728 x 90

پایین آمدن سن اعتیاد به ۱۱سال، گسترش ۳برابری اعتیاد در میان زنان

پایین آمدن سن اعتیاد به ۱۱سال
پایین آمدن سن اعتیاد به ۱۱سال

گسترش اعتیاد و پایین آمدن سن اعتیاد به‌خصوص سن اعتیاد زنان از جمله دست‌آوردهای ننگین حاکمیت ضدبشری آخوندی است.

گسترش اعتیاد در ایران تحت حاکمیت آخوندها به یک فاجعه تبدیل شده است تا جایی که به‌رغم سانسور، رسانه‌ها و مهره‌های آن ناگزیر به اذعان آن می‌شوند.

دامنه اعتیاد به مواد گوناگون اعتیادآور آن‌چنان وسعت پیدا کرده است و استعمال این مواد آن‌چنان گسترده شده است که به اعتراف حسن لطفی عضو مجلس ارتجاع: «سن مصرف مواد مخدر به ۱۱سال کاهش پیدا کرده است».(خبرگزاری مجلس ۲۶مرداد ۹۷)

اما فاجعه اعتیاد در میان زنان نسبت به مردان گسترده‌تر است، فاجعه اعتیاد زنان آن‌چنان خانمانسوز است که دامنگیر نوزادان هم شده است و بسیاری از نوازدانی که مادران آنها به اعتیاد مبتلا هستند آنها نیز به‌اجبار معتاد به‌دنیا می‌آیند.

پیش از این اعتیاد و به‌خصوص اعتیاد زنان در حاشیه شهرها و ساکنان مناطق فقیر بودند، اما امروزه اعتیاد به محلات نسبتاً مرفه و حتی به باشگاههای ورزشی و حتی سالن‌های ویژه زنان نیز رخنه کرده است.

به گفته دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان گلستان تعدادی از سالن‌های ورزشی و آرایشگاههای زنانه این استان پاتوق فروشندگان مواد مخدر شده است.(خبرگزاری مهر ۷تیر ۹۷)

سن اعتیاد در میان دختران به ۱۳سال رسیده است و این موضوع یکی از مهمترین چالش‌های کشور در مورد زنان است.(خبرگزاری ایسنا ۱۳شهریور ۹۶)

رشد اعتیاد زنان در سالیان اخیر به‌گونه‌یی است که به‌رغم این‌که سرمداران نظام در وحشت از پیامدهای اجتماعی تاکنون آن را لاپوشانی می‌کردند و آمارهای غیرواقعی و کاذب می‌دادنند، اما اکنون وادار شده‌اند که اعتراف کنند رشد اعتیاد در میان زنان چند برابر رشد اعتیاد در میان مردان است.

در این رابطه معاون وزیر کشور دولت آخوند حسن روحانی از «زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی کشور و رشد ۳برابری آمار اعتیاد زنان خبر می‌دهد».

به گزارش خبرگزاری ایسنا او با بیان این‌که آسیب‌های اجتماعی به سمت زنانه شدن پیش می‌رود، تصریح کرد: «جمعیت زنان درگیر مواد مخدر و اعتیاد در چند سال گذشته بیش از ۳برابر شده است و بیش از ۵٠درصد موارد شناسایی شده است».(خبرگزاری ایسنا ۲۹مرداد ۹۷)

انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سابق سازمان بهزیستی و سرپرست فعلی وزارت کار اذعان می‌کند: «مصرف موارد مخدر در میان زنان در رتبه اول است».(سایت تابناک ۱۹تیر ۹۷)

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان گلستان هم می‌گوید در این استان «در حال حاضر گرایش زنان به مصرف مواد مخدر ۲برابر شده است».(خبرگزاری مهر ۷تیر ۹۷)

در زمینه اعتیاد زنان به مواد مخدر در کردستان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ۲سال پیش گفت: «اعتیاد زنان به مواد مخدر در کردستان ۳برابر مردان است».(خبرگزاری ایرنا ۱۰تیر ۹۵)

به‌رغم این‌که سردمداران حاکمیت تلاش دارند دلایل گرایش مردم و به‌خصوص زنان به مواد مخدر و ابتلای آنان به بلای اعتیاد را کتمان کنند، اما بعضاً مقامات سطح‌بالا و بسیاری از کارشناسان آن به فقر و بیکاری به‌عنوان ۲عامل گرایش زنان به مواد مخدر و ابتلا به اعتیاد اذعان می‌کنند.

از جمله این‌که معاون وزیر کشور آخوند روحانی علت ابتلای زنان به اعتیاد را «‌فقر، بیکاری، ناموزونی توسعه، بی‌عدالتی و توزیع نامناسب منابع» می‌داند.(خبرگزاری ایسنا ۲۹مرداد ۹۷)

این دلایل بسیار واقعی است زیرا که زنان ایران زیر سرکوب و ستم شدید قرار دارند و روزانه در معرض انواع تبعیض‌ها و تحقیرها در محیط کار و خیابان هستند.

از جمله این‌که دستگاههای سرکوب و ارتجاعی رژیم روزبه‌روز انواع محدودیتها را به‌عنوان خطوط قرمز بر آنها تحمیل می‌کنند.

عوامل بیشتری در گرایش زنان به مواد مخدر و عدم تمایل آنها به ترک اعتیاد موثرند که در صدر آنها سرکوب ناعادلانه آنها و نظام اجتماعی منحطی است که حاکمیت آخوندی برای آنها به‌وجود آورده است.

بر اساس این واقعیت است که زنان در معرض سرکوب بیشتری قرار گرفته‌اند تا جایی که معاون وزیر کشور هم ناگزیر شده است به بخشی از محدویت‌های ایجاد شده برای زنان اعتراف کند.

در این رابطه محبوبی، معاون وزیر کشور رژیم، می‌گوید: «پس زدن از سوی زنان به‌دلیل برخی خطوط قرمز و شرایطی است که برایشان ایجاد کرده‌ایم؟ از ٢٢٠ تا ٢٣٠هزار نفری که از سوی گشت ارشاد دستگیر و اعمال قانون شدند، چه تعدادشان مستحق دریافت اخطار و توبیخ و بازداشت بودند؟ آیا نباید فکر کنیم وقتی گارد را جلوی ورزشگاه آزادی می‌چینیم و هر کسی رد می‌شود فکر می‌کند یک حمله تروریستی می‌خواهد رخ دهد، این کار می‌تواند روی نگاه زنان به آینده تاثیر داشته باشد»؟(خبرگزاری ایسنا ۲۹مرداد ۹۷)

اگر چه این دلایل بسیار واقعی است و اگر‌ چه کارگزاران حکومتی به آمار معتادان و دلایل آن اعتراف می‌کنند اما یک واقعیت دیگر هم وجود دارد و آن این‌که سرمنشاء توزیع مواد مخدر در ایران عناصر گردن‌کلفت و نهادهایی از جمله سپاه پاسداران ضدخلقی است.

بسیار واضح است که عامل رشد آمار اعتیاد در ایران تحت حاکمیت آخوندها نمی‌تواند خرده‌فروشان مواد مخدر باشد.

آخوند مصطفی‌ پورمحمدی، وزیر کشور دولت قبلی روحانی و رئیس وقت بازرسی کل کشور در سال ۹۲، به قاچاق مواد مخدر توسط برخی از ارگانهای رژیم آخوندی اعتراف کرد و گفت: «ترانزیت مواد مخدر با هر شکلی خیانت به بشریت است. هیچ منفعتی و خیری در آن نیست که یک دستگاه آن را انجام دهد و هر کسی کرده باشد و یا هر کسی در فکر این کارها باشد، حتماً برای کشور مضر است».(سایت خبرآنلاین ۲۵دی ۹۱)

رژیم زن‌ستیز آخوندی عمد دارد با افزایش سرکوب و ایجاد محدودیت‌های اقتصادی-اجتماعی و گسترش فقر در میان زنان آنان را درگیر اعتیاد کند تا بلکه بتواند آنان را از مبارزات اجتماعی بازدارد.

اما می‌بینیم که در اعتراضات اخیر در موارد بسیاری این زنان شجاع هستند که پیشگام مبارزه علیه این نظام هستند و در موارد بسیاری در تجمعات شعار مرگ برخامنه‌ای و مرگ بر روحانی از طرف آنها داده می‌شود و آغازگر شورش علیه حکومت آخوندی هستند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/125aebc3-2810-4bce-a0a8-ce93ffcff0c6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات