در آستانهٔ معرفی دولت جدید رژیم توسط پزشکیان، جنگ گرگهای حاکم بر سرگرفتن سهم از کابینه یا در واقع سهم از قدرت و غارت هر روز بالاتر میگیرد. باندها و دستجات مختلف رژیم از هر سو برای گرفتن سهمشان از کرسیها خیز برداشته و چنگ و دندان نشان میدهند.
رئیسجمهور جدید ارتجاع برای انتخاب اعضای دولتش، نهادی بهنام «شورای راهبری» تشکیل داده که جواد ظریف در رأس آن است؛ امری که خشم و نارضایتی باند غالب را برانگیخته که بازتاب آن را در نمایش جمعهٔ تهران و در شعار جماعت که فریاد میزدند «ظریف گور تو گم کن!» بهوضوح میشد دید.
آخوند نبویان عضو مجلس رژیم در جنگ گرگها ظریف را «بزرگ شدهٔ آمریکا که پوست و گوشت و خونش در دیار کفر شکل گرفته» توصیف کرد.
آخوند علمالهدی گماشتهٔ خامنهای در مشهد در نمایش جمعه (۲۹تیر) با اشاره بهظریف بهعنوان کسی که «تو مغزش این است که با دشمن هم میشود دست داد» از مجلس ارتجاع خواست که اگر این فرد بهعنوان وزیر خارجه معرفی شود، بهاو رأی ندهند.
آخوند عاملی گماشتهٔ خامنهای در اردبیل هم خطاب بهپزشکیان او را تهدید کرد: «آقای رئیسجمهور! اینها را دور خودت قرار نده! هم کار و هم حکومت را از دست خواهی داد! بهنظام ضربه وارد خواهد شد» (نمایش جمعهٔ اردبیل ـ ۲۹تیر)
کیهان خامنهای (۲۹تیر) با تیتر درشت بهپزشکیان هشدار داد و نوشت: «این هشدار را جدی بگیرید! پزشکیان در محاصره زاویهدارها و محکومان امنیتی» کیهان سپس حرف خامنهای را یادآوری و گوشزد کرد: «کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهیی با نظام زاویه دارند».
کیهان در همین شماره طی مقالهٔ دیگری با طعنه بهپزشکیان که در اظهاراتش، آیات و روایات میخواند، نوشت: «پیشنهاد میکنیم برای عملی کردن آیات و روایات بخشی از کابینه رئیسی را در دولت آینده حفظ کنید تا خللی در امور جاری رخ ندهد».
سایت حکومتی رویداد ۲۴ (۳۰تیر) در این رابطه نوشت: «اصولگرایان با استراتژی دوگانه تخریب ظریف و تحقیر پزشکیان درصدد سنگاندازی در راه شورای راهبری دولت جدید هستند».
در قبال این حملات، جواد ظریف مشغول کار خودش است و کمیتهها و کارگروههایی را در بهاصطلاح «شورای راهبری» ایجاد کرده و برای ساکت کردن سهمخواهان، از آنها خواسته تا کاندیداها و افراد مورد نظر خود را بهاین کمیتهها معرفی کنند. اما خود این کمیتهها بهاهرم فشاری بر پزشکیان تبدیل شدهاند. این فشارها تا آنجا بالا گرفت که بهزاد نبوی از جماعت اصلاحات قلابی، بهصدا درآمد و گفت: «از همه اعضای کمیتهها عاجزانه استدعا دارم، بهخاطر پزشکیان بینوا، دست از سهمخواهی از این گوشت قربانی بردارند» (خبرگزاری حکومتی انتخاب ـ ۲۷تیر).
جنگ گرگهای تشنهکام قدرت و غارت، تنها بهدعوا بر سر کرسیهای وزارت و بدنهٔ دولت محدود نمیشود. بلکه بر سر شهرداری تهران و بیرون کشیدن آن از چنگال زاکانی هم جنگ و دعوای سختی جریان دارد و گروهی در شورای قلابی شهر تهران برای برکناری زاکانی و گروه دیگری برای ابقای او، طومار و امضا جمع میکنند.
مشابه این وضعیت علیه سعید جلیلی نیز جریان دارد و رقبا ادعای دولت سایهاش را زیر سؤال بردهاند که چه کسی مسئولیت دولت سایه را بهتو داده؟... جلیلی باید از سایه درآید و آفتابی شود و بگوید هزینههای دولت سایه از کجا تأمین میشود؟ پاسدار جلیلی نیز در پاسخ بهحملات باند رقیب، اعلام کرده که دولت سایه را با قوت و جدیت بیشتر دنبال خواهد کرد (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس۳۰تیر۴۰۳).
به این ترتیب، خلیفهٔ ارتجاع بهچشم میبیند که نقشههایش برای یکدستسازی برای سد بستن در برابر قیام و مقاومت انقلابی، با هلاکت رئیسی خاکستر شده و جنگ قدرت و غارت در ولایت تبهکار و سوراخ سوراخ او بالا گرفته است.
بحران فزاینده در درون حاکمیت، در تحلیل نهایی، از تضاد اصلی بین تمامیت رژیم و خلق بهستوه آمده و خواهان سرنگونی نشأت میگیرد و راهگشای خیزشهای بنیانکن مردمی است.