728 x 90

تابلوی عام وضعیت حکومت آخوندها

سخن روز
سخن روز

طی دو سه روز اخیر اتفاق‌های مهمی در سازمان ملل و تهران افتاد. وقایعی که تاثیری سرفصلی در سرنوشت آخوندها دارند.

روز سه‌شنبه سوم مهر ۹۷ در نخستین روز گشایش هفتادوسومین اجلاس مجمع عمومی ملل‌متحد، این مجمع یکی از روزهای فراموش‌نشدنی خود را تجربه کرد. ابتدا رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود، با شدیدترین عباراتی که تاکنون در این مجمع بین‌المللی سابقه نداشته، دیکتاتوری حاکم بر ایران را مورد حمله قرار داد و سپس هنگامی که نوبت به روحانی رئیس‌جمهور رژیم رسید، او به‌جز چند جمله لفاظی‌های ظاهراً تند ولی در عمق مستأصلانه، برای خالی نبودن عریضه، در عمده سخنرانی خود، از یک‌سو زبان به شکوه و شکایت گشود و از سوی دیگر به التماس و درخواست برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا پرداخت.

 

روحانی چه گفت؟

روحانی در اوایل سخنرانی‌اش گفت:

« ما با چه معیاری می‌توانیم با چنین دولتِ بدعهدی، عهدِ جدیدی ببندیم! هر گونه گفتگو باید در تداوم برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت باشد، نه با اِعراض از آن و بازگشت به گذشته که این ارتجاعی بزرگ است. ارتجاعِ بزرگ‌تر آن‌که دولت آمریکا پنهان نمی‌کند که در پی براندازی همان دولتی است که خواستار گفتگو با آن است»!

اگر چه این سخنان به زبان معکوس و غیرمستقیم، معنایی جز التماس برای عهدبستن و مذاکره ندارد، اما روحانی به این بیان غیرمستقیم اکتفا نکرد و با دستپاچگی تمام، نشان داد که تا کجا بی‌تاب مذاکره است!

روحانی گفت:

«برای گفتگو نیازی به گرفتن عکس‌های دونفره نیست، می‌توان در همین جا و در این مجمع عمومی، سخنِ یکدیگر را شنید. من گفتگو را از همین‌جا آغاز می‌کنم و به صراحت اعلام می‌کنم: موضوع امنیت بین‌الملل، بازیچه سیاستِ داخلی آمریکا نیست. سازمان ملل، یکی از ادارات دولت ایالات متحده آمریکا نیست. هر گفتگویی می‌تواند، از همان جایی و از همان کسی که گفتگو را قطع کرده و پیمان را زیر پا گذاشته است، شروع شود. شروع آن، پایان دادن به تهدید و تحریم‌ ظالمانه‌ای است که ناقضِ اصولِ اخلاقی و حقوق بین‌الملل است».

برای آن که روشن باشد این موضع روحانی تا کجا زبونانه و ذلیلانه است، خوب است آن را با سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا که ساعت‌هایی پیش از روحانی در مجمع ایراد کرد، مقایسه کنیم که هیچ جای آبادی برای رژیم باقی نگذاشت.

 

ترامپ چه گفت؟
رئیس‌جمهور آمریکا پیش از روحانی صحبت کرده بود. ترامپ در سخنان خودش ۳دقیقه را به بیان نکاتش درباره رابطه با رژیم ایران اختصاص داد و گفت:

«رهبران ایران ایجادکننده هرج و مرج، مرگ و نابودی هستند. آنها به همسایگان و مرزها و یا حاکمیت آنها احترام نمی‌گذارند. در عوض رهبران ایران منابع کشور خود را برای ثروتمند کردن خود و گسترش خشونت در خاورمیانه و بسا فراتر از آن به تاراج می‌برند.

مردم ایران به درستی از این‌که رهبران آنها میلیاردها دلار از سرمایه‌های کشور را به یغما برده و بخش‌های قابل توجهی از اقتصاد کشور را در اختیار خود گرفته‌اند و مردم را از اعتقادات مذهبی خود تهی ساخته‌اند تا جیب‌های خود را پر کنند و مزدوران خود را برای دامن زدن به جنگ اعزام کنند، به خشم آمده‌اند.

این چیز خوبی نیست. کشورهای همسایه ایران بهای سنگینی برای عملکردهای تجاوزگرانه و توسعه‌طلبانه این کشور در منطقه پرداخته‌اند. به همین دلیل کشورهای بسیاری در خاورمیانه قویاً از تصمیم من برای خروج ایالات متحده از توافق مفتضحانه اتمی ۲۰۱۵ با ایران و اعمال مجدد تحریم‌های اتمی حمایت کردند.

توافق هسته‌یی با ایران یک موهبت بادآورده برای رهبران ایران بود. در سال‌های بعد از رسیدن به این توافق، بودجه نظامی ایران حدود ۴۰درصد افزایش یافت. این دیکتاتوری از این پول‌ها برای ساختن موشکهای قادر به حمل سلاح اتمی و افزایش سرکوب داخلی و تأمین مالی تروریسم و هرج و مرج و کشتار در سوریه و یمن استفاده کرد».

ایالات متحده کارزاری برای وارد آوردن فشار اقتصادی برای ممانعت از رسیدن پولی که رژیم ایران برای پیش‌بردن اهداف خونین خود به آن نیاز دارد آغاز کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامهٔ سخنان خود افزود: «ما نمی‌توانیم به اصلی‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان اجازه دهیم تا خطرناک‌ترین سلاحهای جهان را در اختیار داشته باشد».

 

کمی آن‌سوتر از مجمع عمومی ملل‌متحد

همان روز سه‌شنبه سوم مهرماه ۹۷ علاوه بر اجلاس مجمع عمومی، نیویورک شاهد یک جلسه بسیار مهم دیگر هم بود. گردهمایی سالانه ”جلسه ایران ۲۰۱۸“. جلسه‌یی که توسط بنیاد «متحد علیه ایران اتمی» که در آن جمعی از سیاستگذاران برجسته آمریکا و تنی چند از مقامات سایر کشورها مانند وزیر خارجه عربستان شرکت داشتند و سخنرانی کردند.

جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید طی سخنانی گفت:

«روزهای مصونیت تهران و مشوقان آن تمام شده است. رژیم آدم‌کش ایران و حامیان آن با پیامدهای جدی روبه‌رو خواهند شد اگر رفتارشان را عوض نکنند. بگذارید پیام امروز من روشن باشد: ما شما را زیر نظر داریم و سراغ شما خواهیم آمد».

بولتون در ادامه افزود: «به گفته ملاها در تهران، ما شیطان بزرگ هستیم... برای همین تصور می‌کنم که مرا جدی خواهند گرفت وقتی می‌گویم: اگر علیه ما، متحدان ما، یا شرکای ما اقدام کنید، اگر به شهروندان ما آسیب برسانید، اگر به دروغ گفتن، تقلب و فریب دادن ادامه دهید، بله، با واکنشی جهنمی روبه‌رو خواهید شد».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید به اروپا نیز در رابطه با رژیم ایران هشدار داد و گفت: «ما قصد نداریم اجازه دهیم تحریمهای ما توسط اروپا یا هر کس دیگری دور زده شود.

ایالات متحده انتظار دارد که خریداران نفت ایران واردات نفت خود از ایران را تا ۴نوامبر به صفر برسانند».

 

سخنان وزیر خارجه آمریکا

در همین جلسه مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز فاشیسم مذهبی تروریستی حاکم بر ایران را با شدتی بی‌سابقه مورد حمله قرار داد. پمپئو فهرستی طولانی از دهها رشته جنایات تروریستی رژیم در ۴قاره جهان طی ۴دهه گذشته، از سال ۱۹۸۳ و بمب‌گذاری سفارت آمریکا در بیروت تا انفجار برجهای خوبر، محل اقامت پرسنل نیروی هوایی آمریکا تا در عربستان در سال ۱۹۹۶ تا حال حاضر را برشمرد و گفت:

«تنها چند ماه پیش مقامات در اروپا چند مأمور ایران از جمله یک مقام ایران مستقر در اتریش را به‌عنوان بخشی از یک توطئه برای بمب‌گذاری در یک گردهمایی سیاسی در فرانسه دستگیر کردند. آنها این مرد را به چنگ آوردند. این درست زمانی اتفاق افتاد که رژیم فشار کامل به کشورهای اروپایی می‌آورد تا در توافقنامه هسته‌یی بمانند. به‌عنوان یک واکنش درست به این حمایت از تروریسم، چند هفته پیش متحد ما فرانسه همه سفرهای غیرضروری دیپلماتیک به ایران را به‌صورت نامحدوی به عقب انداخت. این یک گام اول خوب است. من به‌خاطر این کار از فرانسه تشکر می‌کنم. ما باید اقدامات بیشتری مانند این از کشورهای دیگر اروپایی ببینیم».

پمپئو سپس بیلانی بالابلند از عملیات تروریستی رژیم حاکم بر ایران را برشمرد.

 

نگاهی به یک واقعه همزمان در تهران

تقریبا همزمان با آنچه که در مجمع عمومی ملل ‌متحد می‌گذشت، در تهران و در مجلس آخوندها هم خبرهایی بود، آخوندها تقریباً بی‌سر و صدا «لایحه پالرمو» یعنی یکی از چهار موردی را که باید برای تصویب FATF تأیید می‌کرد، تصویب کرد. آخوندها همزمان درباره مبارزه با پولشویی هم مصوبه‌یی را از مجلسشان گذراندند که در شمار همان ۴لایحه است! گرچه که آخوندها صحبت از تصویب این لوایح با قید تبصره و استثناء صحبت می‌کند اما روشن است که ورود به توافق‌های بین‌المللی چیزی نیست که مطابق با سلیقه کشورهای داوطلب ورود به آن توافق‌ها باشد! و این حرف‌ها و قید استثناء در لوایح تصویب شده، اساساً مصرف داخلی دارد و هیچ ربطی به التزامات توافق بین‌المللی مزبور ندارد و تمامی این ماجرا نشان می‌دهد که آخوندها به‌شدت دست‌بسته در گوشه رینگ در حال رساندن دوان‌دوان خود به شرایط اعلام شده توافق‌های بین‌المللی برای ادامه حیات در فضای مالی جهانی هستند! آن هم در شرایطی که باز هم مثل همیشه در حالی‌که می‌توانستند این کار را زودتر و در یک بده و بستان متقابل پیش ببرند، اما این کار را نکردند تا در شرایط اضطراری و در دقیقه ۹۰ و بدون کمترین بده و بستانی انجامش دهند!

یک مورد دیگر را که باید به این تابلو اضافه کرد، صعود موشکی قیمت دلار و سقوط آسانسوری پول ملی است! این فاجعه و پیامدهای اجتماعی آن، نکته‌یی نیست که آخوندها بتوانند در بستر وضعیتی که فوقا گفته شد، به‌راحتی از آن عبور کند.

 

نتیجه‌گیری

از همه آنچه که طی این دو سه روزه در مهمترین صحنه‌های سیاسی ایران و جهان اتفاق افتاد، می‌توان منطقاً نتیجه گرفت که: فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، در گوشه رینگ گیرافتاده و آخوندها در حال ورود به وضعیتی هستند که خود با دست خود ساختند: وضعیتی جهنمی!

وضعیتی که گرچه برای آخوندها جهنمی است اما برای مردم ایران، فرصتی بی‌نظیر است که با اعتلای قیام خود می‌توانند تاریخ مصرف آخوندها را مهر «باطل شد» بزنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a7c4c28d-f36d-4f42-95f0-0333fca359f0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات