728 x 90

«خانهٔ دوست» این‌جاست؛ زنان در کانون رأی ایران

حکومت آخوندی سردمدار سرکوب زنان
حکومت آخوندی سردمدار سرکوب زنان

کرونا؛ رنج مضاعف زنان

دیوار بلند موج کرونا باعث شده است بسیاری خبرهای اجتماعی در پشت این دیوار یا پنهان بمانند و یا در سایهٔ اخبار داغ کرونا کمتر دیده شده یا مورد توجه واقع نشوند.

وقتی دیوار موج کرونا به ایران آخوندزده می‌رسد که از این دیوار به‌عنوان یک حائل و گزینهٔ تاکتیکی برای به محاق بردن مطالبات سیاسی و اجتماعی سود می‌برد، پیداست که ضریب در سایه ماندن بسیاری خبرها و رویدادها بالا خواهد بود. یکی از این خبرها و رویدادهای جاری، بحران و تنش نابرابری جنسیتی است که در نظام آخوندی با سیاست «زن‌ستیزی» شناخته می‌شود.

 

سویه‌های تحکیم زن‌ستیزی

فرهنگ کهن مردسالاری با سلطهٔ ایدئولوژی زن‌ستیزی، بیش از ۴۲سال است که حکمران جنایات همه‌جانبهٔ سیاسی، فرهنگی و جنسیتی در ایران‌زمین شده است. این حکمرانی جنایی وقتی کلاه تفکر قرون‌وسطایی زن‌ستیز بر سر می‌گذارد، دامنهٔ درنده‌خویی‌اش نسبت به زنان، گسیخته‌افسار می‌شود و حدی برایش نمی‌توان تعیین نمود. این بی‌حد و اندازه‌گی در محرومیت حقوقی و صنفی، استثمار و بهره‌کشی، جنس دوم دانستن زن و سرکوبی سیستماتیک و برنامه‌ریزی و سازماندهی شده در ایران آخوندزده تبدیل به قانون، لایحه و اساسنامه مدون شده است.

این‌گونه است که زن‌ستیزی با پشتوانه‌ٔ قانون آخوندنوشته و حمایت سیاسی طبقهٔ حاکم، سویه‌های تحکیم جنایت‌اندیشی در کارگزاران نظام ولایت فقیه و پرورش مشتی لمپن ــ جلاد سرکوب‌گر زنان در سطح جامعه شده است.

 

منشوری زیر ذره‌بین سنجش ایران و جهان

چنین منشور و هرم زن‌ستیز که رأس فرمان‌دهندهٔ آن تفکر جنسیتیِ نرینه‌سالار در تلفیق با فردیت درنده‌خوی «همه با من» می‌باشد، شناسنامه‌یی دارد که وی را جمهوری اسلامی آخوندی معرفی می‌کند.

با شناخت این منشور و این شناسنامه می‌توان تمامی کارکردهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگیِ حاکمیت ولایت فقیه را درک کرد و چرایی جنایات ضدبشریِ همه‌جانبه‌اش را تبیین نمود.

بیش از چهار دهه است که آثار چنین تفکر و سیاستی نسبت به زنان، زیر ذره‌بین توجه و سنجش مردم ایران و نیز دقت مجامع بین‌المللی حقوق‌بشر و حقوق مدنی قرار دارد. سازمان ملل از بدو تشکیل نظام آخوندی توسط خمینی تاکنون ۶۶بار قطعنامهٔ محکومیت نقض حقوق‌بشر و نقض حقوق اولیهٔ زنان را صادر نموده است. عفو بین‌الملل در گزارشات سالانهٔ خود همواره نظام ملایان را به‌طور خاص به‌خاطر نقض مستمر حقوق اولیهٔ زنان محکوم کرده و نمایندهٔ ویژهٔ سازمان ملل، سه دهه است که نقض حقوق‌بشر توسط جمهوری اسلامی را رصد می‌کند.

 

«خانهٔ دوست» این‌جاست

شایان یادآوری است که محکومیت‌های مداوم نظام آخوندی ــ آن هم در جهانی که اربابان آن در مماشات مستمر با ملایان تروریست و زن‌ستیز بوده‌اندــ مرهون تلاش، تکاپو، افشاگری و روشنگری مجامع ایرانی حقوق‌بشر، کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، جنبش دادخواهی، انجمنهای مادران شهدا در داخل ایران و فعالان و کوشندگان حقوق‌بشر در ایران و جهان می‌باشد. اینان‌اند که بیش از چهار دهه «در برابر تندر ایستاده» و «خانهٔ دوست» را روشن نگه داشته‌اند.

 

رتبهٔ ایران آخوندزده در ۱۵۵کشور جهان

در پرتو همین فعالیت‌ها و روشنگریها که در کانون همه‌شان پایداری و مقاومت ستودنی زنان ایران قرار دارد، مجمع جهانی اقتصاد در گزارش ماه مارس ۲۰۲۱ خود، جایگاه نظام آخوندها را از منظر نقض حقوق زنان معرفی نموده است. بر طبق این گزارش که به رتبهٔ کشورهای جهان درباره نابرابری جنسیتی پرداخته است، ایران آخوندزده در «قعر جدول برابری جنسیتی زنان و مردان» قرار دارد.

در این گزارش آمده است که «مجمع جهانی اقتصاد، شکاف جنسیتی را بر مبنای شاخصه‌های مشارکت اقتصادی، سلامتی و بقا، توانمندسازی سیاسی و دستیابی به فرصت آموزشی بررسی و تعیین می‌کند». با این معیارها ۱۰کشور اول جهان که کم‌ترین شکاف جنسیتی را دارا هستند، به‌ترتیب ایسلند، فنلاند، نوروژ، نیوزلند، سوئد، نامیبیا، روآندا، لیتوانی، ایرلند و سوئیس معرفی شده‌اند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش مارس ۲۰۲۱ آورده است که «در برابری جنسیتی بین زنان و مردان جهان، ایران در بین ۱۵۵کشور، رتبهٔ ۱۵۰ را به خود اختصاص داده است». این گزارش می‌افزاید «ایران نسبت به سال۲۰۲۰ دو رتبه سقوط داشته است».

در انتهای جدول گزارش مجمع جهانی اقتصاد کشورهای پاکستان، افغانستان، عراق، یمن، کنگو، سوریه و ایران قرار دارند. قابل توجه است که رتبهٔ رژیم آخوندی حتی از کشورهای تیمور شرقی، صربستان و توگو هم پایین‌تر است.

 

وجه تاریک و وجوه روشن ایران

این گزارش را باید وجهی تاریک از نمای ایران‌زمین در منظر جهان دانست. اما آیا ایران‌زمین فقط همین وجه را داراست؟ نه، هرگز! این تنها یک وجه از وجوه سیمای ایران واقعی است که در اشغال زن‌ستیزان ضدبشر واقع شده است. وجوه دیگر ایران متشکل از پایداری و نبرد زنان با پیشتازی‌شان در قیام‌ها و جنبش برابری، پایداری ستودنی در زندانهای اهریمنی ملایان، شکستن دیوار تفکر پلید آخوندها در عرصه‌های ادبی و هنری و ورزشی و به‌دست گرفتن سکان رهبری مبارزه برای سرنگونی نظام ولایت فقیه در مقاومت ایران است. این است سیمای حقیقی جبهه قدرتمند زنان ایران در برابر قوم اشغالگر آخوندی که تفکر ضدبشری، سیاست زن‌ستیز و سرکوب‌گری افسارگسیخته‌اش در برابر اراده، پایداری، روشنگری، فدای بیکران و قدرت بن‌بست‌شکنی و سازماندهی زنان ایران شکست تاریخی خورده است.

 

زنان در کانون رأی جبهه سراسری ایران

اگر مجامع جهانی ــ مثل نمونه‌یی که گزارش آن آورده شده ــ پرده‌یی از جنایات حاکمیت ولایت فقیه را در منظر جهانیان برمی‌دارند، ناشی از درخشندگیِ مبارزات، پایداری و بن‌بست‌شکنی‌های زنان و دختران ایران‌زمین در مصاف با مهیب‌ترین نیروی ارتجاعی و زن‌ستیز تاریخ ایران است. تشعشع مبارزه و پایداری زنان طی چهار دهه بوده که اکنون مطالبات آنان را با مطالبات جبهه سراسری ایران‌زمین به «رأی من سرنگونی» بالغ نموده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b5cae33b-e2f8-4f3a-b755-e172e40982fe"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات