728 x 90

چه کسی جنگ‌طلب است؟ (۴)

جه کسی جنگ طلب است
جه کسی جنگ طلب است

عنوان بالا، تیتر سلسله مقالاتی است که به سخنرانی مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران و شماری از شخصیت‌های سیاسی بین‌المللی در یک گردهمایی بزرگ در حضور رزمندگان آزادی در قرارگاه مرکزی مجاهدین در اشرف۳اشاره دارد. در آن سخنرانی سؤال مزبور در برابر یاوه‌گویی‌هایی حامیان دیکتاتوری آخوندی و لابی‌های رنگارنگ آن مطرح شد که فریب‌کارانه می‌کوشند برای تداوم سیاست آبرو رفته مماشات با فاشیسم دینی، مجاهدین و آلترناتیو شورای ملی مقاومت ایران را جنگ‌طلب معرفی کنند. اما واقعیت‌های تاریخ ۴دهه گذشته در ارائه اسناد و مدارک متقن و محکومیت‌های قضایی رژیم ولایت‌فقیه در محکمه‌های عدالت، آن‌قدر روشن و بی‌شائبه‌اند که به‌گفته مریم رجوی، باید این سؤال را مقابل مماشاتگران قرار داد که:

«آن کسانی که مخالفت با نقض حقوق‌بشر در ایران یا افشاگری مقاومت درباره سایت‌های اتمی مخفی آخوندها را زمینه چینی جنگ معرفی می‌کردند، آیا شرم می‌کنند یا هم‌چنان در جستجوی راهی برای تبرئه رژیم‌اند»؟

به این سؤال با بیان گوشه دیگری از جنگ‌طلبی و صدور تروریسم آخوندی در پایان پاسخ می‌دهیم.

 

برلین- عملیات ترور میکونوس

شامگاه دوشنبه هفدهم سپتامبر ۱۹۹۲تعدادی از سران حزب دموکرات کردستان ایران از جمله صادق شرفکندی، فتاح عبدلی، همایون اردلان، نوری دهکردی و برخی دیگر از مسئولان حزب، هنگام حضور بر سر یک وعده از پیش تعیین شده در رستورانی به‌نام میکونوس در برلین برای مذاکره بودند که ساعت ۲۲و ۵۰دقیقه با ورود تروریست‌های اعزامی از سوی سپاه پاسداران و حزب‌الله لبنان به رستوران همگی به رگبار بسته شدند. در این حمله ۴نفر از جمله صادق شرفکندی دبیرکل حزب دموکرات کردستان ایران در جا کشته می‌شوند.

به‌دنبال این اقدام جنایتکارانه، سازمان جاسوسی خارجی انگلیس اطلاعات خود از عوامل ترور را در اختیار مقامات اطلاعاتی آلمان قرار داد. سرویس‌های اطلاعاتی آلمان بلافاصله احمد امین، یک تروریست حزب‌الله لبنان را دستگیر کردند. احمد امین محل اختفای عاملان قتل میکونوس به نام‌های عباس رهایل و یوسف امین، هر دو از حزب‌الله لبنان را لو داد. بعد از دستگیری این دو قاتل، یوسف امین نیز به نوبه خود آدرس یک جاسوس رژیم مقیم برلین به‌نام کاظم دارابی را در اختیار مأموران آلمانی قرار داد. تروریستی که سه روز بعد بازداشت و در دادگاه مشخص شد کار سرپرستی و تدارکات تیم ترور را برعهده داشته است. بعدها زوایای پنهان دیگری از کاظم دارابی روشن شد، از جمله این‌که او در تاریخ ۴اردیبهشت ۱۳۶۱سرپرستی یک حمله چماقداران انجمن اسلامی به یک خوابگاه دانشجویان ایرانی هوادار سازمان مجاهدین خلق در شهر ماینز آلمان را برعهده داشته است.

تهاجمی که منجر به دستگیری کاظم دارابی شد و دادگاه او را به ۸ماه زندان محکوم کرده بود. همچنین مشخص شد که دولت آلمان تصمیم گرفته بود کاظم دارابی را پس از تحمل ۸ماه حبس به‌عنوان عنصر نامطلوب از آلمان اخراج کند، اما معامله فاشیسم آخوندی با دولت وقت آلمان تحت سیاست مماشات باعث شد کاظم دارابی اخراج نشود. او در سایه حمایت همین سیاست خونین تا ترور میکونوس در سال ۱۳۷۱در آلمان باقی ماند و در بسیاری از عملیات تروریستی در آلمان شرکت کرد.

 

برگزاری دادگاه میکونوس

دادگاه میکونوس از پر اهمیت‌ترین دادگاههایی بود که بعد از دادگاه نورنبرگ آلمان (مربوط به رسیدگی به جنایات جنگی افسران نازی) در آلمان تشکیل شد. چرا که بعد از جنگ جهانی دوم، این اولین بار بود که دادگاهی در آلمان، مسأله‌ تروریسم دولتی را مطرح و یک حکومت را محکوم به این می‌کرد ‌که دست به ترور مخالفان خودش می‌زند. حکم دادگاه میکونوس در ۱۰آوریل ۱۹۹۷(۲۱فروردین ۱۳۷۶) صادر شد و طی آن کاظم دارابی و عباس رحایل به حبس ابد محکوم شدند. این دادگاه در نهایت سردمداران تروریست نظام آخوندی را در دست داشتن به‌قتل مخالفان خود در خارج از ایران متهم کرد. به‌دنبال حکم دادگاه «رونالد جورج» دادستان کل آلمان، حکم جلب بین‌المللی برای آخوند علی فلاحیان، وزیر وقت اطلاعات، را صادر کرد. همچنین دادگاه حکم داد که ترور با اطلاع مستقیم آخوند علی خامنه‌ای، آخوند رفسنجانی رئیس‌جمهور وقت رژیم و علی‌اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت، انجام شده است. از سوی دیگر دادگاه طی حکم دیگری «کمیته امور ویژه» را که تحت هدایت آخوند خامنه‌ای است، متهم به دادن دستور این ترور کرد. (همان کمیته‌یی که دستور انفجار ساختمان خیریه آمیا در آرژانتین، ترور دکتر کاظم رجوی در سوئیس و دهها ترور و انفجار تروریستی دیگر را صادر کرده بود).

 

بحران بین رژیم آخوندی و اتحادیه اروپا

پس از حکم دادگاه میکونوس، آلمان چهار دیپلمات ایرانی را به‌عنوان عنصر نامطلوب اخراج کرد. سپس آلمان و رژیم آخوندی سفرای خود در دو کشور را فراخواندند. به‌دنبال این تحول، کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفرای خود را از ایران فراخواندند. نظام آخوندی نیز در پاسخ به این حرکت اتحادیه اروپا سفیران خود را از کشورهای عضو این اتحادیه فراخواند و روابط دو طرف دچار بحران شد.

 

اذعان رفسنجانی به دست داشتن رژیم در ترور میکونوس

در تاریخ ۱۵فروردین ۱۳۹۱فصلنامه مطالعات بین‌المللی مصاحبه‌ای از آخوند هاشمی رفسنجانی درج کرد که در آن رفسنجانی گفته بود: «فرض کنید تروری در کشوری انجام می‌شد، افراطی‌هایی بودند که هنوز هم هستند و همیشه بوده‌اند. میکونوسی که شما می‌گویید هم از همین نوع است. جریاناتی این‌گونه همیشه بوده‌اند…».

منظور آخوند رفسنجانی از «افراطی‌ها» همان سپاه پاسداران بود که می‌گوید: «هنوز هم هستند و همیشه بوده‌اند. رفسنجانی در این مصاحبه نام آخوند جنایتکار علی فلاحیان، وزیر بدنام اطلاعات کابینه خودش را هم به میان آورد و در پاسخ به سؤال خبرنگار گفت:

«نمی‌خواهم در مورد اتفاقاتی که در زمان وزارت اطلاعات آقای فلاحیان افتاد بیش از این صحبت کنم که آنگاه پای مسائل دیگری به میان می‌آید که به صلاح ایشان نیست». (همانجا)

 

اعتراف خبرگزاری وابسته به سپاه در جنایت میکونوس

به‌دنبال اعتراف بی‌سابقه رفسنجانی به نقش سپاه در ترور میکونوس که بواسطه جنگ درونی گرگ‌های نظام صورت پذیرفت، متقابلاً سپاه جهل و جنایت نیز از عمل جنایتکارانه خود دفاع کرد و در خبرگزاری حکومتی فارس وابسته به خود در پاسخ به رفسنجانی نوشت:

«تعقیب رهبران یک گروه مسلح مورد حمایت دولتهای خارجی در خارج از مرز‌های ملی را بی‌هیچ تردیدی باید شکلی از اشکال دفاع مشروع قلمداد نمود…». (خبرگزاری فارس- ۳۰فروردین ۱۳۹۱)

 

رد پای سیاست مماشات در قضیه میکونوس

با وجود حکم حبس ابد جاسوس رژیم، کاظم دارابی و تروریست‌های حزب‌الله اعزامی از لبنان به‌علت مجریان کشتار میکونوس، باز هم سیاست خائنانه مماشات غرب با فاشیسم آخوندی در این قضیه وارد شد تا دل ملاهای حاکم بر ایران را به‌دست بیاورد.

روز ۱۰دسامبر ۲۰۰۷(نوزدهم آذر ۱۳۸۶)، پاسدار کاظم دارابی و عباس رحایل، که ۱۵سال پیش هر دو به حبس ابد محکوم شده بودند، آزاد شدند. شایان ذکر است که در حکم قاضی دادگاه میکونوس تأکید شده بود که به‌دلیل جدی بودن ماهیت جرم، کاظم دارابی باید برای درخواست اعاده دادرسی دست کم ۲۵سال زندان گذرانده باشد. حال آن که در اثر سیاست خائنانه استمالت، او آزاد و با هواپیما به ایران فرستاده شد. امری که به اعتراضات بسیاری در داخل و خارج آلمان منجر شد.

البته خیلی زود دم خروس سیاست معامله و مماشات از زیر قبای آخوندها و کت و شلوار آلمانها بیرون زد. آن هنگام که موضوع آزادی کاظم دارابی با همزمانی آزادی شهروند آلمانی «دونالد کلاین» روی هم افتاد. فردی که هنگام ماهیگیری در آب‌های ساحلی جنوب ایران توسط پاسداران به‌ گروگان‌گرفته‌ شده بود تا وسیله باجگیری نظام آخوندی از آلمان باشد. همان صنعت آخوند‌ساخته گروگان‌گیری برای باجگیری در جهت پیشبرد سیاست صدور تروریسم و جنگ‌افروزی رژیم ولایت فقیه.

 

پاسخ به سیاست مماشات

با گذشته ۴دهه از عمر سیاست مماشات غرب با حکومت قرون‌وسطایی آخوندی، این سیاست اکنون به نفس افتاده و مقاومت ایران همان‌طور که در طی دهه‌های گذشته نشان داده است، قدرتمندتر از پیش، رو در روی این سیاست که غارت هر چه بیشتر مردم ایران را در پی دارد، ایستاده است.

مریم رجوی در جریان گردهمایی کهکشانی مقاومت ایران در اشرف ۳این موضوع را به‌خوبی روشن کرد و به طرف‌های ذینفع در مماشات متذکر شد که:

«هرکس با این رژیم همدستی می‌کند، در حفظ یک دیکتاتوری ضدبشری مشارکت دارد… شما نمی‌توانید با امتیاز دادن به‌ آخوندها لطمات عظیمی را که به‌ مردم ایران و مردم منطقه زده‌اید، تکرار کنید».

ادامه دارد

چه کسی جنگ طلب است؟ (۱)

چه کسی جنگ طلب است؟ (۲)

چه کسی جنگ طلب است؟ (۳)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/14f8464d-d745-434d-a2e4-06798dd74700"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات