روز ۲۳آبان ظریف در گفتگو با خبرگزاری حکومتی خبرآنلاین گفت: «در ایران خیلیها از پولشویی منفعت میبرند و آنجاهایی که هزاران میلیارد پولشویی انجام میدهند حتماً آنقدر توان مالی دارند که دهها یا صدها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی در کشور علیه قوانین ضدپولشویی ایجاد کنند». این اظهارات که برای به کرسی نشاندن لوایح ۴گانهٔ FATF و ضرورت مقابله با پولشویی بود، آتش جنگ باندی را شعلهورتر کرد و این روند صعودی همچنان ادامه دارد.
پس از اظهارات ظریف دو باند حاکم در مقابل یکدیگر صف بسته و پولشوییهای یکدیگر را برملا میکنند. این کار از رسانهها و تریبونهای غیررسمی به تریبونهای رسمی رسیده است.
محمد دهقان، عضو مجلس ارتجاع، ۲۷آبان ۹۷: «در حالیکه بیش از ۱۸میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰تومانی در اثر بیتدبیری یا خیانت به برخی افراد و رانتخواران داده شد و در حالیکه چند صد میلیون دلار ارز مسافرتی به سفرهای خارجی معمولی و تفریحی توسط دولت اختصاص یافت... اما هفته گذشته جناب آقای ظریف در رفتاری عجیب عملاً جمهوری اسلامی ایران را متهم به چشم بستن بر پولشویی گسترده در کشور کرد و نیز مخالفان کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریزم را متهم به ارتباط با پولشویان نمود».
دهقان عضو مجلس ارتجاع در ادامه سرنخ پولشویی را در دست دولت آدرس داد و گفت: «بر اساس اسناد بهدست آمده برخی از این مقامات بیش از آن که بهفکر منافع کشور و ملت در مذاکره با اف.ای.تی.اف و مبارزه با پولشویی باشند به فکر اخذ ویزای اقامت در کانادا و آمریکا و استخدام در سازمان ملل بودهاند. اینها با سربرگ مرکز پولشویی بهدنبال سفرهای خانوادگی در تورهای تفریحی بودهاند».(سایت خبرگزاری مجلس رژیم)
یک عضو دیگر مجلس ارتجاع از باند اصلاحطلبان متقابلاً برای ساکت کردن دلواپسان به برگهایی از کارنامه آنها اشاره کرد:
اردشیر نوریان، عضو مجلس ارتجاع، ۲۷آبان ۹۷: «آقا یکنفر آمده به من میگه که سه تا ۳۰۰میلیارد تومان به حساب همسایه ما که یک کارگر ساختمانی است ریختند، بانک این را توقیف کرده، خب شما انکار میکنی این اتفاقات را در کشور؟ ۱۵میلیارد دلار قاچاق حالا این عددش کمتر یا زیادتر؛ انکار میکنی؟ میلیاردها تومان پول کثیف ناشی از تجارت مواد مخدر را انکار میکنی؟».(همان منبع)
اینها اشارههای آشکار به پولشویی سپاه پاسداران است. اما پیش از این حسین شریعتمداری در مورد پولشویی در باند روحانی نوشته بود: «در قرارداد شرکت نفتی توتال چه کسانی رشوهخواری کردهاند؟! در ماجرای بانک سرمایه، شرکت ایران مارین سرویس، اختلاس کلان از صندوق ذخیره فرهنگیان، تاراج دستکم ۱۸میلیارد دلار از بیتالمال در بازار آشفته ارز و... کدام دستها آلوده بوده است؟!».
علت وحشت باند خامنهای از رو شدن پروندههای پولشویی این باند را کریمی قدوسی از سردمداران دلواپسان در مجلس بیان کرد. وی گفت: «اتهام پولشویی از اتهام تقلب در انتخابات ۸۸ خطرناکتر است. یعنی افرادی که پولشویی میکنند به نهادهای قدرتمند داخل نظام وصل هستند». کریمی قدوسی ظریف را تهدید به احضار و استیضاح کرد. ولی این برای دلواپسان نظام کافی نیست، چرا که خواه و ناخواه در این اشارات پای پولشوی بزرگ نظام یعنی خامنهای و بعد سپاه به وسط کشیده شده است.
برای همین آخوند اژهای هم به صحنه آمد و با بلند کردن چماق قوه قضاییه گفت: «باید ظریف توضیح دهد و اسناد خود را ارائه کند».
آنچه ورای این جنگ و دعوا دیده میشود، تمامیت یک نظام فاسد و غارتگر است که جای آبادی در آن وجود ندارد. مردم محروم ایرانزمین هم فارغ از این جنگ و دعوای غارت و قدرت، در پی آنند که تمامیت این رژیم فاسد را تعیینتکلیف کنند. «اصلاحطلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا».