روز چهارشنبه ۳۰ خرداد و البته با تأخیر بسیار، دولت کانادا، سپاه پاسداران را وارد لیست سازمانهای تروریستی کرد. از این پس و با ثبت نام سپاه شیطانی خامنهای در سایت رسمی وزارت امنیت کانادا، این ارگان جهنمی همچون یک «گروه تروریستی» شناخته میشود که تمام مؤسسات مالی و بانکی کانادا ملزم به «مسدود کردن فوری اموال» هر فرد یا نهاد مرتبط با آن هستند و هر گونه معامله با آن را «جرم» میدانند.
تصمیم دولت کانادا پس از رأی قاطع پارلمان این کشور در ۱۹ اردیبهشت است که لیستگذاری سپاه را تصویب کرده بود و اینک با اقدام دولت کانادا تمام مردم و نمایندگان پارلمان و سیاستمداران و حاکمان این کشور در کنار مردم ایران قرار گرفتند.
ضربهای به انتخابات خامنهای
این ضربه بینالمللی به اصلیترین بازوی سرکوب رژیم در زمانی صورت میگیرد که خامنهای ۶مهرهای را برای جایگزینی رئیسی جلاد انتخاب کرده که همگی به نوعی با سپاه یا زیرمجموعههایش از جمله بسیج، در ارتباط بوده و هستند:
قالیباف از چوبزنها و سرداران قدیمی سپاه، مدتها فرمانده نیروی هوایی سپاه و از مسئولان راهاندازی «شهرهای موشکی سپاه» بوده است.
زاکانی دزد معروف، در وقایع ۱۸ تیر ۱۳۷۸ و حمله به کوی دانشگاه از سرکردگان بسیج و سپس رئیس «سازمان بسیج دانشجویی» بوده و در ادامه ریاست «مجمع عالی بسیج» را برعهده داشته است.
جلیلی سالها بسیجی بوده و بارها در جنگ ضدمیهنی شرکت کرده است. رئیس ستاد انتخاباتی خودش را رحیم نوعی اقدم انتخاب کرده که از پاسداران سپاه قدس است.
پزشکیان سالها یا در جبهه و زیر پرچم سپاه و یا در پشت جبهه مشغول و مسئول اعزام اکیپهای پزشکی به تنور جنگ خمینی بوده است. همیشه از سپاه حمایت کرده و جدیداً هم تأکید کرد که «باز هم لباس سپاه میپوشم»!
قاضیزاده سالها رئیس بنیاد موسوم به شهید و ایثارگران و همکار گرمابه و گلستان سپاه بوده است و کوهی از بدهبستان و انبوهی نخ وصل از جمله از طریق رئیس ستاد انتخابات خودش با سپاه داشته و دارد.
پورمحمدی جلاد ۶۷ و بهگفته خودش شخصیت «امنیتی» یعنی همان وزارت بدنام نیز، اگر چه آخوند است ولی هر چه او در این سالیان بریده است، پاسداران دوختهاند. احکام را او صادر و پاسداران اجرا میکردهاند. در کارنامهٔ خود مناسبات شغلی بسیاری با پاسداران داشته و وقتی وزیر کشور بوده پاسدار ذوالقدر جانشین فرمانده سپاه را بهعنوان جانشین خودش در وزارت کشور منصوب کرده است.
با این سوابق مشعشع ِمنتخبان خامنهای در همکاری و تعامل با سپاه، لیستگذاری سپاه لگدی اساسی به نمایش مسخرهای است که ولیفقیه در فراق جلاد ۶۷ راه انداخته است. آن هم در زمانی که سپاه خامنهای در داخل کشور در اوج منفوریت است و یکی از موارد اتهامی دانشجویان به کاندیداهای قلابی این است که چرا روزگاری حتی لباس کثیف سپاه را به تن کردهاند.
لیستگذاری سپاه و چند دهه هماوردی
البته که این دستاورد بزرگ خودبهخودی بهوجود نیامده است و حاصل دههها رنج و شکنج مردم ایران و مبارزهٔ مجموعهٔ کاملی به نام «مقاومت ایران» بوده است.
مقاومتی که از همان ابتدای غصب حاکمیت مردم توسط خمینی، در دفاع از آزادیها علیه سپاه ضدآزادی لباس رزم پوشید و بالاترین ضربات نظامی را به گشتها و نیروهای سپاه وارد کرد.
مقاومتی که پهنهٔ مصافش با سپاه از کوچه پسکوچههای همه شهرهای ایران تا محدوده و نقاط مرزی ایران و عراق و گروهانها و لشکرهای سپاه امتداد داشته است.
مقاومتی که اصلیترین سوژه تروریستی سپاه برونمرزی قدس در خارج از کشور بوده و بیشترین قیمت را در برابر شقیترین تروریستهای سپاه پرداخت کرده است.
۴دهه قبل که هنوز جهان در خواب غفلت و مشغول ِجنگهای سرد و گرم بود، مقاومت ایران در برنامه دولت موقت خود در سال ۱۳۶۰ «بر انحلال کمیتهها و پاسداران استبداد دینی و خلعسلاح و انحلال کلیهٔ نهادهای ارتجاعی و دستگاههای سرکوب، جاسوسی و تفتیش عقاید از بیدادگاهها و دادسراهای موسوم به انقلاب اسلامی، تا سپاه و بسیج ضدمردمی و سایر ارگانهای سرکوبگر» تأکید میکرد. بعدها این خواسته مبرم سیاسی در مادهٔ دوم برنامهٔ دهمادهای خانم رجوی به «انحلال سپاه پاسداران، نیروی تروریستی قدس، لباس شخصیها، بسیج ضدمردمی، وزارت اطلاعات...» بالغ شد.
مقاومت ایران بیشترین افشاگریها را درباره تروریسم، صدور بحران، دور زدن تحریمها، پولشویی، مقرات مخفی، پایگاههای موشکی و پهپادی سپاه و... در کارنامهٔ خود دارد.
«لیستگذاری» و فراتر از آن «انحلال» سپاه خواستی بوده که سالها از سوی مقاومت ایران مطرح شده و آمارگیری از کنفرانسها و سخنرانیها و تجمعات و تظاهرات ِهواداران مقاومت برای انجام این مهم، خودش نیاز به یک کار گسترده دارد.
چند هفته قبل از اینکه آقای دومینیک لبلانک وزیر امنیت عمومی کانادا خبر این لیستگذاری را اعلام کند، روز ۷خرداد، به ابتکار خانم جودی اسگرو از حامیان مقاومت ایران،
یک کنفرانس مطبوعاتی در پارلمان کانادا برگزار شد و مجدداً لزوم لیستگذاری سپاه مورد تأکید قرار گرفت. در همان کنفرانس بود که آقای استیونسون با «نقطه عطف» دانستن رأی پارلمان کانادا به لیستگذاری سپاه گفت: «اکنون برعهده دولت کانادا است که به این تعهد عمل کند و سپاه را در لیست سیاه قرار دهد».
مجموعه این اقدامات است که در چنین دستآوردهایی بارز میشود. بیش و پیش از همه رژیم آخوندی است که خوب میفهمد این ضربهها را از کجا میخورد. بارها سرکردگان رژیم از جمله همین پورمحمدی اذعان کردهاند که همه بدبختیهای نظامشان زیر سر مجاهدین است.
ارگان سپاه قدس بهمحض انتشار خبر لیستگذاری کانادا آه و فغان کرد که چرا کانادا «پناهگاه [مجاهدین]» شده است؟!
آن زمان هم که پارلمان اروپا لیستگذاری سپاه را تصویب کرد جیغ رژیم در آمد که «همنشین مورد علاقه افرادی که زیر این عهدنامه را امضا کردند کیست و بیشترین نشست و برخاست را با چه تفکری دارند؟ مریم رجوی»! (تلویزیون رژیم، ۲۹دی ۱۴۰۱)