728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی –شنبه ۷مهر۹۷

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی امروز شنبه هفتم مهرماه اغلب مطالبشان را به خبرهای دو روز قبل اختصاص داده‌اند. حرفهای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل، ادامه کشمکشهای باندی بر سر FATF، بحرانهای اقتصادی اجتماعی از جمله اعتصاب کامیون‌داران و دعوا بر سر مذاکره کردن با آمریکا از جمله مهم‌ترین مطالب و عنوانهای صفحات اول روزنامه هااست.

کیهان خامنه‌ای پالس های مذاکره جویانه روحانی و باندش را به چالش کشیده و از جمله نوشته« وضعیتی که امروز در آنیم، نتیجه همین شکل مذاکره کردن است. امروز برجام هست، اروپا هم به ما می‌خندد، آمریکا هم (به زعم مدعیان اصلاحات)، منزوی شده و نمی‌تواند در شورای امنیت علیه ما جو سازی کند، قطعنامه‌یی هم علیه ما صادر نمی‌شود. خب اینها همه خوب و عالی. اما نتیجه؟ آقایان! دلار در همین فضای دوستی و اعتماد! به مرز ۲۰هزار تومان رسیده. برجام و مذاکره و خنده و حمایت‌های زبانی که قادر به کنترل قیمت سیب زمینی و گوجه فرنگی نباشند به لعنت خدا هم نمی‌ارزد، می‌ارزد؟!».

روزنامه حکومتی جمهوری اسلامی در مقابل دلواپسان خامنه‌ای و در دفاع از برجام و مذاکره نوشته است:« اجلاس سال جاری و موفقیت‌های ایران مرهون سند برجام است که مسئولان سیاست خارجی کشور با راهبرد نظام و همه ارکان آن به‌عنوان کارنامه پرافتخار دولت تدبیر و امید از خود به یادگار گذاشتند». روزنامه جمهوری سپس با اشاره به مواضع دلواپسان در مورد برجام افزوده:«همین جا باید برای کج‌فهمی و در زمین ترامپ بازی‌کردن برخی افراد و نهادهای داخلی تأسف خورد که در یک سال گذشته برای تضعیف برجام و سند خیانت! نامیدن آن دولت را برای خارج شدن از این پیمان تحت فشار فوق‌العاده رسانه‌ها و تریبونهای خود قرار داده بودند و امید است که اکنون به خطای محاسبات خود پی برده باشند.برای آنها و همه متولیان نظام راه برون‌رفت از مسائل عدیده داخلی و نجات مردم گرفتار مشکلات اقتصادی و نگران آینده و جمع کردن بساط کاسبی دلالان نیز اتخاذ سیاست همگرایی و وحدت و پرهیز از انحصار و یک‌جانبه‌گرایی است که هرگز جواب نمی‌دهد».

روزنامه آرمان هم اظهارات مذاکره جویانه رامین مهمان‌پرست سخنگوی سابق وزارت‌خارجه رژیم را انعکاس داده که از یک سو گفته است« روحانی به‌صورت شفاف عنوان کرد که حل مناقشات بین‌المللی تنها باید از مسیر دیپلوماسی و مذاکره صورت بگیرد و هر راهی به جز این راه منسوخ و غیرقابل قبول خواهد بود»، و از طرف دیگه هم نسبت به انزوای رژیم و اعتلای مقاومت سوزوگداز کرده و گفته« امروز دونالد ترامپ و نزدیکان ایشان از مخالفان جمهوری اسلامی و از (مجاهدین) به‌صورت علنی دفاع می‌کنند. در نتیجه تا زمانی که این رفتار در طرف مقابل وجود دارد نمی‌توان نسبت به تجدیدنظر در این زمینه خوشبین بود».

روزنامه حکومتی سیاست روز در دفاع از دلواپسان و با حمله به این ادعای باند روحانی که برجام را یک پیروزی و دستاورد خوانده‌اند نوشته است« روزی ملانصرالدین یک کاسه ماست برداشت و برد کنار دریا، قاشق قاشق ماست از کاسه برمی‌داشت و در آب دریا می‌ریخت.

از او پرسیدند که این چه کاری است که می‌کنی؟

گفت: دارم دوغ درست می‌کنم!

گفتند؛ مگه می‌شه؟

ملا جواب داد؛ من هم می‌دونم که نمی‌شه، اما اگه بشه چی میشه؟!

وصف حال توافق هسته‌یی ما با آمریکا هم‌چون همین حکایت است، پنج سال مذاکره و اجرای توافق به امید این‌که آمریکا و غرب تحریمهای اقتصادی را لغو کنند و شرایط اقتصادی با حضور شرکتهای اروپایی و آمریکایی در ایران بهبود یابد، عمر کشور را گرفت!». سیاست روز در ادامه ادعای پیروزی روحانی در سفر به نیویورک را به چالش کشیده و از جمله نوشته است« روشن است که بی‌تاثیر بودن پیروزی دیپلوماسی دولت تدبیر و امید در توافق هسته‌یی و حضور در نیویورک و سازمان ملل، عمق بی‌توجهی دولت به مسائل و مشکلات اقتصادی درون کشور را نشان می‌دهد. حتی مردم نیز اعتقاد دارند دولت اقتصاد کشور را رها کرده و هم‌چنان در اندیشه و آرزوی دستیابی به ثمرات توافق هسته‌یی و احیانا همراهی اروپا با ایران بر سر برجام است».

 

FATFموضوع کشمکش بین دو باند است.

کیهان خامنه‌ای نوشته است«وزارت امور خارجه، دیدگاه صحیحی پیرامون FATF ندارد...انتظار می‌رود که نمایندگان مجلس دهم اسیر این تحلیل اشتباه دولت و به‌خصوص وزارت امور خارجه نشوند و زمینه لازم برای افزایش اثرگذاری تحریم‌های آمریکا بر ضدایران را فراهم نکنند».

و آرمان به‌نقل از فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نوشته است« به‌نظر می‌رسد برخی از افراد در قبال لوایح کنوانسیون‎های مرتبط با FATF در حال فرافکنی هستند. بدین صورت که برای عدم تصویب این کنوانسیون‌ها به‌صورت پنهانی تلاش می‎کنند و حتی برخی از افرادی که در حق تحفظ‌ها و حق‌الشرط‌ها نقش داشتند، عملاً به تحریف دیگران می‌پردازند تا در مقابل این کنوانسیون‌ها یکسری مواضع اعتراضی شکل بگیرد».

 

بحرانهای اجتماعی – اقتصادی از دیگر موضوعات روزنامه‌های امروز است که در عنوانهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود

آرمان: پرستاران مهاجر – دولت مجوز استخدام نمی‌دهد پرستاران می‌روند

ابرار: ارز کاغذ را ۲نفر گرفته‌اند که اصلاً وجود ندارند!

خریدار: دست رانندگان کامیون روی بوق اعتراض

قانون: مصباحی مقدم: طی ۱۳سال نقدینگی کشور ۲۵برابر شد

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d4ff06e3-6f56-4350-9a05-6d6a26e5b284"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات