728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی -یکشنبه ۲۵اسفند۹۸

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی یکشنبه ۲۵اسفند موضوع اصلی بحران کرونا و حواشی آن در نظام آخوندی است که اغلب مطالب روزنامه‌ها به آن اختصاص یافته است. در کنار آن برخی از سایر بحرانهای جهان و منطقه‌یی رژیم هم دیده می‌شود که آنها هم با بحران کرونا در هم تنیده شده و انزوای جهانی و منطقه‌یی رژیم را از یک‌سو و استیصالش از مقاومت ایران را از سوی دیگر به نمایش گذاشته است.

همشهری: حسین موسویان: با آمدن ترامپ و تشدید روند خصومت آمریکا با ایران، مجدداً کلید بحرانی‌شدن پرونده هسته‌یی ایران در آژانس هم زده شده و ممکن است این روند تشدید هم بشود. موضوع توان هسته‌یی ایران از ابتدا جزء اولویت‌های، آمریکا، جهان غرب، قدرتهای جهانی و برخی همسایگان ایران بوده و اکنون هم هست. (مجاهدین) اکنون جزیی در پروسه براندازی (رژیم)ایران هستند.

ستاره صبح: در شرایط بحرانی و پیچیده کنونی آیا ویروس کرونا می‌تواند مقدمه‌ای برای آغاز مذاکره دوباره بین ایران و آمریکا بر سر لغو تحریم‌های دارویی و غذایی باشد؟اما اختلافات عمیق‌تر از آن است که تمام مسائل حل شود ولی می‌تواند بخشی از تنش میان تهران واشنگتن را کاهش دهد. این انتظار به‌جایی نیست ولی ایجاد فرصت می‌کند تا باب گفتگو باز شود و مذاکراتی به‌طور مثال در زمینه بهداشتی ایجاد شود.

آرمان: آمریکا و متحدانش نه تنها احساس می‌کنند بلکه عملاً لمس کرده‌اند که عمده مسئولان و مقام‌های عراقی هیچ‌گونه دلسوزی و اهمیتی برای، نیروهای حشدالشعبی ندارند. اختلافاتی که میان افکار عمومی عراق پیش آمده است و قسمتی از مردم عراق همنوا با اشغالگران نیروهای حشدالشعبی را محکوم می‌کنند، باعث شده است تا آمریکایی‌ها در شرایطی قرار بگیرند که اعتماد به‌نفس بیشتری برای ادامه اشغالگری و کشتار پیدا کنند.

 

روزنامه‌های حکومتی به‌رغم این‌که با وعده‌درمانیهای حکومتی صفحات اولشان را پر کرده‌اند اما در وحشت از فضای انفجاری جامعه در اثر بی‌عملی و ناکارآمدی نظام، به نفرت و بی‌اعتمادی مردم اذعان کرده و به نظام هشدار داده‌اند.

آرمان: محمد هاشمی عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام: (کرونا) روی اقتصاد، اجتماع، سیاست و حتی امنیت تاثیر گذاشته است. بالاخره وقتی خیل بیکاران زیاد شود ممکن است ناهنجاریهای اجتماعی افزایش یابد.

همشهری: سعید معیدفر: قهر و شکاف در این سال‌ها افزایش داشته در ۱۰سال گذشته، هر سال این شکاف با مدیریت بد بیشتر شده است. از سال ۹۶ با یک قهر مستمر مواجه شدیم که واقعاً امکان بازگشت از این مسیر حالاحالاها میسر نیست. شما به ماجرای اعتراضات آبان‌ماه و سپس ماجرای سرنگونی هواپیما و پس از آن نتایج مشارکت مردم در انتخابات اخیر نگاه کنید، متوجه این قهر مستمر خواهید شد. خب نتیجه این وضعیت و متأسفانه عدم‌ پاسخگویی به نیازهای مردم بی‌اعتمادی را افزایش داده است... چه غارتهایی که صورت گرفت که مردم حتی نخستین نیازها برای تأمین سلامت و امنیت جانی‌شان از جمله ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده را نتوانستند برآورده کنند..

 

اقتصاد سرآمد:‌ حسن روحانی، گفته است: «اقدامات دولت علیه کرونا افتخار‌آفرین بوده است.» ما ایرانی‌ها به چه کسی پناه ببریم به چه نهادی شکایت کنیم که فعلاً نمی‌خواهیم به چیزی افتخار کنیم. خریدار افتخارآفرینی‌های حکومت کنندگان هم نیستیم. وقتی چهره تلخ واقعیت بیش از آنچه شما اعلام می‌کنید، ظاهر شود، دست به گریبان همان سازوکارهای قدیم می‌شوید که دشمنان برای نادیده گرفته شدن اقدامات محیر العقول حکومت، سعی در سیاه‌نمایی دارند.

رسالت: فراموش نکنیم نهادهای رسمی تا چند روز قبل از این ماجرا در معیشت مردم هم نتوانسته بودند کارنامه قابل قبولی کسب کنند؛ اما حالا این بحران به آن مشکلات عظیم اضافه‌شده نه جایگزین!

 

اذعان به بن‌بست اقتصادی همراه با حمله به ناکارآمدی دولت روحانی از سوی روزنامه‌های باند غالب و مغلوب، همراه با اعتراف به بریدگی و تمارض و گریز از صحنه، اذعان ناخواسته روزنامه‌های حکومتی با فاز پایانی نظام است.

ستاره صبح: مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به این‌که نرخ تورم سال ۱۳۹۹بین ۲۰ تا ۲۵درصد پیش‌بینی می‌شود، اعلام کرد: باید توجه داشت در صورتی‌که دولت تدبیر لازم را برای تأمین کسری بودجه از طریق کاهش مخارج و افزایش پایه مالیاتی نیندیشد، پولی شدن کسری بودجه سال ۱۳۹۹ می‌تواند منجر به افزایش مجدد نرخ تورم در سال ۱۳۹۹ شود.

جهان صنعت: گسترش ویروس کرونا در کشور، بازده اقتصادی بنگاههای تولیدی را به میزان زیادی کاهش می‌دهد و بسیاری از کسب‌و‌کارها را به ورطه تعطیلی می‌کشاند که این موضوع نتیجه‌یی جز افزایش بیکاری و کاهش محصول ناخالص داخلی کشور نخواهد داشت.

جهان صنعت: روحانی حتی از اختیاراتی هم که دارد استفاده نمی‌کند. او بسیار رئیس‌جمهور کم‌تحرک، کم‌فعالیت و کم‌حضوری است. در همان بخش اختیاراتی که در قوه مجریه وجود دارد نه تسلطی دارد و نه می‌تواند کاری کند.

جوان: سید حسین حسینی، مجری برنامه در توئیتی نوشت: «عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهور در پشت صحنه برنامه گفت یکی از افرادی که خبر ابتلایش به کرونا خیلی هم پر سر و صدا بود و برای خبرنگار‌ها حاشیه داشت اصلاً کرونا نگرفته!

رسالت: عده‌یی هنوز شیپور جنگ نواخته نشده، فرار را بر قرار ترجیح می‌دهند و مانند «غایب‌مفقودالاثر» می‌شوند؛ عده‌یی در صحنه هستند اما برای تضعیف روحیه و نمک به زخم پاشیدن و عده‌یی همدلانه در خانه می‌مانند و با دعای خیر خود، دسته اول را تقویت می‌کنند.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/188a4576-9cd2-4445-b822-20b1b0113f81"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات