مهمترین عنوان مشترک روزنامههای حکومتی در روز دوشنبه بیست و هفتم اسفند به دود و دم حول سفر روحانی و افتتاح چندین باره چند فاز در پارس جنوبی اختصاص دارد.
روزنامه جوان در روز ۲۵اسفند نوشته بود: «با وجود اصرار پیمانکاران این پروژهها مبنی بر کامل نبودن پروژهها، اما وزارت نفت اصرار عجیبی برای بهرهبرداری از آنها دارد. واحدهای ال پی جی و گوگرد این دو فاز بهشدت ناقص هستند ولی هر طور که شده باید مراسم افتتاح آن با حضور رئیسجمهور انجام شود».
علاوه بر دود و دم در مورد سفر روحانی، ابراز نگرانیها از چشمانداز سال ۹۸، و کشمکش بر سر FATF و برجام و اینستکس، از دیگر موضوعات روزنامههاست. بحران اقتصادی و گرانیها در روزنامههای هر دو باند دیده میشود:
صدای اصلاحات: روز از نو گرانی از نو
عصر ایرانیان: انتظار ایران با اینستکس محقق نمیشود، مشکلات اقتصادی نتیجه سوء مدیریت داخلی است
عصر ایرانیان: مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد: تحریم داخلی بیش از تحریم خارجی به تولید آسیب زد
همدلی: حرف درمانی دیگر جواب نمیدهد
روزنامهٔ صدای اصلاحات هم با درج عکسی از نحوهٔ تکریم کارگران در نظام آخوندی نوشته« کارگران روی زمین، مسئولان لم داده روی صندلیها، تجلیل یا تحقیر؟!»
چشم انداز تیرهٔ سال ۹۸و فضای انفجاری جامعه در روزنامههای باند روحانی بیشازپیش آمده است. برای نمونه به یک روزنامهٔ این باند نگاه میکنیم.
آرمان: آنچه که بیش از هر چیزی جامعه ایران را آزرده خاطر کرد، نوعی احساس نابرابری و فساد گسترده دولتی در قالب اقتصادی و اختلاس است... عدم موفقیت بر چالشهای سال ۹۸میتواند شرایط و روزهای سختی را برای جامعه و کشور به بار آورد.
آرمان: مصطفی هاشمی طبا:. اینکه هیچ راهحلی توصیه نمیشود و اگر هم توصیه شود هیچکس مسئولیت آن را برعهده نمیگیرد، بدین جهت است که هیچکس جرأت پذیرش تبعاًت راهحل ارائه شده برای جامعه و مردم را ندارد. چرا که نمیتوان شرایط و متغیرهای آینده را پیشبینی کرد.
آرمان در مطلب دیگری به نقل از آل اسحاق وزیر پیشین بازرگانی نوشته است:« یک نوع بیتفاوتی و بیاعتمادی به همه چیز در بین مردم حکمفرما شده است! همچنان از گوشه و کنار اخبار اختلاس و فساد اقتصادی شنیده میشود... مسائل مربوط به فساد هم تا حدودی آسمان ریسمان شد و در بین جامعه به نگرانیهای عمومی دامن زد».
در روزنامههای باند خامنهای هم با اشاره به بحرانهای در پیش روی نظام در سال آتی به باند روحانی حمله کردهاند:
رسالت: «در برخی محافل و مجالس مربوط به اصلاح طلبان شنیده میشود؛ کشور در شرایط بحرانی است، مسائل لاینحل است، ما به انسداد رسیدیم، راه برونرفتی برای مشکلات نیست! دلیل برخی از استعفاهای زنجیرهای همین توهّم است.
اینان بسان جماعتی که؛ «خود گویی و خود خندی»، مشکلات را پدید میآورند و بعد هم میگویند لاینحل است! این جماعت روسیاه با کارنامه شرم آور خروج بر حاکمیت و خروج از حاکمیت، نمیتوانند باری از دوش مردم بردارند».
روزنامهٔ مردمسالاری هم حرکات مردم در چهارشنبهسوری را از روی دافعه مردم از باند رقیب ارزیابی کرده و نوشته است:« یک روزی بهدلیل نگرانی از پرستش آتش، خنده و شادی جوانان و اختلاط آنها در کنار هم، مجبور به تغییر آیینها و اعمال محدودیتها شدیم و روز دیگر بهدلیل همان حدود و حصارها مجبور به آزادیهایی شدیم که امروز آن را با نارنجک دستی و کپسولی و اسپری مشاهده میکنیم».
جمهوری اسلامی که اظهار نگرانی وزیر اطلاعات را انعکاس داده است که گفته:« اگر مردم ما احساس کنند که تنبلی، نابلدی و ناکارآمدی مسئولان نظام عامل این گرفتاریها است، آستانه تحمل آنها پایین خواهد آمد و حالت پرخاشگری پیدا میکنند و در برابر مسئولان نظام قرار میگیرند و وقتی هم که در برابر بخشی از مسئولان نظام قرار گرفتند دیگر فرقی برایشان نخواهد کرد و همه را یک حکمی میرانند. اینجاست که برخی شعار میدهند «اصلاح طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا».