلبی با عنوان «خسارت روی خسارت» می‌نویسد: «خسارت روی خسارت، وعده‌های بهار به تابستان رسید و در پاییز به خزان نشست، حالا سیل‌زدگان لرستان در زمستان بارانی دوباره داغشان تازه شد، حالا همه باز هم امیدوارند بهار پیش رو سیل دوباره به لرستان سیل‌زده سر نزند، اینجا باران و بحران خواب مسئولان را آشفته نمی‌کند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0df510f6-ec10-466b-95a9-4909b5700397"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات