728 x 90

به تاراج دادن آب و خاک ایران!

فروش خاک کشاورزی ایران به قطر و امارات
فروش خاک کشاورزی ایران به قطر و امارات

این روزها در کنار اخبار مربوط توافق رژیم آخوندی برای کاهش سهم ایران از دریای خزر، خبر دیگری مربوط به فروش خاک ایران که در رسانه‌های حکومتی هم منعکس شده است شمه‌یی دیگری از ابعاد وطن‌فروشی خائنانه رژیم آخوندها را برملا می‌کند.

برای یک سانت خاک در طبیعت صدها سال طول می‌کشد، اما رژیم آخوندی نه تنها از این خاک حراست نمی‌کند، بلکه هزار تن از خاک کشور را تاراج می‌کند و به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس به‌ویژه قطر و امارات می‌فروشد.

صدور خاک به این کشورها توسط نهادها و مهر‌ه‌های حکومتی تحت عنوان صادرات « خاک شیرین» انجام می‌گیرد، بخشی از این خاک در قالب محموله‌های شن، ماسه و مواد کانی فروخته می‌شود.

نظام آخوندی با غارت خاک ایران و فروش آن به کشورهای منطقه کشاورزی این کشورها را تقویت می‌کند، در صورتی که بسیاری از دشت‌های ایران به‌دلیل سیاستهای ضدمردمی و غارتگرانه این حاکمیت و به‌دلیل فرونشست زمین و بی‌آبی می‌میرند و به بیابان و کویر تبدیل شوند.

به توبره کشیدن خاک کشاورزی و فروش آن توسط نهادها و ایادی نظام آن‌چنان به آشکارا صورت می‌‌گیرد که بر اساس اعتراف رسانه‌هایی از رژیم خاک شیرین ایران برای فروش به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس جلو خبرنگاران بارگیری شده است.

خرید خاک ایران توسط کشورهای حاشیه خلیج‌فارس برای ساختن جزایر عربی است که در این رابطه خبرگزاری سپاه پاسداران(فارس ۲۱فروردین ۹۷) می‌نویسد: «خاک و آب از مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین عوامل در تأمین امنیت غذایی به‌شمار می‌روند اما متأسفانه در چند سال اخیر شاهد خروج بی‌سر و صدای خاک از جنوب کشور هستیم.

وجود مقدار زیادی خاک حاصلخیز در سرتاسر کشور و از سویی دیگر محروم بودن کشورهای حاشیه خلیج‌فارس از خاک حاصل‌خیز زمینه سوداگرانه خاک را فراهم آورده است.

طبق تحقیقات به‌عمل‌آمده، برای اینک یک سانتی‌متر خاک شکل بگیرد در حدود ۶۰۰سال زمان لازم است و با توجه به این موضوع اهمیت خاک فهمیده می‌شود اما هر تن خاکی که برای به وجود آمدن آن سال‌ها زمان طی شده است به‌راحتی به‌مبلغ چندین دلار به کشورهای جنوبی ایران فروخته می‌شود».

به تاراج دادن خاک ایران آن‌چنان نهادینه شده و به‌راحتی انجام می‌گیرد که یک سایت حکومتی به‌نقل از مدیر کل دفتر آب و خاک سازمان محیط‌زیست می‌نویسد: «فروش خاک در دوره‌های مختلف شدت و ضعف داشته است. به‌عنوان مثال در دهه ۸۰شمسی در منطقه عسلویه اسکله‌های صادرات خاک داشتیم و این خاک به کشورهای عربی به‌خصوص امارات برای ساخت جزایر مصنوعی ارسال می‌شد». (سایت باشگاه خبرنگاران جوان ۵مرداد ۹۷)

افتضاح برباد دادن خاک کشور از طریق این اسکله‌ها و نهادهای دست‌اندرکار صادرات قانونی و قاچاق خاک آن‌چنان بالا گرفته است که مجلس ارتجاع در اواخر تیرماه امسال ناگزیر به تصویب لایحه‌یی در زمینه صادرات خاک شد. (خبرگزاری ایسنا ۳۱تیر ۹۷)

حاکمیت آخوندی اضافه بر فروش خاک ایران به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس آب مردم را در اصفهان و خوزستان تاراج می‌کند و به کشورهای عراق و کویت صادرمی‌کند.

البته مقامات نظام آخوندی این امر را تکذیب می‌کنند اما واقعیت این است که در زمان دولت آخوند محمد خاتمی رژیم توافقنامه‌ای را با کویت امضا کرد و بر اساس آن متعهد شد سالانه ۳۳۰میلیون متر‌مکعب آب به کویت منتقل کند.

این توافقنامه از سوی حبیب‌الله بی‌طرف، وزیر نیروی ایران و «احمد فهد الاحمد الجابر الصباح»، وزیر انرژی کویت امضا شد

در ۲۶دی ۱۳۸۶منوچهر متکی وزیر خارجه دولت احمدی‌نژاد، در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای کویتی خود، مهمترین همکاری اقتصادی بین ایران و کویت را پروژه انتقال آب به کویت عنوان کرد و گفت: «این موضوع از سالها قبل در دستور کار قرار داشت».

همچنین حکومت آخوندی از سال ۸۸به عراق هم آب آشامیدنی ارسال می‌کند و در همین سال خود را متعهد به انتقال ۱۲هزا متر مکعب آب به بصره کرد.

در همان زمان وقتی از نوری مالکی نخست‌وزیر وقت عراق نام پیمانکار پرسیده شد گفت نمی‌توانم نام پیمانکار ایرانی را اعلام کنم.

سایت عصر ایران ۱۴شهریور ۱۳۸۸از قول شلتاح عبود استاندار بصره نوشت اگر آب ایران نباشد از تشنگی خواهیم مرد.

این حرف مقام عراقی در ارتباط باوارد کردن آب آشامیدنی ایران از طریق تانکر‌های آب از خوزستان به بصره بود.

عصر ایران در ادامه می‌نویسد: «شلتاح در ادامه از دولت عراق خواسته است تا با عقد قراردادی با ایران و به وسیله خط لوله، تأمین آب شرب و کشاورزی بصره را از طریق واردات آب از ایران مورد توجه قرار دهد».

سایت حکومتی سرپوش اجتماعی در مطلبی با عنوان «آیا هنوز فروش آب کارون به کویت ادامه دارد؟» از قول یک مهره به نام یوسف فرهادی بابادی نویسد: «پیگیریها نشان داده که فروش آب به عراق در دوره‌های مختلف واقعاً اتفاق افتاده است و گویا هنوز هم ادامه دارد.... با توجه به اظهارات برخی از نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و خبرهای منتشره در کشور عراق توافقاتی با طرف عراقی برای انتقال آب کارون به کویت از طریق لوله انجام شده است که امیدواریم این تصمیم نه تنها در وزارت نیرو که در خارج از دولت نیز منتفی شود».

ملاحظه می‌شود که سیاست ضدمردمی و ضد ملی به فروش رساندن آب و خاک ایران به قیمت نابود کردن خاک و آب ایران و بازی‌کردن با جان و هست و نیست مردم است.

چپاول آب عمدتاً از طریق پروژه‌های سپاه ضدمردمی پاسداران صورت می‌گیرد و سود آن به جیب این نهاد سرکوبگر می‌رود.

این وضعیت در شرایطی است که کشاورزی در حال نابودی کامل است و در این تابستان داغ مردم تشنه از بیداد و ستم آخوندی به‌خاطر چپاول منابع آبی‌شان به فریاد و اعتراض برخاسته‌اند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b3751968-109c-45ad-b80a-b7fdbc310235"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات