728 x 90

«رهاسازی ویروس» «جرم» و «فروپاشی» - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی سه‌شنبه۱۹ مرداد امواج بحرانها در پشت تیترها دیده می‌شوند. از وحشت نظام از اقدام دو مزدور در زیر گرفتن دو خانم هموطن در ارومیه و اطلاعیه‌های سراسیمه گرفته تا بحران کرونا و هشدارهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم همراه با بحرانهای گرانی و بیکاری و تورم و انزوای اجتماعی. برخی بحرانها را هم روزنامه‌های حکومتی درز گرفته و کمترین خبری از آنها نداده‌اند. مثل اعتراضات کارگران و اعتصاب نفت گران و کارکنان پتروشیمی‌ها.

«رهاسازی ویروس» «جرم» و «فروپاشی»

روزنامه‌های حکومتی علاوه بر انعکاس آمار رسمی تأکید می‌کنند آمار واقعی خیلی بیشتر از این هاست. «مسئولان، متحیران خاموش در برابر کرونا» عنوان مطلبی در مستقل است که به‌نقل از یک پزشک متخصص که هماهنگ‌کننده پزشکان و قانون هم هست نوشته «: آنچه که الآن در آن هستیم شرایط بحران نیست، بلکه شرایط فراتر از بحران است ما در وضعیت فوق اشباع هستیم». این کارشناس حکومتی در ادامه گفته است به‌زودی از این بحران خلاص نمی‌شویم چون: «راه‌کار ویژه‌یی طراحی نشده» بعد هم افزوده: «... این شرایط بحران نیست یک شرایطی به سمت فروپاشی است». در ادامه به استراتژی نظام برای گرفتن کلان تلفات از مردم اذعان کرده و نوشته است: «مسأله این است که مجموعه‌ٔ نگاه مدیریتی کشور به کرونا هیچگاه نتوانست پیشتاز باشد. یکی از مواردی که می‌تواند کاملاً جرم تلقی شود رهاسازی وضعیت است... سیاست فعلی که در نظر گرفته شده به‌نظر می‌رسد نوعی رها کردن ویرس دلتا برای رسیدن به واکسیناسیون گله‌ای به‌عنوان یک نظریه غیرانسانی است».

«مرده می‌برن کوچه به کوچه» عنوان مطلب روزنامه اعتماد است که به چپاول مردم و ول کردن آنها در فقر و کرونا اذعان کرده و نوشته است: «با ثبت عدد و رکورد مرگ ۵۸۸نفر و بیماران روزانه و مبتلایان ۴۰۸۰۸نفر در دوشنبه هجدهم مرداد از بیماران کرونا؛ به واقع و به درستی؛ هنوز نمی‌توانیم ابعاد بزرگ و عظیم اتفاقی را که در روند این مرحله از پاندمی در جامعه ایران خواهد افتاد، ترسیم نماییم». این روزنامه در ادامه نوشته: «احوالی که هر اهل نظری انگشت حیرت و افسوس به دهان می‌گزد و بر خاموشی این جانهای عزیز می‌گرید: «که اگه خاموشه /واسه نفت نیس هنوز/یه عالم نفت توشه!»

رسالت از باند مؤتلفه هم نوشته: «ما مثل رزمنده‌ای در میدان جنگ، بی‌اسلحه، مستأصل و درمانده پیش می‌رویم و بسیار مضطربیم و حالا به این شرایط، اضطراب تهیه دارو هم اضافه‌شده»، .

در میان این فجایع اعتراف روزنامه حکومتی همشهری قابل توجه است که به‌نقل از مشاور وزیر کشور نوشته پیشنهاد تعطیلی «در ستاد ملی کرونا با حضور رئیس جمهور (مقصودش رئیسی است) با توجه به شرایط فعلی بدون هیچ مخالفتی عدم تعطیلی تصویب شد».

آینده غیرقابل پیش‌بینی!

«اجازه ندهیم رویه «خانه خراب‌کن خود و دنیا آبادکن دیگران» ادامه یابد» عنوان مطلبی در روزنامه شرق است که به‌نقل از یک کارشناس باند مغلوب به رئیسی نسبت به نابرابری عمق فقر هشدار داده و نوشته است: «بررسی وضعیت شاخصهای اقتصادی در کشور

نشان از آن دارد که و با این وضعیت، آینده به ما لبخند نخواهد زد».

کاروکارگر هم در مطلبی به‌نقل از یک کارشناس حکومتی نوشته: «نمی‌توانیم با دیوارکشی به جایی برسیم بنابراین ما باید مسیرها را باز کنیم چرا که امروز دیگر اقتصاد از نفس افتاده است. آینده کشوری که در بعد سیاسی با نظم جهانی در تنش باشد و همواره دچار بی‌ثباتی، نااطمینانی و سردرگمی اقتصادی باشد، غیرقابل پیش‌بینی می‌شود».

همدلی هم به قلم سردبیر سابق کیهان راه‌های پیش روی رئیسی را بررسی کرده و به شکستهای استراتژیک نظام اشاره کرده و نوشته است: «جمع بندی مطلب این‌که این سیاست خارجیِ غرب ستیز به تقویت جمهوری اسلامی در خارج از مرزها نینجامید و بهار عربی هم که تصور می‌شد، جنبشی انقلابی و ضد آمریکایی است، فروکش کرد. هم‌چنین هیچ کشور اسلامی و عربی برای محو اسراییل با (نظام) همراهی جدی نکرد»... . بعد هم اذعان کرده «این سیاست خارجی، در داخل نیز نتیجه‌یی جز عقب‌ماندگی اقتصادی و تشدید و گسترش فقر و تحریمی فلج کننده و دوقطبی زیانبار سیاسی نداشته است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/83d1bd2d-4ae0-41a4-83d5-993eda9370d9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات