728 x 90

مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز شنبه پنجم اسفند ماه

گزیده روزنامه های حکومتی شنبه
گزیده روزنامه های حکومتی شنبه

در روزنامه‌های حکومتی روز یکشنبه 5اسفند بحرانهای داخلی اعم از دعواهای باندی یا شقه درون باندها، بحرانهای منطقه‌یی و بین‌المللی نظام تیترهای مطرح صفحات اول را به خود اختصاص داده است:

آرمان: امیر محبیان: «فردگرایی» تمام شده و بی‌اثر است. ائمه جمعه را نماینده اصول‌گرایان نمی‌دانیم

آرمان: حامیان محمود سرافکندگان امروز

آفتاب یزد: عراق در تجارت خارجی از ایران پیشی می‌گیرد؟

ابرار: سؤال از رئیس‌جمهور با 102امضا تقدیم هیأت‌رئیسه مجلس شد

ابرار: مایک پنس: ترامپ دیگر توافق هسته‌یی ایران را تأیید نمی‌کند

ابرار: عراقچی: برجام قابل مذاکره مجدد نیست

افکار: علی لاریجانی: تضعیف ریشه‌های انقلاب خیانت است

جوان: عراقچی: در«برجام بی‌فایده» نمی‌مانیم- رئیس‌جمهور آمریکا: بدون این ۶شرط در برجام نمی‌مانیم

رسالت: رحیم صفوی: مشغول کردن ایران به داخل از اهداف اغتشاشات است

سیاست روز: هزینه‌های توافق هسته ای؛  معاون ظریف: مطالبات مردم در برجام تأمین نشده است – معاون ترامپ: دیگر پایبندی ایران به برجام را تأیید نخواهیم کرد

صدای اصلاحات: کنایه علی لاریجانی به حاشیه‌های روز کشور: عده‌یی هنرمندانه در پی تخریب و اختلاف اندازی هستند

قدس: سؤال 102نماینده مجلس تقدیم هییت رئیسه شد؛ رئیس‌جمهور در برابر ۵چالش اقتصادی

کیهان: عراقچی: برجام برای ایران دستاوردی نداشته است

کیهان: مدعیان اصلاحات مرده‌اند یا دستشان با داعش در یک کاسه است؟

بحرانهای اقتصادی اجتماعی همراه با دعواهای باندی بر سر فساد تیترهای متنوعی در روزنامه‌های هر دو باند دارد:

آرمان: قاضی سراج از ارسال پرونده شهرداری سابق به دادسرا خبر داد؛ محاکمه شهردار 52000میلیاردی

آفتاب یزد: عراق در تجارت خارجی از ایران پیشی می‌گیرد؟

آفتاب یزد: واقعیت جامعه بلوچ آن چیزی نیست که صدا و سیما نشان می‌دهد

ابرار اقتصادی: هواپیمایی آسمان در درباره سانحه سقوط گمانه زنی کرد؛ علت سقوط عقب‌ماندگی صنعت هوایی

اقتصاد پویا: وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی عنوان کرد؛ عمده مردم قدرت خرید ندارند- صادقانه باید گفت مردم و کارگران قدرت خرید خوبی ندارند و افزایش دستمزدها هم این کاهش قدرت خرید را جبران نمی‌کند

اقتصاد پویا: نوبخت: ۳میلیون و ۲۰۰هزار بیکار در کشور داریم

اقتصاد پویا: خانه آخرت ۵میلیارد تومن

اطلاعات: وزیر کار: افزایش دستمزدها کاهش قدرت خرید کارگران را جبران نمی‌کند

بهار: بر اساس جدید‌ترین گزارش مرکز آمار ایران: پانصد هزار نفر در پائیز بیکار شدند – تداوم افزایش بیکاری زنان – کرمانشاه بعد از زلزله بیکار ترین استان شد

وحشت از قیام و پیآمد بریدگی و انفعال نیروهای رژیم و هشدار به باند رقیب موضوع مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم است:

رسالت: رحیم صفوی: مشغول کردن ایران به داخل از اهداف اغتشاشات است

شرق: سرانجام این خرده‌ مطالبات به خرده‌ اعتراضات می‌انجآمد و این خرده‌ اعتراضات تجمیع‌ شده و باز هم‌چون توفانی سهمگین وزیدن خواهد گرفت و کشتی دولت و به‌تبع آن مردم را دچار تلاطم خواهد کرد. تمام کنشگرانِ سیاسی در داخل و خارج از کشور، چشم به همین خرده‌ مطالبات دوخته‌اند تا از رهگذر آن خرده‌ مقاومتها را شکل دهند و در مواقع ضروری عملیاتی کنند.

کیهان: بازگشت از نیمه راه،به‌عنوان خطر مهمی که انقلاب را تهدید می‌کند،

انتقاد مثل هرس شاخه‌های اضافه است،مثل کندن علف‌های هرز. اما بعضی‌ها به جای شاخه ساقه را هدف قرار می‌دهند! به جای کندن علف، می‌خواهند ریشه را بکنند!

هدف آنها براندازی نظام است

روزنامه‌های باند خامنه‌ای برای اولین بار به نامه احمدی‌نژاد پرداخته‌اند و برای حمله به او و در بردن خامنه‌ای از فساد نظام، تمامی روسای جمهور نظام را شمع آجین کرده‌اند:

کیهان: دیدیم از احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم مشایی گرفته تا برخی رسانه‌ها و عناصر همراه ائتلاف دولتی «اصلاحات و اعتدال»، با ادبیات گوناگون سعی کردند ضمن تحریف کلام رهبری، قصور و تقصیرهای دیوان‌سالاری دولتی را که خود به آن شکل داده‌اند، پای نظام و رهبری بنویسند... طبقات اشرافی زیاده‌خواه و مدیران دولتهایی که بساط اشرافیت یا دستبرد به بیت‌المال را برای خود یا دیگران فراهم کردند- در دولت خاتمی و هاشمی باشد، یا احمدی‌نژاد و روحانی- حق ندارند قیافه منتقد و پرسشگر و مطالبه‌گر به خود بگیرند... دولتمردانی که دیروز یا امروز، به‌خاطر گرفتاریهای باندی و فرقه‌یی، و حب و بغض‌های غیرالهی، اولویت‌های اصلی و اقتصادی را به مدت 6-7سال کنار گذاشتند و در مقابل فشارهای اقتصادی دشمن، به گروکشی و سیاست‌بازی و بزرگ‌نمایی مسائل فرعی پرداختند و افراد قبیله‌گرا و دون‌مایه را بر روحیه جهادی و امانتداری در دولتهای دهم و یازدهم غلبه دادند، متهمان اصلی عقب‌ماندگی از عدالت در دهه «پیشرفت و عدالت» (96-1387) هستند. بله می‌توانند مانند رئیس دولت فعلی، گلایه‌های مردم از سوءمدیریت اقتصادی دولت را تحریف، و اعتراض سیاسی علیه اصل نظام جا بزنند یا مانند رئیس دولت دهم نامه‌های سرگشاده‌ای که صرفاً به درد ذوق‌زده کردن رسانه‌های ضد انقلاب و محافل فتنه‌گر می‌خورد، بنویسند و از موضع مدعی‌العموم، نسخه عزل این و آن بپیچند و از انحلال مجلس و دولت و برگزاری انتخابات دم بزنند. این دقیقاً همان نسخه‌ای است که فتنه‌گران در سال‌های 84و 88علیه انتخاب خود وی و درباره دولتش می‌پیچیدند اما رهبری و مردم در مقابل خودکامگی‌ اشرافیت ایستادند.

جبهه استکبار در همین دهه نقشه‌های چند لایه‌ای را به اجرا گذاشت تا از طریق قشون‌کشی نظامی و تحریم شدید اقتصادی و سازماندهی طیف‌های گوناگون برانداز و بدتر از همه، سربازگیری از میان مدیران اشرافیت‌زده سابق و لاحق، ایران را به کشوری ویران و تجزیه‌شده نظیر افغانستان و عراق و سوریه تبدیل کند. در چنین جنگ پیچیده‌ای متأسفانه از سال 90 تا به امروز، برخی کارگزاران ارشد اجرایی، با ندانم‌کاری، گروگانگیری مسئولیت و عدم انجام درست آن- به‌خاطر برآورده نشدن فزونخواهی‌های غیرقانونی‌شان- به دشمنی دشمن کمک کردند. اما با این وجود نه تنها امنیت ملی با عزت تمام حفظ شد، بلکه پیروزیهای بزرگ در منطقه به دست آمد؛ هر چند که نه احمدی‌نژاد با آن مقاومت منطقه‌یی در سوریه همراهی کرد و نه برخی مدیران بعدی.

انقلاب اسلامی مانند دریای بزرگ و متلاطمی است که لاشه‌های متعفن را در خود نگاه نمی‌دارد و به ساحل پرتاب می‌کند؛ می‌خواهد کسی باشد که اللهم عجل لولیک الفرج را لقلقه زبان کرده اما در آزمون اطاعت از ولایت فقیه رفوزه شده، یا کسی که یکی در میان از امام و رهبری و خدا و پیغمبر(ص) یاد می‌کند، اما اسلامش، اسلام آمریکایی و اشرافی و اموی است. ارتجاع، ارتجاع و انحطاط است؛ چه زیر عَلَم اعتدال و اصلاحات باشد و چه با نقاب عدالت و مهرورزی و انتظار بهار!

کیهان: پوزخند! (گفت و شنود)

 

 

  گفت‌: بعضی‌ها که مثل رژیم شاه  اصرار داشتند مکتب اسلام را حذف کنند و به جای آن«مکتب ایرانی»! را جایگزین کنند، امروز از اعتقاد راسخ خود و دوستانشان به اسلام و انقلاب سخن می‌گویند!

گفتم‌: همانها که به صراحت می‌گفتند با خشت نوشته کوروش می‌توان دنیا را اداره کرد‌؟! و می‌گفتند دوران اسلام‌گرایی تمام شده است‌؟!

گفت‌: ایول، همانها، کلام عجل لولیک الفرج به کام گرفته‌اند‌! و معلوم نیست اگر دوران اسلام‌گرایی را تمام شده می‌دانند و معتقدند با خشت‌نوشته کوروش می‌توان دنیا را اداره کرد‌! دیگر امام زمان‌(عج) را برای چه می‌خواهند‌؟!

گفتم‌: همانها که  صهیونیست‌های کودک‌کش را که با قتل‌عام مسلمانان فلسطین سرزمین آنها را اشغال کرده‌اند، «مردم اسرائیل» معرفی می‌کردند و در درگیری تروریست‌های تکفیری با دولت سوریه حق را به معارضان می‌دادند‌؟!

گفت‌: همانها  امروز می‌گویند همه مسئولان‌ باید کنار بکشند تا ما و دوستانمان  زمام امور را در دست بگیریم‌!

گفتم‌: یعنی نمی‌فهمند این چرندیات  فقط باعث پوزخند ملت است‌؟!

گفت‌: گنده‌گویی می‌کنند که مطرح باشند‌!

 

در روزنامه‌های باند روحانی حمله به احمدی‌نژاد ضمن تأیید مطالب نامه‌اش، بهانه حمله به ولی‌فقیه ارتجاع و باندش شده و بار دیگر حرفهایشان سر مهندسی انتخابات و آوردن احمدی‌نژاد را تکرار کرده‌اند:

آرمان: معجزه هزاره نامه‌یی به مقام رهبری نوشته و در آن آورده که با دستور رهبری انتخابات زود هنگام ریاست‌جمهوری و مجلس برگزار شود، رئیس قوه قضاییه هم تغییر کند!

به‌جز محمود احمدی‌نژاد که نویسنده این نامه بوده، اسم‌های دیگری هم به میان می‌آید. آیت‌ا... مصباح یزدی و حمید رسایی و محمدعلی رامین از جمله این افراد هستند. آنها فراموش کرده‌اند که چه نقشی در برآمدن و به صدر نشستن او ایفا کرده‌اند. امروز تنها شیطان خواندن او کافی نیست، امروز تنها نشان‌دادن ناراحتی از نوشتن نامه کافی نیست.

خود شما در شکل گرفتن این پدیده به‌اصطلاح خودتان معجزه هزاره نقش داشته‌اید... آیا فراموش کرده‌اید که شما از کسی حمایت کردید که تنها سابقه سیاسی او شهرداری دو ساله در تهران و استانداری پرحاشیه در اردبیل تازه استان شده بود و با این کار او را به‌عنوان رجل سیاسی به مردم معرفی کردند؟ چه کسی از یاد می‌برد که بعد از رسیدن به ریاست‌جمهوری در سال 84چگونه تندروترین لایه‌های اصول‌گرا، چهره او را غیرواقعی نشان دادند و کسانی در این راه تا جایی پیش رفتند که مدعی شدند رأی امام عصر(عج) به او بوده... اگر مردم ندانند، همان چهره‌های حامی که خوب می‌دانند چه اتفاقی افتاده و چرا این معجزه هزاره این‌چنین خود را به در و دیوار می‌کوبد!... مصباح یزدی که از حامیان شناخته شده احمدی‌نژاد بود، گفت: «زمینه انحراف در صدر اسلام را همان کسانی ایجاد کردند که با پیامبر قوم و خویش بودند، در

آیا می‌توان از ایشان سؤال کرد که چرا رفتار کسانی را فراموش کرده‌اند که دور همان افراد را گرفتند و آنها را تشجیع کردند؟ بر خود ایشان چه باید گفت که چرا نقش خود را در برآمدن معجزه هزاره فراموش کرده‌اند؟ یکی از نزدیک‌ترین افراد به آیت‌ا... جنتی می‌گفت تا وقتی وسایل سحر و جادو از احمدی‌نژاد و باندش کشف نشد، آیت‌ا... انحراف او را باور نمی‌کرد. عجب لعبتی را روی سرمان گذاشتیم و حلوا حلوا کردیم؛ ما اصول‌گراها.»

اعتماد:‌ آنان که در بصیرت کسی را همطراز خود نمی‌بینند، به چنان حبی دچار شدند که حقایق را ندیدند یا نخواستند ببینند. همین ندیدنها بود که کسی با حداقل صلاحیتها و در هاله‌ای از ابهام و ناشناختگی با سرعت تا مقام دوم کشور پیش رفت و با حمایت‌های بی‌سابقه هرچه به ذهنش رسید به اجرا گذاشت و کشور را به لب پرتگاه رسانید. آیا واقعاً ١٢سال وقت لازم بود تا ماهیت یک فرد روشن شود؟ آیا مردم حق ندارند سؤال کنند که چگونه عده زیادی از سیاسیون حاضر در یک جناح نتوانستند یک فرد را بشناسند و حداقل از حمایت‌های بی‌دریغ و محیرالعقول شانه خالی کنند؟

روزنامه‌های باند خامنه‌ای مواضع عراقچی در لندن را به چالش کشیده و از مذاکرات محرمانه در مورد برجام خبر داده‌اند:

کیهان: روزنامه‌ ایل فولیر نوشت: توافق سال 2015 توقف برنامه‌های هسته‌یی تهران، دیگر به تنهایی کافی نیست.دیپلوماتهای اروپا و آمریکا مشغول کار شده‌اند.

شنبه گذشته گروهی از دیپلوماتهای کشورهای ایتالیا، فرانسه و انگلیس، در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با گروهی از دیپلوماتهای ایرانی ملاقات کردند تا در مورد لزوم عقد توافق دوم صحبت شود.

در این گفت‌ و گوها که در مرحله‌ای بسیار مقدماتی و نیمه محرمانه قرار دارد، دیپلوماتهای اروپایی اقدام تهران در سوریه و یمن را به‌عنوان نمونه‌هایی از تحرکات تهاجم‌وار ایران در منطقه برشمردند.

این توافق دوم هنوز وجود خارجی ندارد و فقط در مورد آن صحبت می‌شود و ارتباط زیادی با توافق هسته‌یی سال 2015 دارد.

در ماه می‌ آینده از توافق هسته‌یی خارج شده و تحریم‌های جدیدی را علیه تهران اعمال خواهد کرد.

این‌که شماری از دیپلوماتهای اروپایی مشغول به کار شده‌اند تا از بروز چنین وضعیتی جلوگیری کنند، نخستین نشانه همگرایی بین اروپا و آمریکا پس از ماه‌ها جدایی آشکار آنها بر سر ایران است.

جوان: جوان: مراقب باشیم در زمین ترامپ بازی نکنیم

بحث خروج ایران از برجام در حالی نخستین بار از سوی یکی از مقامات ارشد وزارت‌خارجه عنوان می‌شود که پرسش‌های مهمی را با خود به همراه دارد، از جمله این‌که به فرض آن که ایران از برجام خارج شود آیا «منافع و اهداف بر زمین مانده ایران در برجام» احیا می‌شود یا آن که تنها یک بازی در پازل ترامپ و موجب افزایش هزینه‌های حقوقی و بین‌المللی در دوران پسا برجام برای ایران باید تفسیر شود؟

موضع جدید عراقچی کمک به منافع ملی است یا تضییع فراخ‌تر حقوق ملی ایرانیان؟

دولت تا کنون سخن از خروج ایران از برجام به میان نیاورده و در هنگامه‌ای چنین مسأله‌ای طرح می‌شود که دونالد ترامپ ضرب‌الاجل 120روزه را با دو هدف، الف- تحمیل مذاکرات موشکی و منطقه‌یی به ایران و ب- تحمیل گزاره «خروج از برجام» به طرف ایرانی معین کرده و تقارن امروز پرسشی مبنی بر این‌که چه رابطه‌ای میان ضرب‌الاجل120روزه ترامپ و موضوع «خروج ایران از برجام» وجود دارد؟

اعتراف عراقچی در اندیشکده چتم هاوس انگلیس به نقض مشهود و مستمر برجام توسط آمریکا و سخن از خروج ایران از برجام نمایانگر استیصال دولت در برخورد با آمریکاست

دو هدف عمده ترامپ طی یک سال گذشته(که شخص عراقچی و سایر مسئولان ارشد دولت بارها به آن تأکید کرده‌اند)، تحمیل مذاکرات موشکی و منطقه‌یی به ایران و تحمیل گزاره «خروج از برجام» به طرف ایرانی بوده است.  موضع امروز عراقچی به‌معنای تن‌دادن به هدف دوم ترامپ و بازی در پازل رئیس‌جمهور آمریکا است،

آن هم در شرایطی که چنین وضعیتی تنها هزینه‌ها را علیه ایران افزایش می‌دهد.

خروج ایران از برجام با توجه به این‌که آمریکا خود در جایگاه قاضی (الف- عضو دائمی شورای امنیت و ب- اثرگذار در تصمیمات آژانس انرژی اتمی) در برجام است ضرورتی ندارد، چرا که طرف ایرانی می‌تواند با «توقف»اجرای تعهدات خود تنها در بخش‌هایی از جمله سایت نطنز یا فردو، آمریکا را وادار به اجرای تعهدات و تغییر رفتار کند و نیازی به خروج از برجام وجود ندارد و تنها یک اقدام نمایشی است.  به‌معنای دیگر، طرح بحث خروج ایران از برجام با توجه به تفکرات حاکم بر دولتمردان، شعاری و غیرقابل باور است و در جایی ضرورت پیدا می‌کند که ایران برگ‌های قبلی (نظیر توقف برخی از تعهدات)را عملیاتی کرده و رفتار آمریکا تغییر نکرده باشد و

جالب اینجاست که بر اساس شواهد و قرائنی که از داخل و خارج استنباط می‌شود طرف ایرانی در جهت هدف نخست آمریکا (تحمیل مذاکرات موشکی و منطقه‌یی به ایران) گام‌هایی برداشته است و مذاکرات محرمانه‌ای بین نمایندگان ایران و کشورهای اروپایی برای تحقق شروط چهارگانه ترامپ برگزار شده است.

سخن از خروج ایران از برجام نه تنها تأمین کننده منافع ملی و حقوق از دست رفته در برجام نیست بلکه تأمین خواسته آمریکا است و این معنا را برای آمریکایی‌ها به‌دنبال دارد که تعیین ضرب‌الاجل120روزه ایران را وادار به حرکت در ریل دلخواه آمریکایی‌ها کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/594dc0f9-c84e-4ef4-88fa-c00a97cf4e80"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات