728 x 90

با یک تیر چند هدف - مروری بر روزنامه‌های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی روز شنبه نهم بهمن، بازگشت تیم مذاکرهٔ رژیم از وین و توقف یک هفته‌یی مذاکرات تیتر مشترک اغلب روزنامه‌های حکومتی است. موضوع مشترک دیگری هم روزنامه‌ها دارند که آن هم موضوع به‌قول خودشان هک شبکه‌های رادیو تلویزیونی رژیم در روز پنجشنبه است. موضوع سوم قابل توجه بحران اقتصادی و بن‌بست و بی‌راه‌حلی نظام است که در مطالب روزنامه‌ها تبدیل به فاش‌گویی و دعوای باندی شده است.

 

با یک تیر چند هدف!

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه با این موضوع دوگانه برخورد شده. کیهان خامنه‌ای با درج واکنش یک کاربر اینترنتی در حد دو خط خواسته مطلب را کوچک و کم اهمیت جلوه بدهد.

وطن امروز هم با درج یک خبر لابلای خبرها همان خبر مختصر روز پنجشنبه صدا و سیمای رژیم را انعکاس داده. روزنامه جوان وابسته به سپاه با اختصاص دو مطلب به موضوع نفوذ در پخش شبکه‌های رادیو و تلویزیون رژیم پرداخته و در عین تلاش برای کوچک‌نمایی آن، از پیامدهای آن ابراز وحشت کرده. «روی خرابکاری اصلی متمرکز شوید» عنوان یکی از این دو مقاله است که از جمله نوشته: «ماجرای خرابکاری مجاهدین در شبکه یک را می‌توان از چند زاویه بررسی کرد؛ این‌که سازمان صرفاً قصد خودنمایی و عرض‌اندام داشته است و محدود شدن به این هدف می‌تواند تا حدی گمراه‌کننده باشد و به ندیدن اهداف و انگیزه‌های اصلی این (گروه) منجر شود». در ادامه هم افزوده است «در واقع (مجاهدین) سعی کرده‌اند با یک تیر چند هدف را بزنند؛ فضا را امنیتی، توان مدیران را مستهلک، نیرو‌های زبده و به دردبخور را در یک پروسه امنیتی دچار فرسایش و بدبینی و قوای عصبی رسانه ملی را دچار کندی و گیجی کنند».

«هک امید در دل مردم» عنوان واکنش روزنامه ولایتی یعنی فرهیختگان به این واقعه است که ابتدا با ابراز نگرانی نوشته: «فارغ از خرابکاری یا نفوذ که پیش از این نمونه‌هایش را در ماجرای سایت هسته‌یی نطنز یا جایگاههای پمپ‌بنزین دیده بودیم مسأله مهم‌تر، شناخت اهدافی است که در پس این‌گونه اقدامات متوجه فضای اجتماعی ایران می‌شود؛ اقداماتی که به‌دنبال هزینه‌آفرینی مادی و روانی در جامعه ایران است و تلاش دارد نوع مواجهه مردم و حکومت را تغییر دهد. امنیت، نشاط جامعه و سرمایه اجتماعی اضلاع یک مثلث مهم و استراتژیک را می‌سازند» در ادامه افزوده: «دشمنان اما اهمیت این مثلث را درک کرده‌اند و اکثر جنگهای رسانه‌یی خود را بر دوش این سه ضلع گذاشته‌اند». «پنجشنبه خاص» عنوان سرمقاله روزنامهٔ ایران ارگان دولت آخوند رئیسی است که نوشته: «چند دقیقه‌ای از اخبار ساعت ۱۴ گذشته بود که تصویر «مسعود رجوی» بر صفحه تلویزیون آمد. در سازمان صدا و سیما نفوذ رخ داده بود یا تصویر با ابزار فنی هک شده بود، فرقی نمی‌کند». در ادامه افزوده است: «یادمان آمد که همگی یک «دشمن بزرگ» داریم؛ دشمنی که هر آنچه مصیبت در ۴۰سال گذشته بر سرمان آمد، پایش در میان بود، یادآوری‌ای از جنس یادآوری صبح ۱۳دی ۱۳۹۸. وقتی که گفته شد به دستور ترامپ، سلیمانی را به‌شهادت رساندند».

 

شکست دستگاه عریض و طویل با هزینه‌های کلان

ماجرای نفوذ یا هک شبکه‌های رادیو تلویزیونی رژیم در روزنامه‌های باند مغلوب تبدیل به ابزار جنگ باندی شده. «هیچکس پاسخگوی ماجرای هک شدن آنتن صدا و سیما نیست» عنوان مطلب مردم‌سالاری و تیتر درشت صفحه اولش است که از جمله نوشته: «شکست دستگاه عریض و طویل صدا و سیما با هزینه‌های کلانی که دارد چیز عجیبی نیست». در ادامه افزوده: «حالا نوبت به هک یا دستکاری برنامه‌های پخش شده در آنتن زنده اصلی‌ترین شبکه تلویزون رسیده است؛ اتفاقی عجیب و نادر که نه توضیح درستی درباره آن داده می‌شود، نه کسی هوس استعفا به سرش می‌زند».

همدلی نوشته: «هنوز ابعاد آن علنی نشده است. برای لحظاتی صدا و تصاویری علیه نظام جمهوری اسلامی از صدا و سیما به همراه تصاویری از اعضای ارشد مجاهدین پخش شد».

شرق هم با درج فهرستی از حملات سایبری قبلی به نظام به اهمیت حمله اخیر اشاره کرده و نوشته: «شاید اتفاق رخ‌داده در سازمان صدا و سیما این زنگ خطر دوباره برای سازمان پدافند غیرعامل و سردار جلالی که ۱۶سال است ریاست آن را برعهده دارد، به صدا درآورد که فاصله هکرها و حملات آنها به سازمانها و نهادها از همیشه به ما نزدیک‌تر است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/20ab0d2a-831e-4e5e-974f-bae00f6ad23e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات