اغلب روزنامههای حکومتی در روز شنبه ۳۱ فروردین منتشر نشدهاند. روزنامههای منتشر شده هم تیتر مشترکشان به دود و دمهای آخوند روحانی در روز ارتش رژیم اختصاص یافته است. در کنار آن وعدهدرمانیها برای جبران خسارتهای سیل و توجیه حضور مزدوران برونمرزی رژیم در نقاط سیلزده است. کشمکش بر لوایح FATF و اعترافات به ناکارآمدیهای نظام در عرصههای مختلف از دیگر مطالب روزنامههای منتشر شده است.
بحرانهای اقتصادی اجتماعی از موضوعات مشترک روزنامههای هر دو باند حاکم است:
آرمان: فرشاد مومنی هشدار داد: فرودستان تحت فشار بیشتر قرار نگیرند
اقتصاد ملی: تابستان سخت در انتظار اجاره نشین ها
ایران: سونامی فارغالتحصیلان بیکار فوقلیسانس و دکتری
صدای اصلاحات: بازی دولت با معیشت – عقبگرد دولت از وعدههای دیروز
اعتراف به ناکارآمدی نظام بهخصوص در جریان سیل موضوع روزنامههای هر دو باند حاکم است:
جوان: نوع الگوی مدیریتی در کشور ما دچار تناقض و اجتماع نقیضین است که از یکسو بهشدت خودشیفته و تنها خود را برای حل مشکلات کشور صالح میداند و ظرفیت جوانان را به هیچ میپندارد و از سوی دیگر ذلیلانه بهدنبال واردات مدیر از خارج از کشور است.
ایران: رئیس قوه قضاییه: قصورهای احتمالی در سیل اخیر بررسی میشود... در بازدید از برخی مناطق مردم عللی در رابطه با سیل مطرح میکردند و به برخی از علل اشاره میکردند که باید بررسی شوند.
ایران: بالاخره عوارض گوناگون اقتصادی، اجتماعی، روانی و... که این سیل فراگیر داشته است، امروز و فردای زندگی مردم و کار مسئولان را بهشدت تحت تأثیر قرار داده و خواهد داد. توجه به این نکته مهم ضروری است که عوارض پنهان و درازمدت بحران، کمتر از پیامدهای آشکار آن نیست.
جمهوری اسلامی: این، واقعیتی است که سیل فروردین ۹۸آن را به رخ کشیده و کتمان آن نمیتواند مشکلی را حل کند...کشور با این مدیریت ضعیف، که قسمت عمده آن محصول قوم و خویش سالاری، رفیق سالاری، ژن خوب سالاری و بله قربان گو سالاری است نه شایسته سالاری، طبعاً دچار بحران مدیریت میشود
FATF موضوعی است که روزنامههای هر دو باند حاکم به آن پرداختهاند و هر کدام وجهی از بنبست نظام بر سر رد یا قبول آنرا بعد از لیستگذاری سپاه برجسته کردهاند:
آرمان: علیرضا رحیمی عضو هیأترئیسه مجلس: اینکه برخی تحلیلگران بخواهند تصمیم اخیر آمریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه در گروههای تروریستی را با رسیدگی به کنوانسیونهای CFT و پالرمو مرتبط کنند نوعی اشتباه در برداشت است
آرمان: مهدی پازوکی: اگر دولت مقررات FATF را نپذیرد، سیگنالی منفی به طرفهای خارجی فرستاده است که بیشک تندروها در آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه از جمله عربستانسعودی از آن بهره خواهند جست. تصویب لوایح چهارگانه از جمله مقررات مربوط به پولشویی و مقررات مربوط به مبارزه با تأمین مالی منابع تروریسم میتواند مسیر را برای نظام هموار کند.
جمهوری اسلامی: رئیس کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه «موضوع بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص با اقدام آمریکا علیه سپاه دو مقوله جداگانهای است»، گفت: نباید موضوع FATF را سیاسی کرد.
کیهان: اینکه برخی بهرغم تروریست نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی آمریکا همچنان از پذیرفتن شرایط تحمیلی FATF که آمریکا در کمین تصویب آن است دفاع میکنند، همان اندازه تعجببرانگیز است که بوسه بر پنجه گرگ برای سراب رفع تحریمها تعجببرانگیز است!... در حالی که FATF در گزارشهای خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را حتی قبل از اعلام رسمی آمریکا در ردیف گروههای تروریستی شناخته است، آیا چشم امید گشایش به چنین دشمن غداری جز تکرار بوسه بر خنجر دشمن که از پشت بر نظام اسلامی فرود میآید توجیه دیگری دارد!؟
سوز و گداز و ابراز نگرانی از انزوای نظام در خبرهای مختلف دیده میشود
کیهان: امام جمعه موقت تهران: اروپاییها دست کمی از آمریکاییها ندارند و در روزهای سختی ما را تنها میگذارند و میخواهند ما را ضایع کنند.
جمهوری اسلامی: یک دادگاه در استان البرتا در کانادا حکمی صادر کرده که بر اساس آن خانوادههای قربانیان یازده سپتامبر میتوانند برای ضبط داراییهای ایران در این ایالت اقدام حقوقی انجام دهند.