728 x 90

پشت پرده‌ٔ شارلاتانیسم دینیِ حجاب و مسموم‌سازی حکومتی

شارلاتانیزم حکومتی حجاب اجباری
شارلاتانیزم حکومتی حجاب اجباری

وارونه جلوه دادن واقعیت‌های سیاسی و اقتصادی،

دور زدن اصلی‌ترین بحرانها میان مردم و حاکمیت،

هیاهوفکنیِ مجازی برای به پرده بردن حقایق،

رمالی بر سر بازار سیاست با هدف منحرف کردن افکار و اذهان پرسشگر،

میدانی کردن ملغمه‌یی از شارلاتانیسم دینی و فقهی و منافع سیاسی درباره‌ٔ پوشش و تفاوت زن و مرد

و همه‌ٔ این ترفندهای کثیف را پیشه‌ٔ دجالیت خبری و سیاسی و میدانی کردن.

چنین است معرفی‌نامه‌ٔ اتاق فکر نظام ولایت فقیه.

 

به‌راستی زندگی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مردم ایران را دچار چه بحران‌هایی کرده‌اند که اتاق فکر نظام با حداکثر دجالیت و شارلاتانیسم دینی و فقهی برای دور زدن و پوشاندن آنها به غوغاسالاریِ حجاب و مسمومیت دانش‌آموزان روی می‌آورد؟

آیا تا به‌حال دیده‌اید اتاق فکر این رژیم این‌طور که تمام‌عیار به موضوع به‌اصطلاح بدحجابی می‌پردازد، مثلاً به یکی از موضوعات تورم، گرانی، بیکاری، فقر، مسکن و فرار مغزها بپردازد و ریشه‌کن کند؟ آیا شده است که به‌همین شدت و حدت تمرکز بر پوشش که تمام دستگاه سیاسی و نظامی‌اش را بسیج آن کرده است، بر همان وعده‌ٔ ساختن مسکن ــ حتا نیمی از آن وعده ــ تمرکز کند؟ چرا نمی‌کند؟

پس موضوع چیست؟ به‌راستی بازتاب مسائل واقعی و فوری جامعهٔ ایران در درون نظام را چه حالی می‌رود که برای پوشاندن آن، غوغاسالاری بر سر چند تار مو راه می‌اندازد و جنایت مسموم کردن دانش‌آموزان معصوم این مملکت را پیشه کرده و میلیون‌ها خانواده ــ و رسانه‌ها ــ را مشغول آن می‌کند؟

 

مطلب این است که نظام آخوندی به‌دلیل حجم چپاول اقتصادی و جنایت سیاسی، دیگر هیچ کاری برای مهار و حل بحرانهای خودساخته نمی‌تواند بکند. بحرانهای خودساخته‌ٔ سیاسی و اقتصادی به‌مثابه مجازات اتودینامیک، حاکمیت را در چنبره‌ٔ خود گرفتار کرده‌اند. اتاق فکر نظام برای گریز از این واقعیت لاعلاج، گریزگاه غوغاسالاری تحت عنوان بدحجابی راه می‌اندازد و مسمومیت دانش‌آموزان را مکمل آن می‌کند.

 

هنگامی که گریزگاههای حجاب اجباری و مسموم‌سازی را کنار می‌زنیم، به اصل مطلب در مبانی سیاسی و اقتصادی بین مردم و حاکمیت می‌رسیم. مبانی‌یی که تک‌تک‌شان تبدیل به بحرانهای انفجاری با خصلت قیام‌زایی و انقلاب‌زایی شده‌اند.

سیری در رسانه‌های حکومتی، بازتاب ناگزیر چنین وضعیتی را برملا می‌کند. به این نمونه‌بحرانها توجه کنید که هر کدام با سرنوشت زندگی و جان مردم ایران بازی می‌کنند ولی ترفند عمدیِ حاکمیت، به پشت‌پرده راندن آنها و مابه‌ازاء آن، غوغاسالاری میان‌تهی حجاب و مسموم‌سازی پیشه کردن است. دقت و حوصله کنید:

 

حال درون پرده

ــ انصاف نیوز ۱۰اردیبهشت ۱۴۰۲: «تردیدی نیست تشدید هجمه‌های هفته‌های اخیر علیه آنچه به مبارزه با بدحجابی تعبیر می‌شود، از تعمد در مسکوت گذاشتن و به حاشیه راندن افزایش افسارگسیخته تورم و گرانی ناشی می‌شود. این رویکرد هدفمند تلاش دارد بر معضل اصلی جامعه و تبعات اجتناب‌ناپذیر آن سرپوش بگذارد. افزایش ۵۰درصدی اقلام مصرفی، افزایش ۶۰درصدی نرخ کرایه‌های درون شهری، افزایش سرسام‌آور خودروهای داخلی و تبعات خیابانی و اجتماعی ناشی از این وضعیت، در مقایسه با مواضع دولت‌مردان و رسانه‌های حامی آن‌که به شکل گسترده و کم‌سابقه‌یی بر طبل حجاب اجباری می‌کوبند، ناظر بر این ادعا است».

 

بوف کور بیکاری

ــ سایت همشهری، ۲۳فروردین ۱۴۰۲: «مرکز آمار گزارش اشتغال و بیکاری زمستان ۱۴۰۱ را منتشر کرد. نرخ بیکاری جوانان ١٥ تا ٢٤ساله حاکی از آن است که ۲۴.۲درصد از فعالان این گروه سنی در زمستان ١٤٠١ بیکار بوده‌اند. بررسی نرخ بیکاری گروه سنی ١٨ تا ٣٥ساله نیز نشان می‌دهد که در زمستان ١٤٠١، ١٧.٤ درصد از جمعیت فعال این گروه سنی بیکار بوده‌اند».

ــ سایت اکو ایران ۱۸مرداد ۱۴۰۱: «در بهار امسال حدود ۹درصد از کسانی که متقاضی کار بوده‌اند نتوانسته شغلی پیدا کنند. بررسیها نشان می‌دهد جمعیت بیکار کشور در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته حدود ۱۰۸هزار نفر افزایش یافته است».

 

بیداد افسارگسیخته‌ٔ گرانی

ــ سایت خبر آنلاین، ۱۱اردیبهشت ۱۴۰۲: «رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن گفت: قیمت نهایی تخم‌مرغ کیلویی ۵۶هزار تومان برای مصرف کننده امروز به میادین و فروشگاههای زنجیره‌یی کشور اعلام شد».

ــ سایت تسنیم، ۱۱اردیبهشت ۱۴۰۲: «قیمت شکر در روزهای اخیر هر کیلو گرم به‌صورت فله ۳۳هزار تومان تا ۳۶هزار تومان به فروش می‌رسد».

ــ سایت خبر آنلاین به‌نقل از همشهری، ۱۱اردیبهشت ۱۴۰۲: «حتی بعد از عید ۱۴۰۲ هم نسبت به اسفندماه ۱۴۰۱ بستنی حدود ۳۰درصد گران شده است. بستنی ۱۵هزار تومانی ۲۰هزار تومان شده است. بستنی ۲۵هزار تومانی ۳۰هزار تومان شده، بستنی‌های پذیرایی ۳۰هزار تومانی میهن ۵۰هزار تومان و بستنی ۷۰هزار تومانی همین برند ۱۰۰هزار تومان شده است».

ــ خبرگزاری فارس ۹فروردین ۱۴۰۲: «قیمتها نسبت به اوایل عید گران‌تر شده‌اند. سیب در بازار به کیلویی ۴۰هزار تومان رسیده در حالی که قبل از عید، ۲۵هزار تومان بود. قیمت مرغ ۶۲هزار تومان اعلام شده است اما آنچه مردم از بازار مرغ روایت می‌کنند قیمتی بالای ۷۱هزار تومان است».

 

هیولای خط فقر و جولان فقر مطلق

ــ سایت رویداد ۲۴، ۱۲دی ۱۴۰۱: «بر اساس تازه‌ترین گزارش رسمی پایش فقر در سال۱۴۰۰، حدود ۳۰درصد از مردم ایران یا ۲۵.۶ میلیون نفر دچار فقر مطلق هستند. نرخ فقر در مناطق روستایی از ۳۵درصد هم عبور می‌کند».

ــ سایت تجارت نیوز، ۶آذر ۱۴۰۱: «خط فقر خانوار دونفره تهرانی ۳۲میلیون. خانوار روستایی ۱۵میلیون و ۷۰۰هزار تومان».

ــ سایت خبر آنلاین، ۱۰اردیبهشت ۱۴۰۲: «نامه‌یی از خوزستان به رئیسی: تانک عراقی که سال۱۳۶۱ زدم، به خودم واگذار کنید تا به ضایعاتی‌ها بفروشم».

 

واقعیت پشت پرده‌ٔ ادعای دجالانه‌ٔ یک میلیون مسکن!

ــ سایت خبر آنلاین، ۱۱اردیبهشت ۱۴۰۲: «حتا اگر بخش خصوصی تمام ابزارهای مالی را در اختیار داشته باشد تا بتواند یک میلیون واحد مسکونی در سال تولید کند، تازه تا ۵سال آینده نتیجه آن در بازار مسکن نمایان خواهد شد».

 

تورم

ــ سایت خبر آنلاین، ۸فروردین ۱۴۰۲: «تورم به آستانه ۵۰درصد رسیده است»!

 

دو جبهه با فقط دو چشم‌انداز

همین مختصر گزیده از آثار اختاپوس هفت‌سر فساد حکومتی، گویای چنبره‌ٔ بحرانی‌ست که تمامیت نظام را در خود گرفته و اتاق فکر نظام برای گریز از آثار قیام‌زایی و انقلاب‌زایی آن، غوغاسالاری حجاب و مسموم‌سازی راه انداخته است. این ترفند، ارتزاق از روزمره‌گی است. دیگر برای اتاق فکر نظام، هیچ مفر استراتژیک باقی نمانده است. آخرین مفر ناشی از توهم‌زاییِ خامنه‌ای، رئیسی جلاد بود که هم‌اینک به‌دلیل نمونه‌هایی که برشمردیم، سبب‌ساز شقه‌های مستمر در باند ولی‌فقیه شده است.

بنابراین در صحنه‌ٔ سیاسی و اجتماعی و اقتصادی ایران، برای مردم فقط قیام و انقلاب پیش رو است و برای نظام ولایی، فقط توسل به ترفند غوغاسالاری با هدف گرد و خاک پاشیدن بر تعیین‌تکلیف ناگزیر نهایی.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/210fb2b9-4222-46e8-a1e4-7e8075afabab"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات