روز ۲۲مرداد ۹۷ خامنهای به صحنه آمد و مدعی شد که نظامش در هیچ زمینهیی هیچ بنبستی ندارد. اما ۲روز از این ادعاها نگذشته است که از تمام بدنه رژیم، اذعان و هشدار نسبت به بنبست و بحران بلند شد.
از آخوند جنتی که نزدیکترین فرد به خامنهای است تا وزیر کشور دولت روحانی و تا عناصر همسو با باند روحانی، فریادهای هشدارشان نسبت به خطری که موجودیت رژیم را تهدید میکند به آسمان بلند شد.
سازمان مجاهدین خلق و ظرفیت براندازانه آن که میرود طومار نظام ولایت فقیه را درهمبپیچد در کانون دغدغهها و هشدارهای مقامات و مهرههای حکومتی از هر دو باند حاکم قرار دارد.
محمد عطریانفر، از مهرههای باند اصلاحطلب، با اذعان به نقش مجاهدین در سرنگونی دیکتاتوری سلطنتی گفت: «این گروه تاریخیترین، قدیمیترین و گستردهترین تشکیلات است که قصد براندازی داشته و دارد».
وی سپس علت وحشت اصلی از قیامهای مردمی را برملا کرده و گفت: «در چنین بزنگاههای اعتراضی است که نظام برای مسدود کردن بسترهای موجسواری براندازان و رفع نارضایتی و دلخوریهای مردم باید در جهت اصلاح گام بردارد. اگر گامهای اصلاحی برداشته نشود بیتردید گروههای برانداز بر موج احساسات مردم سوار میشوند».(خبرگزاری ایرنا ۲۴مرداد ۹۷)
غلامعلی دهقان، یک مهره همسو با روحانی، در مورد «پررنگ شدن واژه برانداز در ادبیات سیاسی» ابراز نگرانی کرد و گفت: «مصداق واقعی براندازان» سازمان مجاهدین خلق است... در حقیقت آنها میخواهند با سوارشدن بر موج نارضایتیها، حرکتهای خود را سازماندهی کنند». دهقان هشدار داد: «آنچه امروز در بررسی تحرکات براندازان نادیده گرفته میشود توجه به درون نظام و مبارزه با عناصر فاسدی است که میزان نارضایتیهای مردم را افزایش میدهند».(روزنامه اعتماد ۲۴مرداد ۹۷)
ابراز نگرانی از حضور مجاهدین منحصر به حضور در صفوف قیامکنندگان و معترضان به فساد نیست.
سایتهای حکومتی در روز ۲۴مرداد بهنقل از پاسدار علی زارعی نوشتهاند: «در فضای مجازی سازمان مجاهدین خلق حاکمیت دارد. برای کسانی که با شگردهای این سازمان آشنا باشند این سخن به هیچ عنوان گزافه نیست بلکه عین واقعیت میباشد». وی در ادامه در وحشت از اشاعه فرهنگ براندازانه مجاهدین نوشته است: «فرهنگ براندازی که امروزه در شبکههای اجتماعی حاکم است را اگر نگوییم صددرصد، بهمیزان بسیار بالایی متأثر از ادبیات و لحن براندازانه و بسیار ملموس سازمان بهاصطلاح «مجاهدین خلق» است. در اغلب گروههای تلگرامی اعم از گروههای سیاسی و خیلی از گروههای اجتماعی این فرهنگ موج میزند».(خبرگزاری حکومتی تهران پرس ۲۴مرداد ۹۷)
در موج اعترافات به اقبال عمومی به مجاهدین بهطور آشکاری اذعان به انزوای اجتماعی رژیم نیز دیده میشود.
چنانکه علی بیگدلی، کارشناس باند روحانی، هشدار داده است که: «فاصله بین مردم و دولت به شکاف میان مردم و حکومت سوی کرده است. سوت این قطار بهصدا درآمده است و صدای زنگهای پیدرپی شنیده میشود».
اعترافات فوق و نگرانی مهرههای نظام ناشی از ترس آنها از قیام سازمانیافتهای است که در کانون آن لاجرم سازمان مجاهدین خلق ایران قرار دارد. واقعیتی که عطریانفر به ناگزیر به صراحت به آن اعتراف میکند: «این گروه تاریخیترین، قدیمیترین و گستردهترین تشکیلات است که قصد براندازی داشته و دارد».
فریاد وحشت در نمایشات جمعه این هفته نسبت به قیام و مجاهدین نیز مؤید همین واقعیت است.