728 x 90

«نسل کشی» با کرونا و مقاومت مردمی - مروری بر رسانه ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

«نسل کشی» با کرونا و مقاومت مردمی

در روزنامه‌های حکومتی امروز در کنار بحرانهای اقتصادی اجتماعی و اذعان به انزوای رژیم، بار اصلی مطالب بر مقاومت خانواده‌ها در برابر تصمیم رژیم به بازگشایی مدارس و ایستادگی خانواده‌ها در مقابل آن است. روزنامه‌های هر دو باند حاکم اعترافات روشنی دارند.

رسالت به‌نقل از یک کارشناس حکومتی بازگشایی مدارس را «راهبردی‌ترین خطا در وزارت آموزش و پرورش» دانسته و افزوده است: «ما چند سال در کشور به‌علت انقلاب فرهنگی دانشگاهها را تعطیل کردیم. در وضعیت فعلی هم که با شرایط بسیار بحرانی به‌لحاظ بیماری روبه‌رو هستیم، باید مدارس بسته باشند». این کار شناس حکومتی در ادامه اذعان کرده است: «بازگشایی مدارس به‌صورت فیزیکی نسل‌کشی است، به‌ویژه برای قشر فقیر جامعه».

روزنامه همشهری هم نوشته است: «چالشی که از روزهای گذشته آغاز شده بود، بالا گرفت، تعداد زیادی از والدین گفتند فرزندانشان را در شرایط کرونا به مدرسه نمی‌فرستند. این مهم‌ترین تقابل میان پدر و مادرها و نظام آموزش و پرورش ایران است؛ پیامدی فراگیر برآمده از بحران کرونا».

همشهری در ادامه افزوده است: «در شبکه‌های اجتماعی هشتگ‌هایی به راه افتاده در اعتراض به بازگشایی مدارس مثل #نه_به_بازگشایی_مدارس و #نه_به_شروع_سال_تحصیلی». در ادامه تأکید کرده: «۷۷درصد والدین در پاسخ به این سؤال که آیا حاضرند فرزندانشان را در شرایط کنونی به مدرسه بفرستند، جواب منفی داده‌اند».

سفر گروسی و وزیر خارجه سویس؛ تشدید فشارها

برای بررسی پیامدهای سفر دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران و هم‌چنین سفر وزیر خارجهٔ سوئیس کافی است به روزنامه‌های باند خامنه‌ای نگاه کنیم. برای نمونه وطن امروز را ورق می‌زنیم.

وطن امروز در مورد سفر وزیر خارجهٔ سوئیس نوشته است: «محتمل‌ترین فرضیه پیرامون سفر وزیر خارجه سوئیس به ایران را می‌توان دادن ضریب مضاعف بازیگری به این کشور از طریق کانال مالی سوئیس برای نگه‌داشتن ایران پای تعهدات برجامی‌اش در صورت آغاز فشارهای جدید از سوی آمریکا دانست».

این روزنامه در مورد سفر گروسی به تهران و انتشار اولین گزارش بعد از این سفر نوشته است: ««رافائل گروسی» از ۲ گزارش قبلی خود درباره فعالیت هسته‌یی ایران رویه انتشار گزارش موازی را در قالب گزارش «پادمانی» و گزارش «برجامی» آغاز کرده و گزارش مربوط به پادمان جامع و پروتکل الحاقی را ذیل گزارش پادمانی قرار می‌دهد».

وطن امروز در ادامه نتیجه گرفته: «گروسی به این نیت گزارشهای مربوط به پروتکل الحاقی را ذیل گزارش پادمان قرار داده است که اگر برجام ملغی شود، نظارت‌های پروتکل الحاقی به‌عنوان یکی از حقوق آژانس در قبال ایران ادامه پیدا کند. بنابراین فرمت گزارش‌دهی آژانس نشان از یک طراحی خطرناک برای تبدیل کردن پروتکل الحاقی از یک «اقدام اختیاری» به یک «تعهد دائمی» دارد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b2b26aec-c63f-446f-8d55-ce85dd586ad4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات