728 x 90

سربرآوردن «مولتی میلیاردرهای مافیایی»!

بابک زنجانی
بابک زنجانی

بحران درونی رژیم پوسیده و ورشکسته آخوندها که بر اثر انزوای شدید جهانی و تحریم‌های مرگبار نفتی در حال خفه شدن است، بار دیگر در مجلس آخوندی بالا گرفت و باندهای فاسد نظام ولایت‌ فقیه بر سر دزدی‌ها و رانت‌خواری‌ها به جان هم افتادند.

این جنگ‌وجدال با برملا کردن فهرستی ۱۰۰نفره در ارتباط با بورسیه‌های رانتی در دولت پیشین توسط محمود صادقی، عضو مجلس ارتجاع، شروع شد. فهرستی که به‌گفته او از امامان جمعه گرفته تا فرماندهان انتظامی و نمایندگان مجلس در آن وجود دارد.

محمود صادقی در مجلس ارتجاع گفت: «سؤال من از آقای وزیر علوم این است که چه تعدادی را شما تشخیص دادید امتیاز غیرقانونی دادند و لغوش کردید حداکثر کاری که کمیته منتخب کرده است نهایتاً بورس یک تعدادی را قطع کرده اما حکم داده که با هزینه شخصی درس بخوانند با هزینه شخصی در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدهند خب اینها هم در رقابت علمی شرکت نکردند... مطابق اطلاعاتی که بنده دارم بیش از ۷۰نفر با حکم دیوان عدالت اداری بناست که در دانشگاهها جذب بشوند. جالب هست در یکی از آراء شعبه صادر‌کننده رأی حتی الزام می‌کند رئیس دانشگاه را به این‌که ردیف استخدامی تعیین کند برای اون فرد اون وزیرزاده اون آقازاده، دختر وزیر سابق...».(خبرگزاری حکومتی خانه ملت ۱۶مهر ۹۸)

در ادامه این کشاکش روزنامه حکومتی ستاره صبح هم نوشت: «آنچه محمود صادقی از تریبون مجلس گفته برای کسانی که در دانشگاهها هستند و با آموزش عالی کشور سروکار دارند، پدیده عجیبی نیست. ظرف دو دهه گذشته چه در دانشگاه تهران، به‌ویژه دانشکده حقوق و علوم سیاسی و چه در دانشگاه آزاد، بسیاری افراد که به‌عنوان استاد و هیأت علمی جذب شدند، نورچشمی‌ها بوده‌اند. کسانی که بعضاً با مجلس یا دستگاههای انتظامی، نظامی و امنیتی در ارتباط بوده‌اند».

این روزنامه در تکمیل اظهارات محمود صادقی در مجلس آخوندی افزوده است: «فهرست بورسیه‌های رانتی فهرستی بلندبالا با حدود ۳هزار داوطلب بود که در دوران وزارت کامران دانشجو و در دولت محمود احمدی‌نژاد صورت گرفت که در نهایت نیز بر روی آن سرپوش گذاشته شد. این موضوع تفاوت چندانی با مفاسد اقتصادی ندارد».(روزنامه حکومتی ستاره صبح ۱۷مهر ۹۸)

این تک از سوی محافل باند روحانی بلافاصله از طرف باند خامنه‌ای پاسخ گرفت. حمیده زرآبادی، عضو مجلس آخوندی، به گوشه‌ای از پرونده غارت و جنایت وزیر ارتباطات دولت روحانی اشاره کرد و از جمله گفت: «جنابعالی که این روزها شعارتان حق‌الناس است کمی هم در خصوص قراردادهای خرید خارجی هزاران میلیاردی در زیرساخت، همراه اول، مخابرات و رایتل توضیح بفرمایید. در خصوص قراردادهای تبلیغاتی و اسپانسری مالی همراه اول و رایتل شفاف‌سازی کنید و از انتصابات و استخدام‌های فامیلی و گروهی خود در این شرکتها توضیح بگویید».(خبرگزاری حکومتی خانه ملت ۱۷مهر ۹۸)

این عضو مجلس ارتجاع در پاسخ به روکردن بورسیه‌های هم‌باندی‌اش، در مورد جهرمی، وزیر ارتباطات و همکارانش گفت: «می‌شود پاسخ دهید که جنابعالی و متحدانتان با چه مدرکی در وزارت اطلاعات جذب شدید و بر اساس چه شایستگی و یا عملکرد مثبت یک‌شبه ره صدساله را در حوزه ICT طی کرده‌اید؟ آقای جهرمی دغدغه شما حق‌الناس نیست، بلکه تغییر بازیگران اصلی اقتصاد دیجیتال و نشاندن مهره‌های خودتان و تیم‌تان بر سر چاه‌های درآمدی جدید فضای مجازی است».(همان منبع)

روزنامه حکومتی فرهیختگان متعلق به دانشگاه آزاد که در تیول ولایتی مشاور خامنه‌ای است هم در روز ۱۷مهر به این جنگ وارد شد و علیه جهرمی نوشت: «آذری‌ جهرمی حالا در جایگاه قهرمان قصه نشسته و روزنامه دولت از او سوپرمن شماره ۲ کابینه را به تصویر می‌کشد. همه اینها البته در حالی است که اخیراً آمار و ارقامی درباره درآمد ستاره‌مربع‌ها منتشر شد و البته تکذیب هم نشد که دولتی‌ها از این پدیده ۳۵۶میلیارد تومان درآمد دارند و درآمد صدا و سیما نیز ۵۶میلیارد تومان است».(روزنامه فرهیختگان – ۱۷مهر ۹۸)

آتش این فاش‌گویی باندی، مجلس ارتجاع را هم گرفت. آخوند غرویان از حوزهٔ قم مجلس آخوندی را کانون فساد دانسته و گفت: «مبارزه با فساد اول از مجلس آغاز شود».(روزنامه حکومتی آرمان ۱۷مهر ۹۸)

روزنامهٔ حکومتی آفتاب یزد هم در همین روز سپاه و سایر نهادهای در تیول ولی‌فقیه را کانون رانت و فساد معرفی کرد و از جمله نوشت: «با گسترش بستر‌های رانت در کشور، مولتی میلیاردرهای مافیایی که پشت‌شان به چند عنصر یا به‌اصطلاح نهاد خاص گرم بود سر برآوردند». این روزنامهٔ حکومتی در ادامه افزوده است: «خانهای جدید دوران مدرن رفتارهای سازمانی خاص خود را در عرصه اقتصادی دارند که بیشتر به نوعی اشرافیت‌های موسوم به « جوامع کاستی» شباهت دارد که همه چیز منحصراً در اختیار یک طبقه با افراد خاص و مشخص است. برخی مولتی میلیاردرها از جمله کسانی که بازارهای موبایل و آهن را قبضه کرده و مال‌های زیادی هم در کلان‌شهرها دارند، از این شیوه مستثنی نیستند».(روزنامه آفتاب یزد: ۱۷مهر ۹۸)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/42274b7c-2a54-40b4-9ee2-c656143a22ea"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات