پنجشنبه شب اول آذر پس از تصویب قطعنامه در شورای حکام که یک روز پس از قطعنامهٔ کمیته سوم مجمع عمومی در بارهٔ نقض شدید حقوقبشر در ایران صورت گرفت، رئیسجمهور برگزیدهٔ مقاومت با درود و قدردانی از هموطنان و یاران اشرفنشان که بهطور مستمر در برابر آژانس، فریاد رسای مردم ایران بودند، گفت: «تصویب قطعنامه در شورای حکام که باید بسیار زودتر از این انجام میشد، بیانگر صحت و دقت و حقانیت مواضع مقاومت ایران درباره مقاصد و پنهانکاریهای اتمی رژیم آخوندهاست. خوشبختانه تشبثات و ترفندها و تلاشهای فشرده و همهجانبه رژیم برای ممانعت از تصویب قطعنامه به جایی نرسید و اکنون رژیم باید پاسخگو باشد».
مقاومت ایران برای نخستین بار در خرداد۱۳۷۰ برنامهها و تأسیسات پنهان تسلیحات کشتار جمعی دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران را افشا کرد و در ۱۳۸۱ با افشای مراکز اصلی نطنز و اراک، جهان را با تهدید سلاح هستهیی در دست زنگی مست در تهران آشنا کرد. با این حال خلیفهٔ جنگافروز در تمامی سه دهه گذشته با پنهانکاری، فریبکاری و دروغگویی پروژه تولید بمب اتمی را ادامه داد و تاکنون بهخاطر این پروژهٔ ضدمیهنی بیش از ۲۰۰۰ میلیارد دلار هزینه به مردم ایران تحمیل کرده است.
مسیر بمبسازی اتمی را رژیم آخوندی با منتهای پنهانکاری و فریبکاری پیش برده و هیچگاه از آن دست برنداشته است. در یک نمونهٔ مشخص، رئیس انرژی اتمی رژیم در جریان مذاکرات برجام و اجرای آن، گفت: «یکسری لوله بود به قطر دو سه سانت به طول سه چهار متر... ما مشابه آن لولهها را هم خریده بودیم به همان تعداد، آن لوله هارا گفتند تویش سیمان بریزید ما اون لولهها را ریختیم... اما دیگر نگفته بودیم که لولههای دیگر داریم چون اگر میگفتیم میگفتند توی آن لولهها هم بایستی (سیمان) بریزید. ما الآن میرویم همان لولهها را (استفاده میکنیم)» (تلویزیون رژیم- ۲ بهمن ۱۳۹۷).
در برابر مسیر ضدایرانی آخوندها برای بمبسازی اتمی بهمنظور حفظ نظام با همهٔ خسارتها و هزینههای کلانش برای مردم ایران، مجاهدین و مقاومت ایران با روشنگری و تلاش پیگیر توانستند این سیاست شوم را افشا و یک سد سیاسی و بینالمللی ایجاد کنند.
در اینباره، دو سال پیش اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «ریشه مصیبتی که برای هستهیی [نظام] ایجاد شده در دشمنی مجاهدین است. مجاهدین از بیست سال پیش اتهام زدن به جمهوری اسلامی را آغاز کردند. مجاهدین در این مدت هر روز گزارشاتی علیه فعالیتهای هسته ایران به آژانس دادند که آنها دارند در فلان مرکز بمب اتم میسازند». (ایسنا، ۱۰تیر ۱۴۰۱)..
در حالی که روشنگریهای مقاومت ایران دربارهٔ خطر مسلحشدن دیکتاتوری تروریستی به سلاح اتمی خدمتی بی سابقه نه فقط به ایرانیان بلکه به صلح جهانی است، مماشاتگران در آبان ۱۳۸۳ با معاملهٔ ننگین بر سر نگهداشتن نام مجاهدین در لیست اتحادیهٔ اروپا در ازای وعدهٔ همکاری رژیم در زمینهٔ هستهیی، لکهٔ ننگ فراموشیناپذیری را در تاریخ حقوق بینالملل بهجا گذاشتند.
در حالیکه رژیم مناسباتش با غرب و آژانس را بر فریب و خدعه بنا کرده و در اجرای توافقهای برجام نیز از آن دست برنداشته، مماشاتگران بارها فریب رژیم و عوامل نفوذیش را خورده و به آخوندهای اتمی برای پیشبرد نقشه هایشان زمان دادهاند. اما مقاومت ایران همواره بر لزوم قاطعیت و ارجاع پروندههای اتمی و جنایات ضدبشری این رژیم به شورای امنیت، تأکید کرده است.
خانم مریم رجوی روز چهارشنبه۳۰آبان در پارلمان اروپا گفت اولین گام فوری و ضروری برای جلوگیری از دستیابی این دیکتاتوری تروریستی به بمب اتمی، به کار انداختن بند ماشه در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد و فعال کردن قطعنامههای ششگانه شورای امنیت دربارهٔ پروژههای اتمی رژیم است. خانم رجوی پس از صدور قطعنامه شورای حکام نیز تأکید کرد: «شورای امنیت بهخاطر صلح و امنیت بینالمللی نباید منتظر بماند و بایستی در اسرع وقت ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد در مورد رژیم ایران اقدام کند».